Първоначално изпратено от destiny x
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета: Частично видим IP адрес.
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от destiny xПървоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от destiny xима хора ,които могат да видят ip адреса, но трябва да разбират от html..., но ако поустващите са на работа ще са през proxy server или bnc..."Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton.ChigurhПървоначално изпратено от dnbи аз съм за
ама няма да го направят, защото колкото пъти си сменяш ника за да пишеш мнения, толкова повече импресии
Коментар
-
Първоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от destiny xима хора ,които могат да видят ip адреса, но трябва да разбират от html..., но ако поустващите са на работа ще са през proxy server или bnc...
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от dnbи аз съм за
ама няма да го направят, защото колкото пъти си сменяш ника за да пишеш мнения, толкова повече импресии
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от destiny xима хора ,които могат да видят ip адреса, но трябва да разбират от html..., но ако поустващите са на работа ще са през proxy server или bnc...
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от Anton.ChigurhАз съм за! Много ми е интересно какво ще излезне.
Най-готино е когато някои иска да напише нещо през един ник, а е збравил се лог оутне. До сега само слънчевия вятър съм го хвашал.
Коментар
-
Anton Chigurh
Аз съм за! Много ми е интересно какво ще излезне.
Най-готино е когато някои иска да напише нещо през един ник, а е збравил се лог оутне. До сега само слънчевия вятър съм го хвашал.
Коментар
-
Анкета: Частично видим IP адрес.
Колеги, моля споделете мнението си за следната идея
(признавам копната от bgtop.net):
Когато публикуваш съобщение във форума отстрани да личи от кой IP адрес го пращаш, но частично както е в форума на bgtop.net.
Например: 87.126.202.-- е видимата част от IP адреса.
Или казано по друг начин виждам че юзър "код123" пише нещо и друг юзър "кат"* му отговаря подържащо в 70 теми и чак това се уверявам че това е Леля ........ (няма да кажа коя). Тога би било лесно
или е един и същи човек или са колеги от една институция и ползват един IP.
Така много лесно се хващат хората с 5 ника и се разбира идеята, която целят.
* случайно избрах тези никове, да не се обижда никой.0Да0%0Не0%0Не ми пука, аз си пиша и от 5-те ника ;-)0%0Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар