IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Патова ситуация с противоречиви искания към модерацията

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от netware5
    Първоначално изпратено от Петър Караиванов
    Първоначално изпратено от hah
    Имам едно въпросче - не може ли модерираните мнения просто да се скриват, както под статиите на Дневник. Който иска, клик и ги чете? Така може би ще има по-малко драми и гоненици.
    Например предпредпоследното мнение на ПК говори много интересно за личността му на телевизионен водещ (сигурно ще бъде изтрито). От друга страна, постоянното рапортуване за всяко негово нарушение е нормално да го дразни
    А.....хич не ме дразни.Тъжно ми е за инфантилизма на гнусния докладващ педерунгел който се изживява като коректив на нещо си.Той е просто жалък и достоен за съжаление,ама гнидата дори не смее мъжки да се защити........ама толкова си може изпърдения плужек.
    Яд ли те е смотаняко, че не се получава играта за която ти плащат? Колкото повече ме псуваш, толкова повече се кефя, защото знам че съм на прав път. ..... И че те е заболяло много .... Давай, продължавай велики журналисте, опора на демокрацията, пример за подрастващите и начинаещите, гордост на драгалевската мафия! Рано или късно ще те изгонят и от долната кабеларка, в която работиш, защото господарите ти ще разберат, че си вреден за бизнеса.....

P.S. А ако толкова държиш да ми кажеш някои неща лично - няма проблем ...... Въпреки че съм доста по-възрастен от теб, мисля че ще се съумея да ти покажа как да се държиш в обществвото.......
    В зловеща заблуда си,че ти си обществото селски.И нищо не ме е заболяло.Аз съм доста жилав и приемам трудностите като предизвикателства с които трябва да се справя.В случая ти не се явяваш като такова,така че освен да те подмина друго не ми остава.

А сега да споделя нещо с теб и останаллите си "фенове" йоито много искат да видят как страдам.Днес на коктейлчето в УНСС се заговорихме с адаша Чобанов дето сега е председател на КФН и той ми вика - днес видях с какви глупости са те занимавали и разпоредих веднага да ги прекратят ! ;-)
    Знам,че ще ти е трудно да заспиш ама такива са фактите.А аз го питах за това да ли Кирил Желев е легитимен и за статията която качих във Финанс5.бг днес. Каза че е в течение....представяш ли си !? (сигурен съм,че това вече те довършва) !!!

Коментар

• доносници!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
        Първоначално изпратено от hah
        Имам едно въпросче - не може ли модерираните мнения просто да се скриват, както под статиите на Дневник. Който иска, клик и ги чете? Така може би ще има по-малко драми и гоненици.
        Например предпредпоследното мнение на ПК говори много интересно за личността му на телевизионен водещ (сигурно ще бъде изтрито). От друга страна, постоянното рапортуване за всяко негово нарушение е нормално да го дразни
        А.....хич не ме дразни.Тъжно ми е за инфантилизма на гнусния докладващ педерунгел който се изживява като коректив на нещо си.Той е просто жалък и достоен за съжаление,ама гнидата дори не смее мъжки да се защити........ама толкова си може изпърдения плужек.
        Яд ли те е смотаняко, че не се получава играта за която ти плащат? Колкото повече ме псуваш, толкова повече се кефя, защото знам че съм на прав път. ..... И че те е заболяло много .... Давай, продължавай велики журналисте, опора на демокрацията, пример за подрастващите и начинаещите, гордост на драгалевската мафия! Рано или късно ще те изгонят и от долната кабеларка, в която работиш, защото господарите ти ще разберат, че си вреден за бизнеса.....

P.S. А ако толкова държиш да ми кажеш някои неща лично - няма проблем ...... Въпреки че съм доста по-възрастен от теб, мисля че ще се съумея да ти покажа как да се държиш в обществвото.......
        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
          Първоначално изпратено от be_google
          Първоначално изпратено от Петър Караиванов
          Първоначално изпратено от be_google
          инвесторе,

ако ще ме триете през мнение - по-добре ме баннете - и да знаете, че ще ви направя реклама чак в Брюксел!
          Ти пък сега.........мен като ме баннваха 100 пъти , аз к'во да кажа ?

И макар да сме с диаметрално противоположни политически възгледи, аз теб те уважавам за вярата която имаш и това,че отстояваш позиция за разлика от много други със словесни полюции взели се прекалено на сериозно.
          така е Петре! :-)
          ти си десен, не от вчера - еми не сме се псували ....дори и нормалните за много колеги изрази като говедо, педал... не сме си казвали!???
          Не знам дали е само защото сме хора с достойнство и висок морал!!?? :-)
          мисли, че отношенията ляво-дясно между нас могат да служат за пример на
          непорочните и чисти като планински поточета колежки от форума!!!
          Най-сетне лъсна великото разбирателство между привържениците на драгалевския циганин и комунистическата партия..... Не разбрахте ли че сте еднакви в своята тъпота и ограниченост!
          Я веднага се огледай в огледалото и ми кажи какво виждаш ?
          А ми нищо защото смръдлива пръдня като теб няма огледало което да я отрази.... виж ......обаче може да се напука от зловонната ти смрад.......

Коментар

• Един извод се налага от самосебе си като чета щуротиите, включително и в тази тема - при регистрация в Инвестора да се изисква удостоверение от психодиспансера.

Аде стига съм чел простотии. Лека нощ
            Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala
              Мариане,май някой иска да Ви прецака Форума!!!Защото той е гвоздеят на програмата!!!А като туриш и ПК и Би-то нещата стават още по-зле!!!
              +1

Коментар

• Мариане,май някой иска да Ви прецака Форума!!!Защото той е гвоздеят на програмата!!!А като туриш и ПК и Би-то нещата стават още по-зле!!!

Коментар

• Имам едно въпросче - не може ли модерираните мнения просто да се скриват, както под статиите на Дневник. Който иска, клик и ги чете? Така може би ще има по-малко драми и гоненици.
                  Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
                    инвесторе,

ако ще ме триете през мнение - по-добре ме баннете - и да знаете, че ще ви направя реклама чак в Брюксел!
                    Ти пък сега.........мен като ме баннваха 100 пъти , аз к'во да кажа ?

И макар да сме с диаметрално противоположни политически възгледи, аз теб те уважавам за вярата която имаш и това,че отстояваш позиция за разлика от много други със словесни полюции взели се прекалено на сериозно.

Коментар

• инвесторе,

Коментар

• Първоначално изпратено от SA
                        .......... В една анонимна среда като интернет форум пък е още по-абсурдно да си вадиш заключения за накого на базата на потребителската му активност. Аз може да имам 10000 мнения досега със 100 различни акаунта и това да ми е най-новия. А, сега де. :lol: А който се има за тигър на база бройки мнения, е още по-голяма смешка. Лаят малките кученца, големите вълкодави само гледат страшно и респектират с едно изръмжаване. :lol:
                        А ми аз тогава да задам един тъп въпрос .....

Защо ти е необходимо да имаш 100 различни акаунта? Аз имам малко над 3000 мнения, но съм ги направил от 2003 г. до сега все с един и същи ник. Не съм почувствал нужда да си сменям ника ..... Та питам само ..... що за шзофрения е да си сменяш самоличността през няколко месеца или да пишеш едновременно с няколко ника? Ако си отговориш на тия въпроси, ще разбереш защо хората уважават никовете с много мнения, но направени за дълго време. Щото аз си спомням например някои "уважавани" никове, които обаче се появиха преди 2-3 години от нищото, много бързо дръпнаха в бройката мнения, ама съвсем очевидно се стараеха в тая посока, и после като направиха по няколко хиляди мнения се кротнаха..... От цялостното им поведение беше ясно, че са "стари" форумци, които са решили да си сменят ника ..... За да искаш да го правиш - значи те е срам от нещо ....

Та така драги ми "вълкодаве".... поздрави от едно "малко, лаещо кученце".........

P.S. АЙ СИКТИР, ПИСНА МИ ОТ ОТВОРКОВЦИ!

Коментар

• [quote="be_google"]
                          Първоначално изпратено от kritelin
                          БИ гугъл е типичен пример за хора,чиито постове трябва да бъдат трити. Около 90% от тях съдържат партийна пропаганда, изкривяване на реалността и т.н. , което е откровен опит за манипулация.

Инвесторе от форумните тигри не ама от партийните каси май прибирате парата а ? :lol:
                          уважавам правото на писане и коментари! уважавам и мненията ти, но
                          не се тревожи - твоите не ме интересуват и нямам спомен да съм ги коментирал...
                          пиша в 20-на теми, половината отворени от мен!
                          а най-голямата манипулаци, която ни пробутване е падане на ВБ и разрушаване на
                          икономиката на страната ... което ти доста весело си коментираш с асен12345!

така, че по - любезно с обвиненията! :-)
                          успехи в чейнча :-)

То оставаше да каже,че е директна заплаха. Тогава щяха да кражат едни гиър фондове и да ни стопят и без това доста изтънелите валутни резерви за има няма 2 месеца

Само с цитати ако ставаше работата БФБ нямаше да падне от 2000 до 350 заради тоталната липса на регулация,което също до голяма степен беше работа на комунягите,които трябваше да изградят това за 4-те години :lol:

Аман от смехории

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
                            Първоначално изпратено от marketleverage
                            be_google а ти само се оплакваш които не може да се оправи сам във форума на тигрите вика на помощ модераторите ама в това няма нищо тигърско

пп Забелязахте ли всички колко приятно беше в понеделник като ги нямаше политическите тролове. ( тия образи за мен са най-безполезни за форума щото не са написали едно нещо от което да се изкарат някави пари)
                            ако искаш да изкараш пари от анонимен съветник - по-добре иди на врачка... :-)
                            Комунистче аз като пиша освен да си водиш записки и да предаваш на другарите от партийната централа друго не виждам какво можеш да направи - за коментиране да не говорим Бърз поглед на среднообразован икономист е достатъчен за да види състоянието,в което ще оставите българската икономика и държава като цяло.

Относно валутния борд аз не пиша ей така лаф да става,а подкрепям тезите си с дадени аргументи и "весело" е последното нещо,което ми идва на ум когато ги пиша тези работи,защото положението е трагично.

Коментар

• Първоначално изпратено от SA
                              Първоначално изпратено от marketleverage
                              Извинявай братле кога доиде при тигрите кога взе да искаш промени с 30 поста искаш да ни развалят кефа на нас за да ти кеф на теб. (не че аз съм от най големити риби тук с моит 450) има хора с по няколко хиляди Ако стане както го искаш точно тигърското ще изчезне......

Инвестора е достатъчно сериозен форум ... Доказателството ами днес като си пуснах cnbc в 11:30 до 14:00 гледах само неща които сме дискутирали последните дни тук

пп Сухарските форуми накрая западат а

ппп Ако имаше къси за всичко на бфб щеше да има истинско бъскане и като неуцелиш да си плащаш сегашното състояние да се печели само с дълги е виновна за спамърските коментари

Много са ми интересни хората, които съдят за даден потребител по броя на мненията му. В живота има хора, които бърборят непрекъснато, ама това не им дава по-висок имидж в очите на околните. Даже напротив. В една анонимна сред като интернет форум пък е още по-абсурдно да си вадиш заключения за накого на базата на потребителската му активност. Аз може да имам 10000 мнения досега със 100 различни акаунта и това да ми е най-новия. А, сега де. :lol: А който се има за тигър на база бройки мнения, е още по-голяма смешка. Лаят малките кученца, големите вълкодави само гледат страшно и респектират с едно изръмжаване. :lol:

намека е не за броя а че си нов и искаш да си развалим кефа на пишещите редовно тук..... ако не мога да вляза в инвестора да се похваля че искам да се щракна с трише еб..хго сухарския форум ще е. Не може да очакваш в едни форум където влизат хора с пари някои от които ги тресът гъзарията и грандоманията здраво да са смирени душици ( в което не виждам нищо лошо стига при някои да не е на кредит)... В бг влизам в три форума и тирте отговарят на този профил "форум където влизат хора с пари някои от които ги тресе гъзарията и грандоманията" . В един от тях админите имат много интересен подход да държът нещата под контрол нон стоп ни набиват:
                              Game recognizes game, and a true playa will always give respect to a fellow playa when it is due. People who ignore (read: fail to notice), criticize, or alienate themselves from a playa without just cause is referred to as a "playa hater."
                              http://www.urbandictionary.com/define.php?term=playa
                              mWPCloud.com

Коментар

• Първоначално изпратено от marketleverage
                                Извинявай братле кога доиде при тигрите кога взе да искаш промени с 30 поста искаш да ни развалят кефа на нас за да ти кеф на теб. (не че аз съм от най големити риби тук с моит 450) има хора с по няколко хиляди Ако стане както го искаш точно тигърското ще изчезне......

Инвестора е достатъчно сериозен форум ... Доказателството ами днес като си пуснах cnbc в 11:30 до 14:00 гледах само неща които сме дискутирали последните дни тук

пп Сухарските форуми накрая западат а

ппп Ако имаше къси за всичко на бфб щеше да има истинско бъскане и като неуцелиш да си плащаш сегашното състояние да се печели само с дълги е виновна за спамърските коментари
                                Много са ми интересни хората, които съдят за даден потребител по броя на мненията му. В живота има хора, които бърборят непрекъснато, ама това не им дава по-висок имидж в очите на околните. Даже напротив. В една анонимна среда като интернет форум пък е още по-абсурдно да си вадиш заключения за накого на базата на потребителската му активност. Аз може да имам 10000 мнения досега със 100 различни акаунта и това да ми е най-новия. А, сега де. :lol: А който се има за тигър на база бройки мнения, е още по-голяма смешка. Лаят малките кученца, големите вълкодави само гледат страшно и респектират с едно изръмжаване. :lol:

Коментар

Working...
                                X