Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
По буквата и духа на европейското правило за защита на интернет потребителите GDPR, в изскачащото прозорче за избор от страна на потребителя трябва да има:
1. Еднакво лесна и еднакво ясна възможност да приемеш или откажеш кукитата, особено рекламните. Например – еднакво големи бутони за приемане или отказване с едно кликване в прозорчето.
2. Възможност потребителят да откаже вземане на решение (кръстче за затваряне на прозорчето или некакъв вид Cancel)
3. Настройките на кукитата по подразбиране ("по дефолт") трябва да са такива, все едно не си ги приел. То ест, ако натиснеш кръстчето за затваряне на прозорчето или Cancel, никакви кукита, особено рекламни, да не са активни.
Нито едно от тези три изисквания не е спазено в процедурата на изнудване за приемане на рекламните кукита на Инвестора.
За да ги откажеш, първо трябва да намериш 2 дребнички препратки, всред много други. Следва прехвърляне през няколко страници до възможност да откажеш рекламни куките от няколко десетки рекламни агентства, като повече от половината "не са достъпни в момента", след като си чакал 5 минути операцията да се извърши.
Са ше ми изтрият поста като "не по темата"...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Представете си следното заглавие... където и да е...
"ИНВЕСТОР.БГ СЕ ОПИТВА ДА СПЕЧЕЛИ СИМПАТИИТЕ НА СЕГАШНИТЕ И ЕВЕНТУАЛНИТЕ СИ НОВИ ПОТРЕБИТЕЛИ, КАТО СЕ ДЪРЖИ ГАДНО!...
Това е дървено желязо, дами и господа от ИНВЕСТОР.БГ! И собственици... трибуквени... също!
Няма как да ми станете по-симпатични с нарастващия си некрологоподобен парцал, с който уж невинно се мъчите да накарате потребителите си да приемат "Бисквитената" ви политика, за да ни залеете с още толкова помия... след това, натискайки наивно бутончето "РАЗБРАХ"!!!Last edited by THE TRADER; 17.07.2018, 10:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениезащо не ми излизат мненията?
трябва някои първо да го прочете ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
боли ме , нали знаеш кво ...
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Мажната, никой не ти мисли доброто...
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
То е за наше добро , както казваше баба ти Меркел , когато разбра че я подслушват .
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 888 Разгледай мнение"Политика за бисквитки" ??? Вие да не се превърнахте в пекарна ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеОбръщам се към модераторите
Златната тема е заключена. Това че вие влизате в темата не значи, че и ние можем. Вижте колко хора го казаха по-долу
Разберете, че с тази тема проблем имаНе спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеОбръщам се към модераторите
Златната тема е заключена. Това че вие влизате в темата не значи, че и ние можем. Вижте колко хора го казаха по-долу
Разберете, че с тази тема проблем има
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеДа, но виж, че някакъв пич е влязъл и е пуснал мнение там. Как е успял не знам
Сега ние не можем да му дадем (компетентен!) отговор
там държат само опасните случаи.препоръка е
Коментар
-
Да, но виж, че някакъв пич е влязъл и е пуснал мнение там. Как е успял не знам
Сега ние не можем да му дадем (компетентен!) отговор
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениезлатната тема успях да я видя само като автоматично бях лог офф нат.
след това автоматично бях върнат в акаунта си и...съобщението....
изглежда само баце може да пише там... и то мненията са му от преди 2 месеца )))
Коментар
Коментар