Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Печелите ли от форекс?
Collapse
X
-
niki5
-
Re: ...
Първоначално изпратено от zloblivi_podhvurlqniqйосифе как пък го из4исли 4е трябва да отвориш сметка за 100000 за да правиш
2000 бе глупако
смешни трейдъри като тебе и с 1 000 000 няма да могат да постигнат такава доходност,а напротив само ще увели4ат загубите
номера е да играеш с по малки суми за да намалиш емоциите максимално
щото точно там е проблема
ако примерно съм сиромах като тебе бих отварял позиции с по 10 долара
не пове4е,това ще отговаря на дохода ти и ще намали страха
пИчелиш малко ама и губиш малко,но в крайност пичалбите се увеличават
защото не ти пука особено
трябва да си настроен психи4ески все едно играеш демо,
а тва става с по малки суми
на демотата разни идоти където идея си нямат що е форекс
си умнижават сметките по 10 пъти за нула време
Коментар
-
zloblivi_podhvurlqniq
Re: ...
йосифе как пък го из4исли 4е трябва да отвориш сметка за 100000 за да правиш
2000 бе глупако
смешни трейдъри като тебе и с 1 000 000 няма да могат да постигнат такава доходност,а напротив само ще увели4ат загубите
номера е да играеш с по малки суми за да намалиш емоциите максимално
щото точно там е проблема
ако примерно съм сиромах като тебе бих отварял позиции с по 10 долара
не пове4е,това ще отговаря на дохода ти и ще намали страха
пИчелиш малко ама и губиш малко,но в крайност пичалбите се увеличават
защото не ти пука особено
трябва да си настроен психи4ески все едно играеш демо,
а тва става с по малки суми
на демотата разни идоти където идея си нямат що е форекс
си умнижават сметките по 10 пъти за нула време
Коментар
-
Първоначално изпратено от blah blahПървоначално изпратено от zalaganiaПървоначално изпратено от йосифПървоначално изпратено от zalaganiaПървоначално изпратено от йосифПървоначално изпратено от zalaganiaза последната седмица само +1100лв но аз и тогава почнах преди 1 седмица за първи път
успех занапред
алед това лира 2,08 2,10
Не ме питай как го е постигнал и на мен не ми излизат сметките какъв трябва да е левъриджа.Забележка: Горният пост не е препоръка за инвестиционни или спекулативни действия!
Коментар
-
Първоначално изпратено от zalaganiaПървоначално изпратено от йосифПървоначално изпратено от zalaganiaПървоначално изпратено от йосифПървоначално изпратено от zalaganiaза последната седмица само +1100лв но аз и тогава почнах преди 1 седмица за първи път
успех занапред
алед това лира 2,08 2,10
Коментар
-
Първоначално изпратено от zalaganiaПървоначално изпратено от йосифПървоначално изпратено от zalaganiaза последната седмица само +1100лв но аз и тогава почнах преди 1 седмица за първи път
успех занапред
Коментар
-
Мен, малко размисли по сайта ти - "Българският форекс портал" :-), че във форума на джумлата не са те уважили много.
Темплейта който си избрал е грозноватичък, но това е лично мнение.
Тайтъла на хоумпейджа е доста тъпо да е нещо друго освен "Българският Форекс портал..." със съответните допълнения свързани с Форекс, вместо неудачното "Добре дошли", дето няма нищо общо с форекс. В мета тага дескрипшън в хеда е редно да стои текст, който да дава кратко описание на целта на сайта, за да ни е приятно и полезно като го видим като резултат в Гугъл, а не сегашното " печеля ли , губя ли и не знам там какво беше".
Енкодинга на сайта щом е Бг трябва да е Windows 1251, а не UTF-8, за да може гугъл бота да минава през текст, а не през цапаница.
В бодито се подреждат първо див-овете със съдържанието, а най-накрая се описва самата им визуална подредба, пак заради ботовете. В бодито ти се мъдрят и някакви css-и които не им е мястото там, а най-малкото в хеда, но най-вече външно както си му е редът. При проверка на кода с валидатор, сам можеш да си видиш какви и колко грешки дава.
Така става като се ползват темплейти върху CMS-и вместо да се пише чист код на ръка.
Визуално:
Наблъскал си ужасно много Гугъл едсенс, което дразни малко, тоя скрипт с падащия снежец дразни доста, а тикера с котировките е бъгав под Мозила, което дразни много. Каунтърите също са ти в повече, един гугълски щеше да ти е достатъчен, а точно него го нямаш.
Новините ги ъпдейтваш редовно, само дето не са за Форекс, а за БФб-то. :-)
Накрая: в анализи доста от линковете са към статични, а не към динамични страници и в следствие водят към някакви стари глупости отпреди години.
Има малко правописни грешки по цялото съдържание, ама това си е в реда на нещата, началното ти обяснение за форекс пазара е с недостоверна и стара информация.
Ако си фикснеш споменатите неща вероятно ще се радваш на доста по-голяма откриваемост от търсачките, следователно и на десетина пъти повече визити, т.е повечко кинти в джобчето. :-)
Най-големият ти пропуск обаче е, че в анализи ти липсва един много важен линк, който е :
Анализите на ManUtd.
Успехи ти желая
----------------------------
Berbo count: 7
We'll Keep the Red Flags Flying High
Коментар
-
Първоначално изпратено от ManUtdПървоначално изпратено от kokoБербо що се връзваш толкоз и освен това като си имаш нов ник - не значи че си нов човек, а иначе си разбираш - само днес дет ще пиинеш малко вода с късото долар хехе
Кокич, докато отида до банята да си налея чаша студена вода (дето щях да я пия от късата $/йена, както ми препоръча :-)) те взели че я селнали с 50 пипа за има-няма минута две. Сега стоя с чашата студена вода и се чудя да я пия ли, да я връщам ли. Би ли ми дал акъл, ама по-бързо, че почва да се стопля. :-)
----------------------------
Berbo count: 7
We'll Keep the Red Flags Flying High
хехе - извади касмет с новинките с многото безработни
Коментар
Коментар