IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Психично и лично за Форекс

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho
    БОРЕУРОДА със средно образование съм, гимназия.
    Какво общо има образованието Ти си униикат . доста ти е разчупено мисленето имаш отлична обща култура и добри познания в областа на естествените науки !!!
    Шапка ти свалям !!!
    ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

• Сега се сетих за история по действителен случай. Едно махаленче и то спекулант. В GBPUSD някъде от 1.95 и по долу е почнало да скъсява. В един момент се оказва толкова скъсен че всеки пипс е десетки долари +-. Мисля внесе почти всичко което можеше. Ако беше започнал скъсяване малко по от рано, ако беше скъсил с малко повече, ако пазара беше качил още малко, или ако имаше като цяло по малко пари за довнасяне... е тогава личното щеше да го запрати за много дълго време на пазара на труда, раздел - черен физически труд. Измъкна се от товам кой го знае кога е затворил тези позиции. Този път му се размина следващия път може би няма. Има и друга история отново истинска, скъсяване в EURUSD тази история завърши на загуба. Колкото и да си искрен и личен, какъвто и куражлия да си ... пазара може да те погуби.

Коментар

• БОРЕУРОДА със средно образование съм, гимназия.
        Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Първоначално изпратено от IVO_
          ... Специално за края на света ми се искаше да пусна специална тема , но прецених , че при тази скорост на лошите събития няма за кога да я развивам и едва ли ще има кой да я чете !

Сладур! кефиш ме.
          Наистина май идва края, но кво от тва...може пък да е хубаво да си умрял, ще си говорим пак на онзи свят
          Живота е, това което се случва, докато си правим планове.

Коментар

• Участвах в анкетата.
            Имам си ритуал готин
            Имам си един талисман от Барселона.
            Викам му Драко
            Изпълнява желания
            Требе само да му потъркаш муцунката и да си го пожееш.
            Та пускам позиция. Потърквам Драко по
            муцунката и викам си :
            -Айде Драко да отпуснеш 100-200 пипоня

Хубав ритуал нали???
            Силно психологически аспект има
            положителен върху търговията наречена форекс
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Така е бат Седефчо
              Поне на мен психиката много ми пречи
              И там в раздела , където казваш за повторяемостта на една и съща грешка , макар и с предизвстен край -Правя го особено в рейндж ( малък на 1м 5 м графики ) Направо ме убива
              Поздравления за темата !!!
              Абре Бат Седефчо какво образование си завършил , ако не е тайна разбира се ??
              Може и на Л.С
              Успех Доказа се като пич и това сие
              !!!
              ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

• В тази връзка Happy68 се сещам за ефекта и последствията от първата ми по-сериозна заигравка в скалпирането.В порядъка на около половин час постигнах 140 % увеличение на капитала.Следва голямата еуфория и тупане по гърдите.........после в продължение на 3 дена се върнах до 40 % от началния капитал.Оставих акаунта за един месец и следват половин годишни мъки да го върна до началния обем.Е точно съотношението на резултатите между 30-те минути и 6-те месеца ме накара сериозно да се замисля от къде изгрява слънцето.Останалото си дойде с времето.
                Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Първоначално изпратено от alex1001111
                  От как чета разделчето за валутна търговия много народ се извървя да пише. Някой има ли идея къде потъват изчезващите от там? Демек защо спират да пишат?
                  Защото фалират ! Познавам достатъчно хора , които си мислеха , че форекса е доста печеливш бизнес и си отвориха сметки с 500 - 1000 лв. , които обаче бързо загубиха и интереса им секна ! Малко са такива навлеци като мене , които печелят , губят , фалират и после започват наново и не се отказват !
                  Може да внеса и моя принос за темата "психичното и личното" . Специално аз съм от хората , които гонят до дупка и никакви трудностти не са в състояние да ги откажат ! Така съм във всички сфери на живота , нормално е същото да ми се случва във форекса ! Както е тръгнало моето отказване ще е или поради закриване на валутната търговия ( фалити на всички брокерски къщи и банки ) или поради края на света , което ми се вижда доста вероятно ! Специално за края на света ми се искаше да пусна специална тема , но прецених , че при тази скорост на лошите събития няма за кога да я развивам и едва ли ще има кой да я чете !

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68
                    И аз си мислех като Светлин и Лимубай, но предполагам, че Бат Седефчо се опитва да предизвика дискусия точно сред по-неопитните. Дано имат повече ум, за да разберат това, което е направил за тях. Защото ние по-старите си ги знаем тези нещица
                    Ако (Текущ баланс > Баланс) съм съгласен Ако ли не е строго неравенство слушай патило вместо старило

Коментар

• И аз си мислех като Светлин и Лимубай, но предполагам, че Бат Седефчо се опитва да предизвика дискусия точно сред по-неопитните. Дано имат повече ум, за да разберат това, което е направил за тях. Защото ние по-старите си ги знаем тези нещица
                      Безплатен обяд няма!

Коментар

• За никовете хващате от края на раздела към първа страница.

Коментар

• Много добре написано Бат Седефчо, аз същото съм го мислил, но не мога да го изразя смислено като теб, беден ми е речника нещо Ама това написаното май ще го разберат само ограничен кръг хора, тези с по-дълъг стаж на пазара, за останалите звучи като "дрън-дрън алабала"
                          Живота е, това което се случва, докато си правим планове.

Коментар

• Градски, малко сложничко си го написал, но пък и в реалността нещата не са прости. Идеална е темата, който я разбере ще ти бъде много благодарен.
                            Системи, мето ди и т.н. за търговия има много, но докато човек не се пребори с психичното и личното, няма как да печели. Особено през последната година. Големите батковци само търсят математици с модели да ги наредят. Това е положението.

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho
                              alex1001111 давай направо никове и да ги търсим. Ще получим пряко отговор на въпроса защо ;-)
                              Подкрепям те. Даже и в анкетата взех участие
                              Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                                E-Bat-Sedefcho какво те интересува за психичното и личното ?
                                kritelin виждания и мнения на колеги - всякакви във всеки аспект от темата :-)

Коментар

Working...
                                X