IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Патова ситуация с противоречиви искания към модерацията

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ManUtd
    SA, пич , разбирам желанието ти за строго профилиран и дисциплиниран форум, ама много безвкусен ще стане. Хуморът е много важен на тия пазари, дет се вика съхранява мозъка свеж и държи егото в кома.
    А ако наистина търсиш професионализъм, заповядай във Валутна търговия.
    Имаме го в изобилие.
    Успех
    "Пич", ако мислиш, че стотината лева в чужди валути останали ми от пътувания в чужбина са повод да се включа във валутната търговия... :lol:

Твоят майтап цитиран по-долу звучеше достоверно, още повече за някой, който не те познава. А аз даже рядко поглеждам в ляво кой е автора на дадено мнение, щото не ме интересува. Владимир Йорданов ме пита от къде ми е информацията, постарах се да поровя и да му отговоря. Точка.

Коментар

• Re: Патова ситуация с противоречиви искания към модерацията

Първоначално изпратено от Мариян Йорданов
      Патова ситуация с противоречиви искания към модерацията
      Може би ако обясниш с думи прости и български що е това "модерация" ще ти се изясни от само себе си?!
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
        Първоначално изпратено от marketleverage
        be_google а ти само се оплакваш които не може да се оправи сам във форума на тигрите вика на помощ модераторите ама в това няма нищо тигърско

пп Забелязахте ли всички колко приятно беше в понеделник като ги нямаше политическите тролове. ( тия образи за мен са най-безполезни за форума щото не са написали едно нещо от което да се изкарат някави пари)
        ако искаш да изкараш пари от анонимен съветник - по-добре иди на врачка... :-)
        форума позна за борсата за дау за петрола за долара, за златото за имотите, за лихвите по кредитите е не целия ама не може само да си на печалба (освен в инвестора)

Като не вярваш на хората тук защо влизаш при нас ходи си и ни остави да си пишем и четем безмислиците
        mWPCloud.com

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
          БИ гугъл е типичен пример за хора,чиито постове трябва да бъдат трити. Около 90% от тях съдържат партийна пропаганда, изкривяване на реалността и т.н. , което е откровен опит за манипулация.

Инвесторе от форумните тигри не ама от партийните каси май прибирате парата а ? :lol:
          уважавам правото на писане и коментари! уважавам и мненията ти, но
          не се тревожи - твоите не ме интересуват и нямам спомен да съм ги коментирал...
          пиша в 20-на теми, половината отворени от мен!
          а най-голямата манипулаци, която ни пробутване е падане на ВБ и разрушаване на
          икономиката на страната ... което ти доста весело си коментираш с асен12345!

така, че по - любезно с обвиненията! :-)
          успехи в чейнча :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
            SA ти май не си съвсем в час Не виждаш ли,че Манът си прави майтап.
            Крити, креативността на Мана е безбрежна като морето пред очите ми и явно изненадва доста хора.
            Първоначално изпратено от marketleverage
            това е шега със сигурност :lol: При това добра що да я трият Аз по скоро съм против да се трият такива неща ще разрушат форумната атмосфера.
            Тенк ю френд за комплимента.

SA, пич , разбирам желанието ти за строго профилиран и дисциплиниран форум, ама много безвкусен ще стане. Хуморът е много важен на тия пазари, дет се вика съхранява мозъка свеж и държи егото в кома.
            А ако наистина търсиш професионализъм, заповядай във Валутна търговия.
            Имаме го в изобилие.
            Успех

Коментар

• Извинявай братле кога доиде при тигрите кога взе да искаш промени с 30 поста искаш да ни развалят кефа на нас за да ти кеф на теб. (не че аз съм от най големити риби тук с моит 450) има хора с по няколко хиляди Ако стане както го искаш точно тигърското ще изчезне......

Инвестора е достатъчно сериозен форум ... Доказателството ами днес като си пуснах cnbc в 11:30 до 14:00 гледах само неща които сме дискутирали последните дни тук

пп Сухарските форуми накрая западат а

ппп Ако имаше къси за всичко на бфб щеше да има истинско бъскане и като неуцелиш да си плащаш сегашното състояние да се печели само с дълги е виновна за спамърските коментари
              mWPCloud.com

Коментар

• Първоначално изпратено от marketleverage
                be_google а ти само се оплакваш които не може да се оправи сам във форума на тигрите вика на помощ модераторите ама в това няма нищо тигърско

пп Забелязахте ли всички колко приятно беше в понеделник като ги нямаше политическите тролове. ( тия образи за мен са най-безполезни за форума щото не са написали едно нещо от което да се изкарат някави пари)
                ако искаш да изкараш пари от анонимен съветник - по-добре иди на врачка... :-)

Коментар

• Аз не знам дали е клевета или не. И двата случая не говорят добре за един сериозен форум.
                  Аз ако нямам собствени достоверни източници, се опитвам да намеря истината в спора между две страни. Нещата по-долу не бяха оспорени от никого в продължение на няколко дни, въпреки, че след въпросните мнения има няколко страница с други. Дори не ме интересува има ли практика за платен имунитет. Това си е политика на собственика и си е негова работа. Интересува ме форумът да е информативен както с новини, така и с дискусии. Разводняването с простотии само може да ми убие интереса в един момент.

Коментар

• БИ гугъл е типичен пример за хора,чиито постове трябва да бъдат трити. Около 90% от тях съдържат партийна пропаганда, изкривяване на реалността и т.н. , което е откровен опит за манипулация.

Инвесторе от форумните тигри не ама от партийните каси май прибирате парата а ? :lol:

Коментар

• be_google а ти само се оплакваш които не може да се оправи сам във форума на тигрите вика на помощ модераторите ама в това няма нищо тигърско

mWPCloud.com

Коментар

• SA ти май не си съвсем в час Не виждаш ли,че Манът си прави майтап.

Денонощното киснене по форуми със сигурност води до ментални увереждания :lol:

Коментар

• пример за възпитание и култура!

Първоначално изпратено от 4ervenasgan
                          Be_gay = Илияна идиотова ->не спорете с чугунена глава

Коментар

• SA,
                            това е клевета по мой адрес и по адрес на инвестор.бг!!!
                            в пощата си от 2 години нямам е-майли от инвестора... така, че това за абонамента е НАБЕЖДАВАНЕ и КЛЕВЕТА!
                            не знам откъде ги вадят/правят тези изводи няколко колеги....? Те да кажат!
                            освен това има хиляди обиди по мой адрес... но аз за чуждото възпитание не
                            отговарям :-)

Първоначално изпратено от SA
                            Първоначално изпратено от Владимир Йорданов
                            Първоначално изпратено от SA
                            Наскоро обаче, разбрах че някой потребители си плащат, за да не им трият региострациите, вероятно и мненията. Това ме навежда на мисълта, че "инвесторът" се придържа към първия път на развитие.
                            Здравейте SA,
                            моля дайте доказателва за думите си. Това е чиста проба клевета по законодателството. Именно такъв тип изказвания не могат и не се толерират от модераторите на компанията. За модераторите на форма мога да гарантирам, че никога не са и няма да получават пари от потребителите за каквото и да било. Още по малко за това което казвате. Моля не подвеждайте хората. Никога не сме се стремяли към първия описан от вас вариант на форума. Доказателства има доста във форума, само трябва да се поразровите в постовете.

Владимир Йорданов
                            Аз никога не си измислям. Възможно е да съм бил подведен от написаното в ТОЗИ форум, но за това отговарят пак модераторите, оставяйки мнения като тези:

Цитирам и малко от предисторията:

Първоначално изпратено от ManUtd
                            Би_нагъл, разкарай си ако обичаш червения банер или го стесни до подходящи размери да не разтяга страницата.
                            Първоначално изпратено от dnb
                            едва ли ще се разкара, чак след изборите
                            Бих го дилийтнал от базата с голям кеф, ама хубаво си плаща неговата дружина, а бизнеса е преди всичко.
                            ще трябва бая да го делийтваш, сигурно има над 100 ника ..
                            То е малко инсайд инфо, ама нейсе: в базата имаме параметър "партийна принадлежност".
                            Като им изтече абонамента, ако разбира се не си го подновят, ще ги подредя по тоя параметър и им удрям гумата на всичките. Възможно е да изгори някой невинен комсомолец покрай тая работа, но на война се дават жертви.
                            хаха, ами значи на гугъла абонамента изтича юли месец
                            Сега погледнах в касовата книга, тука е записано, че абонамента му изтича на 03.07.2009 г. Не знам защо я е избрал точно тая дата, но дотогава е платено и не мога да го пипам.
                            Има една забележка в червено, че е заявил желание за опционно подновяване от 07.07.2009 г. за което специално щял да се обади, дали щял да има нужда.
                            Така че от 03.07.2009 до 07.07.2009 е със статус "пендинг".
                            И всичко това е оставено почти седмица в раздел Макроикономика, управление и реформи!

Горните цитати са примери за абсолютен спам, злобеене по адрес на даден потребител и признание за купуване на имунитет във форума.

Коментар

• Първоначално изпратено от silistra
                              Пожелавам си модераторът или модераторите да филтрират по ефективно постингите ( не разбирай изтривай ), например при обида веднага 1 седмица бан, при втора бан завинаги, при системно неписане по темата предупреждение с бан, а при второ бан завинаги.

П.С. Аз по принцип мразя регулациите, но вече е време Инвстора да се вземе в ръце и да въдвори ред в къщата си.
                              Аз лично винаги съм бил против бликиране на някого с бан, защото мярката е безсмислена. IP-та колкото искаш, имена още повече. Плучава се една безкрайна гоненица и накрая печели тоя, който има повече нерви да се занимава с глупости. На всичкоот отгоре, "нарущителят" се заиграва и даже му е кеф.
                              Привърженик съм на изтриване на мнения. Така се дава шанс на "сгрешилия" да се поправи, когато пожелае. Ако въобще не пожелае, си остава с мнения, просъществуващи няколко часа само. Той като не може да си ги гледа им да се радва на караницата, която е предизвикал (тъй като и тя ще бъде изтрита), в един момент му писва.
                              Всичко това са мои наблюдения за последните 5-6 години пребиваване по форуми.

Коментар

• в базата имаме параметър "партийна принадлежност".
                                Като им изтече абонамента, ако разбира се не си го подновят, ще ги подредя по тоя параметър и им удрям гумата на всичките. Възможно е да изгори някой невинен комсомолец покрай тая работа, но на война се дават жертви.
                                това е шега със сигурност :lol: При това добра що да я трият Аз по скоро съм против да се трият такива неща ще разрушат форумната атмосфера. Инвестора форума на тигрите :P

пп Не съм от инвестора но що годе имам опит с бази и форуми за да ми е ясно
                                mWPCloud.com

Коментар

Working...
                                X