Първоначално изпратено от destiny x
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета: Частично видим IP адрес.
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от destiny xПървоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от destiny xхихи какви сте ми рибки само... 8) ами айде ако ще правим нещо чакам e-mail...
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от osoitzaаз имам поне 10 реални IP та в офиса, ако реша.. Отдело има и други способи...
Все пак мнозионстовото потребителине могат да си сменят ИП-то и ще е по-лесно да се излови кой пише с 10 ника
ПП. а реалните ти ИП-та дали няма да си приличат?
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от destiny xПървоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от destiny xхихи какви сте ми рибки само... 8) ами айде ако ще правим нещо чакам e-mail...
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от destiny xнеграмотен не съди за другите по себе си...
Коментар
-
Първоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от destiny xхихи какви сте ми рибки само... 8) ами айде ако ще правим нещо чакам e-mail...
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от destiny xхихи какви сте ми рибки само... 8) ами айде ако ще правим нещо чакам e-mail...
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от destiny xПървоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от destiny xима хора ,които могат да видят ip адреса, но трябва да разбират от html..., но ако поустващите са на работа ще са през proxy server или bnc...
ПС. само прочетете двата бисера:
1)трябва да разбират от html
2)но ако поустващите са на работа ще са през proxy server или bnc...
Това е човек който само бегло е чувал тези термини и ги ползва пред възрастните си колеги, за да му се възхищават.
Коментар
-
Първоначално изпратено от destiny xПървоначално изпратено от OpticПървоначално изпратено от ФакушкаПървоначално изпратено от destiny xПървоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от destiny xима хора ,които могат да видят ip адреса, но трябва да разбират от html..., но ако поустващите са на работа ще са през proxy server или bnc..."Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от OpticПървоначално изпратено от ФакушкаПървоначално изпратено от destiny xПървоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от destiny xима хора ,които могат да видят ip адреса, но трябва да разбират от html..., но ако поустващите са на работа ще са през proxy server или bnc...
Коментар
-
абсолютно съм 'за'
има форуми , в които ако някой потребител ти пише лично под няколко ника - под съобщението си излиза - потребители едикой си,едикой си и едикой си са ви писали от един и същ комп.
това е доста подходящо за тук според мен де
инвестора така или иначе ползва бисквитки, така че не мисля ,че ще им е проблем
даже не е необходимо да излиза IP адреса
достатъчно е да го тракнат с някоя бисквитка - това разбира се може да бъде заобиколено, НО е досадно и за повечето писачи с много никове няма да е толкова лесно
успехтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от ФакушкаПървоначално изпратено от destiny xПървоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от destiny xима хора ,които могат да видят ip адреса, но трябва да разбират от html..., но ако поустващите са на работа ще са през proxy server или bnc..."Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от psycoholicА аз искам за всеки коментар да получавам бонус точка! При 10 000 бонус точка да получа фланелка с бухала на Инвестора ;-)
Огледай се кои не спират дращят тук, с по стотина поста на ден.Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.
Коментар
Коментар