Предлагам Гаки и Чичо.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Номинации за модератори
Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Мисля че вече мога да направя нещо добро за хората и да влезна по-сериозно в политиката, там където са истинските причини за нещастията на хората. Това е основателна причина, да откажа да бъда модератор!
Пирамид, вярвам че ме разбираш като ти, така и колегите ни.
П.П.
Макар че много ме съблазнява да модерирам темите Форекс и Алтернативни инвестиции.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеКолеги, благодаря за номинациите, но напоследък съм доста зает, и не мога да отделям време дори на любовниците си. Високо оценявам вашата оценка за моята работа тук в Инвестор! Моля, не ме лансирайте за модератор вече!
Коментар
-
Колеги, благодаря за номинациите, но напоследък съм доста зает, и не мога да отделям време дори на любовниците си. Високо оценявам вашата оценка за моята работа тук в Инвестор! Моля, не ме лансирайте за модератор вече!Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Освен това не мога да разбера как комерсиален сайт като инвестора трябва да разчита на доброволци за вдигане на качеството.Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеМерси Грую (и на другите колеги), но правилно си се усетил,че няма да искам.
Моля да не ме предлагате!
Според мен има няколко елементарни 'трика', които биха снижили простотията и манипулирането във форума до поносими нива.
1.) ограничаването или поне маркирането на юзери, които пишат (някои и активно манипулират) скрити зад аноними прокси сървъри.
2.) ако има съвпадение на няколко ника от един IP адрес - най-долу с малки букви да пише
от това IP в последната седмица са писали :бертрам,титан на мисълта и вуте инвеститора.
Освен това не мога да разбера как комерсиален сайт като инвестора трябва да разчита на доброволци за вдигане на качеството. Трафика и рекламата, която генерира този форум въобще не са малки и щатни модератори са си свъвсем на мястото ако не искат в даден момент да загубят читавите и коректни хора постващи тук.
успех на всички
Но пък идеята с ИП-тата е леймърска - че зад едно ИП може да стоят стотици потребители!
А колкото берта до манипулациите - това в един форум могат да го правят само хора които имат възможност. Такава възможност имат модераторите.
Най-добре е, форума да има правила, които се спазват. Сега някои модита търкат и редактират (манипулират) постове безогледно, в зависимост от настроението. Това трябва да се забрани. В същото време оставят откровенни простотии.
Та май първо оттам ще е добре да започнете -правила.
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеза Бертрам и аз бих гласувал, но не съм убеден, че ще иска
Моля да не ме предлагате!
Според мен има няколко елементарни 'трика', които биха снижили простотията и манипулирането във форума до поносими нива.
1.) ограничаването или поне маркирането на юзери, които пишат (някои и активно манипулират) скрити зад аноними прокси сървъри.
2.) ако има съвпадение на няколко ника от един IP адрес - най-долу с малки букви да пише
от това IP в последната седмица са писали :бертрам,титан на мисълта и вуте инвеститора.
Освен това не мога да разбера как комерсиален сайт като инвестора трябва да разчита на доброволци за вдигане на качеството. Трафика и рекламата, която генерира този форум въобще не са малки и щатни модератори са си свъвсем на мястото ако не искат в даден момент да загубят читавите и коректни хора постващи тук.
успех на всичкиLast edited by bertram; 31.10.2010, 12:55.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tiki Разгледай мнениеТака е, само човек без работа би се навил да върши това благотворително.
ПС. Хубав задник имаш, Груев.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Анакин Скайуокър Разгледай мнениеСтарият джедай предлага да се "съберат" номинациите и да се гласуват.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар