If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Svetlin с чисто провокативна цел го направих.Твърде елементарно подходих в "писанията" май но.......да се надяваме че с времето ще има някакъв ефект при начинаещите.
Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п
Градски, много добра тема си пуснал. Дано повече хора го разберат и стане дискусия, защото наистина психичното и личното различават успешния трейдър от неуспешния.
Е тва е! Няма математика, няма логика няма нищо...
Градски, много добра тема си пуснал. Дано повече хора го разберат и стане дискусия, защото наистина психичното и личното различават успешния трейдър от неуспешния.
От как чета разделчето за валутна търговия много народ се извървя да пише. Някой има ли идея къде потъват изчезващите от там? Демек защо спират да пишат?
Ех, Седефчо, ама и ник имаш. Палавник! Предполагам вече си претръпнал и не те боли много. А може и усещанията да са съвсем други. Знам ли? То всичко е на психологическа основа...
От кое да ме боли много ? Ник нейма си е ценен :-) Колегата се казва Зюмбюл 1
Поздрави !
Кой колега?! Абе, вие тука да не сте цяла група? Става опасно.
Впрочем, помогни ми, моля те, да разреша таз дилема, че ще ме тормози цял ден - контекста преди ника ти кой от двата е:
"Pomosht": E-Bat-Sedefcho!
или
"Vnimanie": E-Bat-Sedefcho!
Колега, би ли бил така любезен/а, да ни оставиш на спокойствие да четем. Явно, че ти си напред с материала и не ти е необходимо. Нищо лично, просто молба.
Ех, Седефчо, ама и ник имаш. Палавник! Предполагам вече си претръпнал и не те боли много. А може и усещанията да са съвсем други. Знам ли? То всичко е на психологическа основа...
Поздрави !
Кой колега?! Абе, вие тука да не сте цяла група? Става опасно.
Впрочем, помогни ми, моля те, да разреша таз дилема, че ще ме тормози цял ден - контекста преди ника ти кой от двата е:
"Pomosht": E-Bat-Sedefcho!
или
"Vnimanie": E-Bat-Sedefcho!
* think positive * think simple * think big *
* be moderate * be cool * be yourself *
Поздрави !
Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п
* think positive * think simple * think big *
* be moderate * be cool * be yourself *
Коментар