В Югозападния университет точки и запетайки не слагате ли ???
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Печелите ли от форекс?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от zalaganiaне ме интересува дали ми вярваш.......то в бг хората все не вярват и мразят богатите свикнал съм да не ми вярват а и не ми пъка а се хванах с форекса защото ми е интересно защото съм работохолик и не ми се стои без работа защото е голяма тръпка и така аз по-принцип не обичам да се забавлявам само уча работя по цял ден вкъщи стоя или в университета и така не празнувам празници 2 пъти съм ходил само на дискотека на барче да пия кафе съм сядал само 1 път просто аз не пия кафе никога не съм пробвал даже кафе през живота си,цигари също никога не съм пробвал алкохол не пия по жени не ходя защото си имам приятелка от 3 години
ти си бил голяма работа - направо да не очаква човек
напиши 3 мача как ще излезнат днес - да те видим каква гледачка сиfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от zalaganiaне ме интересува дали ми вярваш.......то в бг хората все не вярват и мразят богатите свикнал съм да не ми вярват а и не ми пъка а се хванах с форекса защото ми е интересно защото съм работохолик и не ми се стои без работа защото е голяма тръпка и така аз по-принцип не обичам да се забавлявам само уча работя по цял ден вкъщи стоя или в университета и така не празнувам празници 2 пъти съм ходил само на дискотека на барче да пия кафе съм сядал само 1 път просто аз не пия кафе никога не съм пробвал даже кафе през живота си,цигари също никога не съм пробвал алкохол не пия по жени не ходя защото си имам приятелка от 3 години
че и злобното лайно не може да ми види поста
Коментар
-
zloblivi_podhvurlqniq
Re: ...
Първоначално изпратено от йосифПървоначално изпратено от zloblivi_podhvurlqniqйосифе голем балък трябва да си,ако са ти нужни 100 000 за да напавиш 2000
а ти си точно такъв
Търговията на този пазар ако искаш да те храни трябва да изхождаш от следните сметки:
1.колко искам на месец за да съм доволен и от търговията и от живота си.
2.горното като сума го делим на 2-3% и стигаме до сумата която минимум трябва да инвестираме.
например : искам 2000 лв.месечно това значи м/у 60000 и 100 000 лв. инвестиция.
На другото аз му казвам платено ДЕМО .
Коментар
-
понеже предполагам че сивото ти вещество пак може да те подведе ще сметна примера който съм дал на годишна база:
искам 24 000 лева на година делим на 24-36 % годишна доходност и от простите аритметични действия излиза м/у 65000 и 100000 лева инвестиция.
а ти пак си смятай каквото искаш ....тъпанар /написаното се отнася се за онова злобно човече/
Коментар
-
Първоначално изпратено от zalaganiaПървоначално изпратено от krasi0Първоначално изпратено от blah blahПървоначално изпратено от zalaganiaПървоначално изпратено от йосифПървоначално изпратено от zalaganiaПървоначално изпратено от йосифПървоначално изпратено от zalaganiaза последната седмица само +1100лв но аз и тогава почнах преди 1 седмица за първи път
успех занапред
алед това лира 2,08 2,10
Не ме питай как го е постигнал и на мен не ми излизат сметките какъв трябва да е левъриджа.
ako щете ми вярвайте каква ми е файдата да ви лъжа и ако тръгнех да ви лъжа щях да кажа че съм спечелил десетки хиляди
основния ми бизнес е залагане на футболни мачове от друго пари не печеля с форекс се занимавам от 15 този месец само за кеф понеже съм завършил МГ с отличен и математиката ми е хоби
Коментар
-
Първоначално изпратено от zloblivi_podhvurlqniqйосифе голем балък трябва да си,ако са ти нужни 100 000 за да напавиш 2000
а ти си точно такъв
Търговията на този пазар ако искаш да те храни трябва да изхождаш от следните сметки:
1.колко искам на месец за да съм доволен и от търговията и от живота си.
2.горното като сума го делим на 2-3% и стигаме до сумата която минимум трябва да инвестираме.
например : искам 2000 лв.месечно това значи м/у 60000 и 100 000 лв. инвестиция.
На другото аз му казвам платено ДЕМО .
Коментар
-
zloblivi_podhvurlqniq
йосифе голем балък трябва да си,ако са ти нужни 100 000 за да напавиш 2000
а ти си точно такъв
Коментар
Коментар