Дай да обсъдим дефибрилацията, тогава
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Номинации за модератори
Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЩо се заяждаш бе? Правят хората, каквото могат.
И колкото могат, ама това е друга тема
Остават два варианта:
1 Да е нелеп проект за кликове, ама не ми се връзва, едва ли са прости хора в екипа.
2 Другият
Коментар
-
Първоначално изпратено от модератор Разгледай мнениеЗдравейте,
от днес започваме нова инициатива за повишаване качеството на съдържанието на форума, а именно даване на модераторски права на потребители от сайта, което да спомогне за засилване на традицията за изказване на мнения и дискусии по въпросите, вълнуващи инвестиционната общност.
За да, бъдем максимално обективни очакваме в следващите две седмици вие да предложите потребителите, които да станат модератори. Всички постъпили предложения ще бъдат разгледани от екипа на Investor.bg и ще бъдат номинирани за гласуване от вас потребителите.
На юзерите, получили най-висок вот на доверие, ще бъде предложено да станат модератори във форума на сайта. Очакваме вашите предложения.
Поздрави
Investor.bg
На форумчето вече му трябва дефибрилатор, а не разни фрий модераторчета. Нали вие сте платени и умнички?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SA Разгледай мнение...............
Иначе, в кръга на майтапа, предлагам злата ламя/спеко.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SA Разгледай мнениеДобавете бутон ДОКЛАД и работата на модераторите ще се намали. Няма да има нужда да четат всичко, а само ще се отзовават на сигналите. Между другото може и да попрочитат по диагонала някоя тема.
Иначе, в кръга на майтапа, предлагам злата ламя/спеко.
А модератори- манипулатори си имат достатъчно.
Мързи ме сега да ги изброявам, ама си ги знаем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SA Разгледай мнениеДобавете бутон ДОКЛАД и работата на модераторите ще се намали. Няма да има нужда да четат всичко, а само ще се отзовават на сигналите. Между другото може и да попрочитат по диагонала някоя тема.
Иначе, в кръга на майтапа, предлагам злата ламя/спеко.Last edited by precakanoto; 03.11.2010, 04:06.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеБрех, какво съм пропуснал !!!
Прецаканото.., благодаря за номинацията(няма да я забравя цял живот...), но съм ти враг - върколак....
Как можа да го пишеш това - "достатъчно възрастни"...?
Хайде за Гаки, може и да е вярно, но аз съм в първа пенсионна младост (ако бях от бандата на Бойко..., щях да съм пенсионер и да си гледам форума)..
Гаки и аз го подкрепям...
Само едно не мога да му понасям ...
Тъкмо тръгне една акция нагоре( пример ЕУБГ) и той я стопира с мерак за вход на 20 % надолу...
И тя вземе че го послуша....!!!!Last edited by precakanoto; 03.11.2010, 03:53.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Брех, какво съм пропуснал !!!
Прецаканото.., благодаря за номинацията(няма да я забравя цял живот...), но съм ти враг - върколак....
Как можа да го пишеш това - "достатъчно възрастни"...?
Хайде за Гаки, може и да е вярно, но аз съм в първа пенсионна младост (ако бях от бандата на Бойко..., щях да съм пенсионер и да си гледам форума)..
Гаки и аз го подкрепям...
Само едно не мога да му понасям ...
Тъкмо тръгне една акция нагоре( пример ЕУБГ) и той я стопира с мерак за вход на 20 % надолу...
И тя вземе че го послуша....!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениекорпоративни никове обслужаващи определени публични дружества, не се толерират, още повече пък номинират да модерират.
Коментирайте си там темите, за които ви плащат и не се бутайте между шамарите.
Знам, че няма да отговориш преди понеделник, все пак за съботаи неделя не плащат надник, нали
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеСпоред мен стават ... живота е шарен и съм сигурен че когато стане въпрос за отговорност ще бъдат отговорни ....Диалогични са и имат интерес да са и оптимисти и песимисти .... стига да искат .Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеПредлагам Гаки и Чичо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеПредлагам Гаки и Чичо.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар