Първоначално изпратено от SA
За броя мнения ти тотално не ме разбра или се опита да ме разбереш както ти изнася ама тук това не върви ... в инвестора си говорим така още от краи време и извенъж се появяваш ти нов "играч" казваш че форума нестава в този му вид щото много офтопик... Хората си влизат редовно от години и си им харесва . Форумът е достатъчно полезен. Доста от играчите тук които сега обвиняваш че генрират офтопик между лафчетата изказаха прогнози за борсата за дау за петрола за долара, за златото за имотите, за лихвите по кредитите които впоследствие се сбъднаха кажими ти с кво допринесе за форума че някои да го е грижа за мнението ти ако имаш стар ник и с него имаш принос имаш право с него да се оплакваш ама с ник СА си втория абсолютно безполезен за форума юзер които само се оплаква след be_google.
И много рядко се стига до псувни Петър Караиванов просто е поредния изтрещял образ (тв водещ) тук във форума на тигрите Малко е краен понякога но поне не е безполезен...
пп Да не си помисли някои че го защитавам петър... защитавам статутквото във форума щото тук се чуствам добре а този пич СА се опитва да ни развали кефа ...
Инвестора не му се връзваите на тоя форума е супер така.
ппп И не видях да се коментира другата ми теза че за ситуацията от началните постове всъшност е виновна липста на къси за всичко без измислени условия на бфб. Като някоя дървена кратуна не може да разбере че дадена акция е хубава / шитава трябва да може веднага да я отиграе в квато иска посока с голям ливъридж и като се ушие дълго да му държи влага... Пазара ще покаже кой прав кой крив
Коментар