IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
    ..............

Според мен всичко си е ОК, ако се елиминират баш най-простите тролове.
    С това няма как да не се съглася.
    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
      то това е проблема,
      нормалните хора постепенно спират да четат без да се оплакват,
      после спират и да пишат и накрая си остават само специалистите по тролене
      тоест форума отдавна не е това което беше
      Едно време каква баластра имашеее!!!
      А бе стига с тая логика!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
        то това е проблема,
        +1

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
          Не ги чети бе човек!!!Като не им се обръща внимание,те сами ще отпаднат!!!
          то това е проблема,
          “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
            Нищо и няма на темата за еврото в Гърция. Но Русия, Украйна, Окупациите и т.н. са непоносими. А от тях почна да прифаща и в другите теми.
            Ами прифаща, то тук е разковничето а не самите теми.
            Разбирам че има различни политически виждания, преди години с един от другия лагер смятахме каква ще е (и има ли въобще) полза от Белене. Стигнахме до един извод (финансов).
            Но след това което стана в Украйна, средата във форума много се промени! Налазиха тролове, тъпи, ама тъъъпи, та знае ли се. Ми има и хора като мен дето реагират... понякога.

Иначе за другото - ми то има само една "икономическа" тема в която един си пише разни неща самостоятелно и безспирно, и която успява да се задържи на първите редове. Ма там не пишете.

Според мен всичко си е ОК, ако се елиминират баш най-простите тролове.
            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Нищо и няма на темата за еврото в Гърция. Но Русия, Украйна, Окупациите и т.н. са непоносими. А от тях почна да прифаща и в другите теми.
              Не ги чети бе човек!!!Като не им се обръща внимание,те сами ще отпаднат!!!

Коментар

Ха-хаа!
                Aми че вашите постинги изобщо липсват! И причинста е че в "икономическите" теми няма какво толкова да се каже. Всичко което се случи в България 2008-2009 доведе до това, че няма какво да се каже. Например къде са ви постовете в темите на "флагманите" на БФБ? Например химимпорт, зърнени, еврогрупата... Да не би политическите теми да са виновни? Преди да ми баннат другия ник пишех в тези и други теми, но какво може да се напише сега?
                Ми... пишете де!

Ся, не мога да отрека че ви разбирам донякъде, след събитията в Украйна се появиха много тролове които и хабер си нямат от икономика, които по команда се местят в темите. Какво лошо например има в темата за еврото и Гърция? Ми всичките тролове си личат, тях ги махнете. Имаше даже един на който Анди11 му изтри пост с причина ТРОЛ. Ама още си дращи. Та тези махнете.
                Да си призная, и аз обичам да тролвам отвреме-навреме, но само хора от другия "лагер" с които можеш да проведеш някаква дискусия.

ПП
                Та като си видял къде са ми последните постове, поне прочете ли ги?

Коментар

Очевидно не разбира. Виж му постингите от последните десетина дни - всичките са в политическите теми. Явно затова е в този форум.
                  Ха-хаа!
                  Aми че вашите постинги изобщо липсват! И причинста е че в "икономическите" теми няма какво толкова да се каже. Всичко което се случи в България 2008-2009 доведе до това, че няма какво да се каже. Например къде са ви постовете в темите на "флагманите" на БФБ? Например химимпорт, зърнени, еврогрупата... Да не би политическите теми да са виновни? Преди да ми баннат другия ник пишех в тези и други теми, но какво може да се напише сега?
                  Ми... пишете де!

Ся, не мога да отрека че ви разбирам донякъде, след събитията в Украйна се появиха много тролове които и хабер си нямат от икономика, които по команда се местят в темите. Какво лошо например има в темата за еврото и Гърция? Ми всичките тролове си личат, тях ги махнете. Имаше даже един на който Анди11 му изтри пост с причина ТРОЛ. Ама още си дращи. Та тези махнете.
                  Да си призная, и аз обичам да тролвам отвреме-навреме, но само хора от другия "лагер" с които можеш да проведеш някаква дискусия.

ПП
                  Та като си видял къде са ми последните постове, поне прочете ли ги?

Коментар

Очевидно не разбира. Виж му постингите от последните десетина дни - всичките са в политическите теми. Явно затова е в този форум.
                    То, ако не разбира от политика какъв българин е.......

Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
                      Ти какво не разбра от това, че тук е икономически и финансов форум, а не политически?

Коментар

А най-добре е като не ти харесва някоя тема, да не я отваряш.
                        Ти какво не разбра от това, че тук е икономически и финансов форум, а не политически?

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                          Още по-добре е главният екран да показва последните коментирани теми само ако имат икономическа насоченост. Раздел политика да е отделен и който го влече- да си го търси..
                          А най-добре е като не ти харесва някоя тема, да не я отваряш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
                            Не е ли възможно да се добави филтър, с който всяка една тема да е възможно да се ВКЛ./ИЗКЛ. от екрана? Не харесваш определена тема - бам в "кошчето". На екрана остават само желаните теми + новите, а нежеланите просто няма да се визуализират. То и сега, който не иска да ги чете не го прави, но наистина понякога "политическите" теми са доста повече от "инвеститорските" и се губи ценно време докато се ориентира човек и си намери това, което го интересува.
                            Още по-добре е главният екран да показва последните коментирани теми само ако имат икономическа насоченост. Раздел политика да е отделен и който го влече- да си го търси..

Коментар

• Не е ли възможно да се добави филтър, с който всяка една тема да е възможно да се ВКЛ./ИЗКЛ. от екрана? Не харесваш определена тема - бам в "кошчето". На екрана остават само желаните теми + новите, а нежеланите просто няма да се визуализират. То и сега, който не иска да ги чете не го прави, но наистина понякога "политическите" теми са доста повече от "инвеститорските" и се губи ценно време докато се ориентира човек и си намери това, което го интересува.
                              Vanitas vanitatum...

Коментар

• Първоначално изпратено от Boicho Popov Разгледай мнение
                                Ще дискутираме отново повдигнатата тема и ще претеглим всички предимства и недостатъци от евентуалното обединение на всички политически насочени теми в една-единствена – „Политика“.
                                Благодаря за положителната реакция.
                                Може би е по-добре да отделите политическите теми (наистина са отвратителни!) в отделна коментарна секция, например: "Бизнес коментари" и "Политически коментари".
                                Така ще успеете да запазите избледняващия имидж на Investor.bg като медия на инвеститорите, за което съм съгласен с netware5.
                                Това вероятно няма да ни спаси от полит-тролове като този в темата Кап. Дядо Никола АД (3KN / KDN):
                                Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
                                Ти видял ли си червен комунистически крадец да върне пари !?
                                Като минат комунистическите паяци чувалчето в бюджета може да се окаже изгребано
                                Но пък може да ги ограничи, надявам се...
                                Успех!

Коментар

Working...
                                X