IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Печелите ли от форекс?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не мисля, че може да печелиш от форекс, защото е твърде сложно и обикновените хора нямат нужната информация, за да вземат правилно решение. Наскоро се беше отворила добра възможност да печелиш при двойката EUR/CHF, но по-принцип над 90% от хората които търгуват там са на загуба по мое мнение, тъй като са обикновени хора, комарджии, без никакви знания и информация, зарибени от рекламните банери на брокерите, за големи печалби. Дург е въпроса, че освен форекс има и пазар на акции и ETFs, при които ако имаш инвеститорска мисъл, може да си въртиш парите, стига да имаш такива, със малко пари нищо не става.
    Мнението си е мое, но загубите са за Ваша сметка :P

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
      Да речем че имам едни партньори от земеделския бизнес, които са усвоили субсидии за десетки милиони евра през годината. И искат да инвестират на борсата, вместо да им треперят на парите в банките. Бихте ли ми препоръчали трейдърска фирма, която със сигурност няма да загуби парите, доказала се във времето като истински играч!
      Евала докторе. Сега е момента за апартамента !!! Най-после идва и твоя час. Покажи им че си от стара коза яре !!
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Тук има яко печалбари. Дайте нещо за бедните бе хора
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Да речем че имам едни партньори от земеделския бизнес, които са усвоили субсидии за десетки милиони евра през годината. И искат да инвестират на борсата, вместо да им треперят на парите в банките. Бихте ли ми препоръчали трейдърска фирма, която със сигурност няма да загуби парите, доказала се във времето като истински играч!
          Хихих, зависи колко носиш на еВан. Щото партньорите ти от земеделския бизнес няма да искат да онодят трейдърската фирма

Коментар

1. Бурканбанк Инвестмънтс Инкорпорейтед
            2. Дюшекбанк Лимитед Корпорейшън
            3. Кючекбанк АД
            Institution: FBI Correctional Facility
            Jurisdiction: Unknown

Коментар

• Да речем че имам едни партньори от земеделския бизнес, които са усвоили субсидии за десетки милиони евра през годината. И искат да инвестират на борсата, вместо да им треперят на парите в банките. Бихте ли ми препоръчали трейдърска фирма, която със сигурност няма да загуби парите, доказала се във времето като истински играч!
              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от men79 Разгледай мнение
                Ми не го ли направих... много си дребнав NYSERookie
                не съм дребнав
                просто мразя да ме вземат за балама
                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Ми не го ли направих... много си дребнав NYSERookie

Коментар

• Първоначално изпратено от men79 Разгледай мнение
                    Да, тогава загубих всичко , затова сега имам намерение да се включа пак във форекс търговията само ако спечеля това състезание http://www.dukascopy.com/traderconte...g&trader=men79

Това значи, че ще съм станал достатъчно добър, за да управлявам истински пари.... иначе е безсмислено да влагам повече .... пак ще ги загубя.

http://www.dukascopy.com/traderconte...g&trader=men79
                    ако си закъсал от към популярност и кликове , можеше просто да помолиш, вместо да се правиш на хитрец
                    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Да, тогава загубих всичко , затова сега имам намерение да се включа пак във форекс търговията само ако спечеля това състезание http://www.dukascopy.com/traderconte...g&trader=men79

Това значи, че ще съм станал достатъчно добър, за да управлявам истински пари.... иначе е безсмислено да влагам повече .... пак ще ги загубя.

http://www.dukascopy.com/traderconte...g&trader=men79

Коментар

• Trading point has very fast depostits and wonderful competitions.

Коментар

• Редовно и по малко !

Коментар

• Първоначално изпратено от josif
                            Първоначално изпратено от men79
                            Открих сметка с 600 лв. и ги загубих всичките. После внесох още 200 и стигнах 350 лв, но сега съм 217лв.
                            значи нищо не си загубил така че недей да се косиш...а тези 217 и те ще хвръкнат,друго няма да стане с тях .Възможно е и да минеш пак през 500 лв ,но чудеса не чакай.Търговията на този пазар ако искаш да те храни трябва да изхождаш от следните сметки:
                            1.колко искам на месец за да съм доволен и от търговията и от живота си.
                            2.горното като сума го делим на 2-3% и стигаме до сумата която минимум трябва да инвестираме.
                            например : искам 2000 лв.месечно това значи м/у 60000 и 100 000 лв. инвестиция.
                            На другото аз му казвам платено ДЕМО .
                            zna4i може и така да е но това е недостатъчно Има и нещо друго което не се споменава Дори да се влиза с тези проценти и тази големина на сметка се забравя че за да се реализира нещо трябва да ссе има и търговска тактика която трябва да е проверена и тествана във времето и която подава сигнали за вход и изход На базата на входа да се определи стопа инак според мен без такава подобна система и пак с тези проценти пак се влиза на тъмно Номера е да се наклонят колкото се може повече обстоятелства в наша полза и ММ става просто една част от тази търговска тактика Затова да се говори за ММ без да се споменава нищо за търговскката схема според мен е грешка. Успех
                            Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от zalagania
                              пиши на лс
                              писах ти на лични , но отговор няма

или сега ги мътиш
                              fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• ...

Коментар

Working...
                                X