Първоначално изпратено от forexboy
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Boicho Popov Разгледай мнение
Ще проверя случая.
Попов, Бойчо,
Явно Вашата цел е тотално затриване на форума с назначаването на 2-3 комплексара за модератори. Тоталитарната политика блика е във Вашата кръв и това е повече от очеизвадно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеОФИЦИАЛНО ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ МЕНИДЖМЪНТА НА ИНВЕСТОР.БГ
(ако бъде изтрито от модератор, ще последва директна комуникация по други канали)
Моля да ми отговорите на следния въпрос:
Откога обсъждането на дъщерно дружество на Химимпорт АД в темата, озаглавена "Химимпорт АД", се смята за "писане извън темата"??? Това ли е наистина мнението на ръководството на Инвестор.бг? Или може би е време да проведете един опреснителен курс на модераторите си?
P.S. Става въпрос за България Еър и модератора X_Y. И дискусията си беше съвсем нормална. Даже моят пост беше силно положителен за България Еър.
P.P.S Сега видях, че същият модератор е изтрил и забележката ми по въпроса в темата за Химимпорт. Отново с причина "извън темата". Моля, направете нещо!
Коментар
-
ОФИЦИАЛНО ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ МЕНИДЖМЪНТА НА ИНВЕСТОР.БГ
(ако бъде изтрито от модератор, ще последва директна комуникация по други канали)
Моля да ми отговорите на следния въпрос:
Откога обсъждането на дъщерно дружество на Химимпорт АД в темата, озаглавена "Химимпорт АД", се смята за "писане извън темата"??? Това ли е наистина мнението на ръководството на Инвестор.бг? Или може би е време да проведете един опреснителен курс на модераторите си?
P.S. Става въпрос за България Еър и модератора X_Y. И дискусията си беше съвсем нормална. Даже моят пост беше силно положителен за България Еър.
P.P.S Сега видях, че същият модератор е изтрил и забележката ми по въпроса в темата за Химимпорт. Отново с причина "извън темата". Моля, направете нещо!Last edited by netware5; 15.02.2017, 17:07.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениезащо продължавам да виждам мненията на иван2015, след като е трайно настанен в блокираните?
и как се е случило така, че копи пейст автор без едно смислено лично изречение скалъпено е синиър мембер и с 2 чертички?! )))
преди време на шега споменах, че няколко от най-активно тролещите /менифейс и още един негов ник/ са с чертички за заслуги, а то се оказа сериоза практика.
вий усещате ли се, че ставате за смях?
Колко сигнала да ви подам още???The strongest stand last.
Коментар
-
защо продължавам да виждам мненията на иван2015, след като е трайно настанен в блокираните?
и как се е случило така, че копи пейст автор без едно смислено лично изречение скалъпено е синиър мембер и с 2 чертички?! )))
преди време на шега споменах, че няколко от най-активно тролещите /менифейс и още един негов ник/ са с чертички за заслуги, а то се оказа сериоза практика.
вий усещате ли се, че ставате за смях?препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
Sorry, you are not authorized to view this page - и аз.
Този форум от ден на ден запада пълна безотговорност е тука....
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеЗдравейте само аз ли не мога да вляза в тематаDAX ?От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
Коментар