destiny x какъвто и факир да си със HTML даже и да се насе.еш пак не мошеш да покажеш ИП-то. По простата причина че с HTML не става .
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета: Частично видим IP адрес.
Collapse
X
-
Negramoten
Първоначално изпратено от meche_cveti93Неграмотен , преди малко Мариан щеше нещо важно да съобщава в понеделник ... да не сте вие тук автора....
Аз копнах съобщението на мариан в бисери и вицове чудно защо изтри темата ...
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от jodaПървоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от joda...интересно, защо бай-гугъл не се вясва в тази тема!?!?!
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от destiny xкаква истина колега... ти ако искаше истината досега си изпратил каквото трябва...не виждам да правиш нещо по въпросаПървоначално изпратено от destiny xза 50 лева няма да се разделям с форума Wink... ако ви е толкова интересно как става ще ви обучавам срещу друга сума... дайте си e-mails na л.с.
Вземи покажи един познат ИП адрес, а после пробвай да продаваш услугата
До тогава за мен си един хвалипръцко. Утре пробвай да твърдиш, че срещу $100 000 познаваш бъдещето
ПП. като те чета, оставам с впечатлението, че и своя ИП не си знаеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от destiny xПървоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от destiny xшерифа ме намери и ме порица... 8), ако не ти стиска не се хаби...
Написаното от теб, че човек знаещ HTML може да вижда IP на пишещите във форума е пълна глупост и всеки който поне малко се интересува от мрежи ще го потвърди. Хайде сега си кажи, че се направи на интересен и да преставаме с губенето на време Smile
Поредния хвалипръцко, който не посмя дори да си каже, че нищо не разбира и само се е направил на интересен
Понякога да напишеш истината е много трудно, нали
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от joda...интересно, защо бай-гугъл не се вясва в тази тема!?!?!
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от destiny xПървоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от destiny xшерифа ме намери и ме порица... 8), ако не ти стиска не се хаби...
Написаното от теб, че човек знаещ HTML може да вижда IP на пишещите във форума е пълна глупост и всеки който поне малко се интересува от мрежи ще го потвърди. Хайде сега си кажи, че се направи на интересен и да преставаме с губенето на време Smile
Поредния хвалипръцко, който не посмя дори да си каже, че нищо не разбира и само се е направил на интересен
Понякога да напишеш истината е много трудно, нали
Коментар
-
Първоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от destiny xшерифа ме намери и ме порица... 8), ако не ти стиска не се хаби...
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от destiny xшерифа ме намери и ме порица... 8), ако не ти стиска не се хаби...
Коментар
-
Първоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от destiny xхахаха.. какви мутри... недей да растягаш лукуми...на гол тумбак чифте пищови си сложил, я кажи тогава като си толкова компетентен какво стана с фирмичката... май като е фалира си измислил този ник..
Докарвах си половин средна заплата за София по-това време
Този ник го имам от 2004-та ама за тези 5 години не съм се ограмотил много много, но поне не пиша глупости модератори, мутри и HTML
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от destiny xхахаха.. какви мутри... недей да растягаш лукуми...на гол тумбак чифте пищови си сложил, я кажи тогава като си толкова компетентен какво стана с фирмичката... май като е фалира си измислил този ник..
Докарвах си половин средна заплата за София по-това време
Този ник го имам от 2004-та ама за тези 5 години не съм се ограмотил много много, но поне не пиша глупости за модератори, мутри и HTML
ПП. Написаното от теб, че човек знаещ HTML може да вижда IP на пишещите във форума е пълна глупост и всеки който поне малко се интересува от мрежи ще го потвърди. Хайде сега си кажи, че се направи на интересен и да преставаме с губенето на време
Коментар
Коментар