If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
шерифа ме намери и ме порица... 8), ако не ти стиска не се хаби...
Кое ако не ми стиска? Да ти напиша е-маил ли?
Написаното от теб, че човек знаещ HTML може да вижда IP на пишещите във форума е пълна глупост и всеки който поне малко се интересува от мрежи ще го потвърди. Хайде сега си кажи, че се направи на интересен и да преставаме с губенето на време Smile
ще призная че си шубе... и неграмотен
hahahahaha
Поредния хвалипръцко, който не посмя дори да си каже, че нищо не разбира и само се е направил на интересен
Понякога да напишеш истината е много трудно, нали
каква истина колега... ти ако искаше истината досега си изпратил каквото трябва...не виждам да правиш нещо по въпроса
...интересно, защо бай-гугъл не се вясва в тази тема!?!?!
自由西藏
Коментар
Negramoten
Първоначално изпратено от destiny x
Първоначално изпратено от Negramoten
Първоначално изпратено от destiny x
Написаното от теб, че човек знаещ HTML може да вижда IP на пишещите във форума е пълна глупост и всеки който поне малко се интересува от мрежи ще го потвърди. Хайде сега си кажи, че се направи на интересен и да преставаме с губенето на време Smile
ще призная че си шубе... и неграмотен
hahahahaha
Поредния хвалипръцко, който не посмя дори да си каже, че нищо не разбира и само се е направил на интересен
хахаха.. какви мутри... недей да растягаш лукуми...на гол тумбак чифте пищови си сложил, я кажи тогава като си толкова компетентен какво стана с фирмичката... май като е фалира си измислил този ник..
В студентските години ми носеше приличен доход, без да си мръдна пръста, след това не си струваше, а и се появиха големи риби, които ползваха не дотам почтени методи за борба с конкуренцията.
Докарвах си половин средна заплата за София по-това време
Този ник го имам от 2004-та ама за тези 5 години не съм се ограмотил много много, но поне не пиша глупости модератори, мутри и HTML
хахаха.. какви мутри... недей да растягаш лукуми...на гол тумбак чифте пищови си сложил, я кажи тогава като си толкова компетентен какво стана с фирмичката... май като е фалира си измислил този ник..
В студентските години ми носеше приличен доход, без да си мръдна пръста, след това не си струваше, а и се появиха големи риби, които ползваха не дотам почтени методи за борба с конкуренцията.
Докарвах си половин средна заплата за София по-това време
Този ник го имам от 2004-та ама за тези 5 години не съм се ограмотил много много, но поне не пиша глупости за модератори, мутри и HTML
ПП. Написаното от теб, че човек знаещ HTML може да вижда IP на пишещите във форума е пълна глупост и всеки който поне малко се интересува от мрежи ще го потвърди. Хайде сега си кажи, че се направи на интересен и да преставаме с губенето на време
Коментар