IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Печелите ли от форекс?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• В Югозападния университет точки и запетайки не слагате ли ???

Коментар

• ......

Коментар

• Първоначално изпратено от zalagania
        не ме интересува дали ми вярваш.......то в бг хората все не вярват и мразят богатите свикнал съм да не ми вярват а и не ми пъка а се хванах с форекса защото ми е интересно защото съм работохолик и не ми се стои без работа защото е голяма тръпка и така аз по-принцип не обичам да се забавлявам само уча работя по цял ден вкъщи стоя или в университета и така не празнувам празници 2 пъти съм ходил само на дискотека на барче да пия кафе съм сядал само 1 път просто аз не пия кафе никога не съм пробвал даже кафе през живота си,цигари също никога не съм пробвал алкохол не пия по жени не ходя защото си имам приятелка от 3 години

ти си бил голяма работа - направо да не очаква човек

напиши 3 мача как ще излезнат днес - да те видим каква гледачка си
        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• ....

Коментар

не ме интересува дали ми вярваш.......то в бг хората все не вярват и мразят богатите свикнал съм да не ми вярват а и не ми пъка а се хванах с форекса защото ми е интересно защото съм работохолик и не ми се стои без работа защото е голяма тръпка и така аз по-принцип не обичам да се забавлявам само уча работя по цял ден вкъщи стоя или в университета и така не празнувам празници 2 пъти съм ходил само на дискотека на барче да пия кафе съм сядал само 1 път просто аз не пия кафе никога не съм пробвал даже кафе през живота си,цигари също никога не съм пробвал алкохол не пия по жени не ходя защото си имам приятелка от 3 години
            а бе пич браво на всичко ама моля ви се недейте грабва всички цитати и ги поствайте ...отнема 10 сек.да се ореже...това се отнася и за останалите ....

че и злобното лайно не може да ми види поста

Коментар

• ....

Коментар

• Хич не ти вярвам, ама свят широк :-)
                А защо ти трябва да се хващаш с форекса тогава?

Остатъка от мнението беше променено поради разни сАображения :-))))

Коментар

• ....

Коментар

• Re: ...

Първоначално изпратено от zloblivi_podhvurlqniq
                    благодаря ти 4е ми написа нещо като ве4е съм про4ел
                    не знам за какво ми благодариш ,но явно имаш проблеми с четенето....злобен дебил. И не знам от коя землянка си се пръкнал но не се казва КАТО ,а КОЕТО

Коментар

• Re: ...

Първоначално изпратено от йосиф
                      Първоначално изпратено от zloblivi_podhvurlqniq
                      йосифе голем балък трябва да си,ако са ти нужни 100 000 за да напавиш 2000
                      а ти си точно такъв
                      педерунгел понеже освен си тъп ,явно не можеш и да четеш затова специално за тебе ще ти постна какво съм писал преди няколко дена ,а пък ти си смятай каквото си искаш

Търговията на този пазар ако искаш да те храни трябва да изхождаш от следните сметки:
                      1.колко искам на месец за да съм доволен и от търговията и от живота си.
                      2.горното като сума го делим на 2-3% и стигаме до сумата която минимум трябва да инвестираме.
                      например : искам 2000 лв.месечно това значи м/у 60000 и 100 000 лв. инвестиция.
                      На другото аз му казвам платено ДЕМО .
                      благодаря ти 4е ми написа нещо като ве4е съм про4ел

Коментар

• понеже предполагам че сивото ти вещество пак може да те подведе ще сметна примера който съм дал на годишна база:
                        искам 24 000 лева на година делим на 24-36 % годишна доходност и от простите аритметични действия излиза м/у 65000 и 100000 лева инвестиция.

а ти пак си смятай каквото искаш ....тъпанар /написаното се отнася се за онова злобно човече/

Коментар

Първоначално изпратено от krasi0
                          Първоначално изпратено от blah blah
                          Първоначално изпратено от zalagania
                          за последната седмица само +1100лв но аз и тогава почнах преди 1 седмица за първи път
                          с какъв капитал си го постигнал
                          9000
                          не е зле ,но гледай да не прекаляваш...дано е от движението в лирата ,а не от по неразумни позиции..
                          успех занапред
                          първо от долара 1,48 после 1,52
                          алед това лира 2,08 2,10
                          Я пак, че нещо не зацепих.
                          Опитва се да обясни, че при инвестиция от 9000 лв и за промяна в курса от 0.04 + 0.02 лв. е успял да спечели 1100 лв.
                          Не ме питай как го е постигнал и на мен не ми излизат сметките какъв трябва да е левъриджа.

ako щете ми вярвайте каква ми е файдата да ви лъжа и ако тръгнех да ви лъжа щях да кажа че съм спечелил десетки хиляди

основния ми бизнес е залагане на футболни мачове от друго пари не печеля с форекс се занимавам от 15 този месец само за кеф понеже съм завършил МГ с отличен и математиката ми е хоби
                          Че това бизнес ли е ?:-)

Коментар

• .......

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podhvurlqniq
                              йосифе голем балък трябва да си,ако са ти нужни 100 000 за да напавиш 2000
                              а ти си точно такъв
                              педерунгел понеже освен си тъп ,явно не можеш и да четеш затова специално за тебе ще ти постна какво съм писал преди няколко дена ,а пък ти си смятай каквото си искаш

Търговията на този пазар ако искаш да те храни трябва да изхождаш от следните сметки:
                              1.колко искам на месец за да съм доволен и от търговията и от живота си.
                              2.горното като сума го делим на 2-3% и стигаме до сумата която минимум трябва да инвестираме.
                              например : искам 2000 лв.месечно това значи м/у 60000 и 100 000 лв. инвестиция.
                              На другото аз му казвам платено ДЕМО .

Коментар

• йосифе голем балък трябва да си,ако са ти нужни 100 000 за да напавиш 2000
                                а ти си точно такъв

Коментар

Working...
                                X