Имам усещане, че само на определени лица се разрешава як спам по тъпи теми като политика и че ''полит-комисарите'' в Инвестора са назначени... Иначе нямам обяснение, защо ми бе изтрита хубавата снимка на Путин на обяд в темата Русия.. Те в Русия не ядат ли?! Оправяйте си форума, изгонете всички политически измекяри и да се кара на малко по-сериозни теми, или скоро ще си пишете сами само админите и политическата измет .. И има нещо по повод личните нападки в условията на форума... Ако това няма да се спазва, нека не се спазва от всички, а не само от избрани... Пък ако ще се пишат предимно простотии, давайте фандък на всички, иначе става скука. Не може аз да се старая и да качвам снимка, за да съм в тон с всички простотии които се пишат из форума и някой да ми я трие. Това е липса на уважение към моя труд и принос за развитие на форума ... Ми така де
Довиждане отново от мен - ако един ден си оправите форума и той е още жив, знаете къде да ме намерите. Успех... и ако искате изтрийте и това.
Довиждане отново от мен - ако един ден си оправите форума и той е още жив, знаете къде да ме намерите. Успех... и ако искате изтрийте и това.
Коментар