Първоначално изпратено от forexboy
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнениеhttp://forum.investor.bg/forum/%D0%B...BA%D1%82%D0%B0
Попов, какво всъщност постигнахте като му заключихте темата? Тъпо, Бойчо, тъпо, Попов!
- 2 Харесвания
Коментар
-
http://forum.investor.bg/forum/%D0%B...BA%D1%82%D0%B0
Попов, какво всъщност постигнахте като му заключихте темата? Тъпо, Бойчо, тъпо, Попов!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Boicho Popov Разгледай мнение
Здравейте, знам за проблема, ще насърча програмистите да го видят с приоритет.
Аз моите админи като не вървят след моркова, го насочвам към другия им край и тръгват бързо по проблемите......
Морковът си е половин пръчка.....( насърчителен съвет е ! )
- 2 Харесвания
Коментар
-
Здравейте, знам за проблема, ще насърча програмистите да го видят с приоритет.
Бойчо, защо продължавате да искате да ни изгоните - преглътнахме почти всички омазвания на сайта в последните няколко месеца, преглътнахме почти нулевият напредък на огромното количестов бъгове, преглътнахме и липсата на реална мобилна версия, ама докога да преглъщаме дкато кон на празни ясли, Бойчо? Докога? Хайде обещайте нещо и го оправете, може ли? Като например да ми върнете личните съобщения, който съм си писал с други форумци през годините!
П.С. В статията за смога, на която вие, г-н Попов, сте редактор, няма възможност за писане на коментари - това нарочно ли е, или е поредният бъг?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Опитвам се да постна линк към статия в Ню Йорк Таймс. Добавям URL-а в полето "link", в режим преглед линкът се вижда нормално, но когато запиша постинга линкът се отрязва до основния сайт (www.nytimes.com), а останалата част я няма.
P.S. Оказа се, че ако постна линка в текста директно, също не става. Но ако го сложа в скоби - работи.Last edited by netware5; 01.03.2017, 14:16.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнениеЗдравейте г-н Попов,
Проблемът все още не е отстранен! Архивът с коментари под статиите не е видим в профилите на участниците.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Привет, кои точно коментари са изчезнали - тези във форума или тези под статиите в сайта?
Под статиите, но вече комунирахме с модератора X_Y. Той е наясно и се надявам всичко да се оправи. Проблемът е касаел всички, а не само мен, просто пръв съм го забелязал. Благодаря за вниманието!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение
Пробвах и пуснах нов коментар. С него всичко е наред - в профила ми е. Излиза, че някой ми е изтрил коментарите от предишните 9 години и сега иска да започна от нулата?! Или по-добре да не коментирам? "Цензура" е евфемизъм за токова отношение! Не мога да го повярвам и настоявам за отговор!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение
Eхо! Дали някой ще ми отговори? Става дума за 8-9-годишен архив от коментари, маловажно ли ви си струва!?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнениеУважаеми Investor, къде изчезнаха коментарите ми от профила?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Трай си тогава бе мажна. Ти се много напъваш с безсмислени фъфлежи и линкове от дойче бльоде нахрихтен ... Ако си траеш, мечтата ти да нямаш нашивки ще вземе да се сбъдне и без да се тръшкаш за внимание
За твое успокоение в Политика ще считаме мълчанието ти за част от комуникациятаYeah
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнениеДо уважаемите модератори , махнете моля нашивките от аватара ми...знаете мнението ми за заслужилите от тема Политика "инвеститори" !
Ако пък непременно трябва да има , поне да са черни !Дреболии
))
Имам едно предложение до Бойчо
Нека в тема Политика 1 седмица да няма никаква модераторска намеса!
Никаква!
Да видим какво ще стане.
Свободата е отговорност и всеки трябва да я заслужи!
Надявам се, съфорумците да подкрепят идеятакато големи Хора
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар