Не мисля, че може да печелиш от форекс, защото е твърде сложно и обикновените хора нямат нужната информация, за да вземат правилно решение. Наскоро се беше отворила добра възможност да печелиш при двойката EUR/CHF, но по-принцип над 90% от хората които търгуват там са на загуба по мое мнение, тъй като са обикновени хора, комарджии, без никакви знания и информация, зарибени от рекламните банери на брокерите, за големи печалби. Дург е въпроса, че освен форекс има и пазар на акции и ETFs, при които ако имаш инвеститорска мисъл, може да си въртиш парите, стига да имаш такива, със малко пари нищо не става.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Печелите ли от форекс?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеДа речем че имам едни партньори от земеделския бизнес, които са усвоили субсидии за десетки милиони евра през годината. И искат да инвестират на борсата, вместо да им треперят на парите в банките. Бихте ли ми препоръчали трейдърска фирма, която със сигурност няма да загуби парите, доказала се във времето като истински играч!Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеДа речем че имам едни партньори от земеделския бизнес, които са усвоили субсидии за десетки милиони евра през годината. И искат да инвестират на борсата, вместо да им треперят на парите в банките. Бихте ли ми препоръчали трейдърска фирма, която със сигурност няма да загуби парите, доказала се във времето като истински играч!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеДа речем че имам едни партньори от земеделския бизнес, които са усвоили субсидии за десетки милиони евра през годината. И искат да инвестират на борсата, вместо да им треперят на парите в банките. Бихте ли ми препоръчали трейдърска фирма, която със сигурност няма да загуби парите, доказала се във времето като истински играч!
2. Дюшекбанк Лимитед Корпорейшън
3. Кючекбанк АДLocation: Terminal Island
Institution: FBI Correctional Facility
Jurisdiction: Unknown
Коментар
-
Да речем че имам едни партньори от земеделския бизнес, които са усвоили субсидии за десетки милиони евра през годината. И искат да инвестират на борсата, вместо да им треперят на парите в банките. Бихте ли ми препоръчали трейдърска фирма, която със сигурност няма да загуби парите, доказала се във времето като истински играч!Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от men79 Разгледай мнениеМи не го ли направих... много си дребнав NYSERookie
просто мразя да ме вземат за баламаТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от men79 Разгледай мнениеДа, тогава загубих всичко , затова сега имам намерение да се включа пак във форекс търговията само ако спечеля това състезание http://www.dukascopy.com/traderconte...g&trader=men79
Това значи, че ще съм станал достатъчно добър, за да управлявам истински пари.... иначе е безсмислено да влагам повече .... пак ще ги загубя.
http://www.dukascopy.com/traderconte...g&trader=men79Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Да, тогава загубих всичко , затова сега имам намерение да се включа пак във форекс търговията само ако спечеля това състезание http://www.dukascopy.com/traderconte...g&trader=men79
Това значи, че ще съм станал достатъчно добър, за да управлявам истински пари.... иначе е безсмислено да влагам повече .... пак ще ги загубя.
http://www.dukascopy.com/traderconte...g&trader=men79
Коментар
-
Първоначално изпратено от josifПървоначално изпратено от men79Открих сметка с 600 лв. и ги загубих всичките. После внесох още 200 и стигнах 350 лв, но сега съм 217лв.
1.колко искам на месец за да съм доволен и от търговията и от живота си.
2.горното като сума го делим на 2-3% и стигаме до сумата която минимум трябва да инвестираме.
например : искам 2000 лв.месечно това значи м/у 60000 и 100 000 лв. инвестиция.
На другото аз му казвам платено ДЕМО .Pip master
Коментар
Коментар