Първоначално изпратено от Имхотеп
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнението това е проблема,
нормалните хора постепенно спират да четат без да се оплакват,
после спират и да пишат и накрая си остават само специалистите по тролене
тоест форума отдавна не е това което беше
А бе стига с тая логика!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнението това е проблема,
тоест форума отдавна не е това което беше
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеНе ги чети бе човек!!!Като не им се обръща внимание,те сами ще отпаднат!!!
тоест форума отдавна не е това което беше“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеНищо и няма на темата за еврото в Гърция. Но Русия, Украйна, Окупациите и т.н. са непоносими. А от тях почна да прифаща и в другите теми.
Разбирам че има различни политически виждания, преди години с един от другия лагер смятахме каква ще е (и има ли въобще) полза от Белене. Стигнахме до един извод (финансов).
Но след това което стана в Украйна, средата във форума много се промени! Налазиха тролове, тъпи, ама тъъъпи, та знае ли се. Ми има и хора като мен дето реагират... понякога.
Иначе за другото - ми то има само една "икономическа" тема в която един си пише разни неща самостоятелно и безспирно, и която успява да се задържи на първите редове. Ма там не пишете.
Според мен всичко си е ОК, ако се елиминират баш най-простите тролове.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеНищо и няма на темата за еврото в Гърция. Но Русия, Украйна, Окупациите и т.н. са непоносими. А от тях почна да прифаща и в другите теми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеХа-хаа!
Aми че вашите постинги изобщо липсват! И причинста е че в "икономическите" теми няма какво толкова да се каже. Всичко което се случи в България 2008-2009 доведе до това, че няма какво да се каже. Например къде са ви постовете в темите на "флагманите" на БФБ? Например химимпорт, зърнени, еврогрупата... Да не би политическите теми да са виновни? Преди да ми баннат другия ник пишех в тези и други теми, но какво може да се напише сега?
Ми... пишете де!
Ся, не мога да отрека че ви разбирам донякъде, след събитията в Украйна се появиха много тролове които и хабер си нямат от икономика, които по команда се местят в темите. Какво лошо например има в темата за еврото и Гърция? Ми всичките тролове си личат, тях ги махнете. Имаше даже един на който Анди11 му изтри пост с причина ТРОЛ. Ама още си дращи. Та тези махнете.
Да си призная, и аз обичам да тролвам отвреме-навреме, но само хора от другия "лагер" с които можеш да проведеш някаква дискусия.
ПП
Та като си видял къде са ми последните постове, поне прочете ли ги?He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеОчевидно не разбира. Виж му постингите от последните десетина дни - всичките са в политическите теми. Явно затова е в този форум.
Aми че вашите постинги изобщо липсват! И причинста е че в "икономическите" теми няма какво толкова да се каже. Всичко което се случи в България 2008-2009 доведе до това, че няма какво да се каже. Например къде са ви постовете в темите на "флагманите" на БФБ? Например химимпорт, зърнени, еврогрупата... Да не би политическите теми да са виновни? Преди да ми баннат другия ник пишех в тези и други теми, но какво може да се напише сега?
Ми... пишете де!
Ся, не мога да отрека че ви разбирам донякъде, след събитията в Украйна се появиха много тролове които и хабер си нямат от икономика, които по команда се местят в темите. Какво лошо например има в темата за еврото и Гърция? Ми всичките тролове си личат, тях ги махнете. Имаше даже един на който Анди11 му изтри пост с причина ТРОЛ. Ама още си дращи. Та тези махнете.
Да си призная, и аз обичам да тролвам отвреме-навреме, но само хора от другия "лагер" с които можеш да проведеш някаква дискусия.
ПП
Та като си видял къде са ми последните постове, поне прочете ли ги?Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеОчевидно не разбира. Виж му постингите от последните десетина дни - всичките са в политическите теми. Явно затова е в този форум.
Коментар
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениеТи какво не разбра от това, че тук е икономически и финансов форум, а не политически?He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеА най-добре е като не ти харесва някоя тема, да не я отваряш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеОще по-добре е главният екран да показва последните коментирани теми само ако имат икономическа насоченост. Раздел политика да е отделен и който го влече- да си го търси..Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнениеНе е ли възможно да се добави филтър, с който всяка една тема да е възможно да се ВКЛ./ИЗКЛ. от екрана? Не харесваш определена тема - бам в "кошчето". На екрана остават само желаните теми + новите, а нежеланите просто няма да се визуализират. То и сега, който не иска да ги чете не го прави, но наистина понякога "политическите" теми са доста повече от "инвеститорските" и се губи ценно време докато се ориентира човек и си намери това, което го интересува.
Коментар
-
Не е ли възможно да се добави филтър, с който всяка една тема да е възможно да се ВКЛ./ИЗКЛ. от екрана? Не харесваш определена тема - бам в "кошчето". На екрана остават само желаните теми + новите, а нежеланите просто няма да се визуализират. То и сега, който не иска да ги чете не го прави, но наистина понякога "политическите" теми са доста повече от "инвеститорските" и се губи ценно време докато се ориентира човек и си намери това, което го интересува.Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Boicho Popov Разгледай мнениеЩе дискутираме отново повдигнатата тема и ще претеглим всички предимства и недостатъци от евентуалното обединение на всички политически насочени теми в една-единствена – „Политика“.
Може би е по-добре да отделите политическите теми (наистина са отвратителни!) в отделна коментарна секция, например: "Бизнес коментари" и "Политически коментари".
Така ще успеете да запазите избледняващия имидж на Investor.bg като медия на инвеститорите, за което съм съгласен с netware5.
Това вероятно няма да ни спаси от полит-тролове като този в темата Кап. Дядо Никола АД (3KN / KDN):
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнениеТи видял ли си червен комунистически крадец да върне пари !?
Като минат комунистическите паяци чувалчето в бюджета може да се окаже изгребано
Успех!
Коментар
Коментар