If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Какво общо има образованието Ти си униикат . доста ти е разчупено мисленето имаш отлична обща култура и добри познания в областа на естествените науки !!!
Шапка ти свалям !!!
Сега се сетих за история по действителен случай. Едно махаленче и то спекулант. В GBPUSD някъде от 1.95 и по долу е почнало да скъсява. В един момент се оказва толкова скъсен че всеки пипс е десетки долари +-. Мисля внесе почти всичко което можеше. Ако беше започнал скъсяване малко по от рано, ако беше скъсил с малко повече, ако пазара беше качил още малко, или ако имаше като цяло по малко пари за довнасяне... е тогава личното щеше да го запрати за много дълго време на пазара на труда, раздел - черен физически труд. Измъкна се от товам кой го знае кога е затворил тези позиции. Този път му се размина следващия път може би няма. Има и друга история отново истинска, скъсяване в EURUSD тази история завърши на загуба. Колкото и да си искрен и личен, какъвто и куражлия да си ... пазара може да те погуби.
... Специално за края на света ми се искаше да пусна специална тема , но прецених , че при тази скорост на лошите събития няма за кога да я развивам и едва ли ще има кой да я чете !
Сладур! кефиш ме.
Наистина май идва края, но кво от тва...може пък да е хубаво да си умрял, ще си говорим пак на онзи свят
Живота е, това което се случва, докато си правим планове.
Участвах в анкетата.
Имам си ритуал готин
Имам си един талисман от Барселона.
Викам му Драко
Изпълнява желания
Требе само да му потъркаш муцунката и да си го пожееш.
Та пускам позиция. Потърквам Драко по
муцунката и викам си :
-Айде Драко да отпуснеш 100-200 пипоня
Хубав ритуал нали???
Силно психологически аспект има
положителен върху търговията наречена форекс
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Така е бат Седефчо
Поне на мен психиката много ми пречи
И там в раздела , където казваш за повторяемостта на една и съща грешка , макар и с предизвстен край -Правя го особено в рейндж ( малък на 1м 5 м графики ) Направо ме убива
Поздравления за темата !!!
Абре Бат Седефчо какво образование си завършил , ако не е тайна разбира се ??
Може и на Л.С
Успех Доказа се като пич и това сие
!!!
В тази връзка Happy68 се сещам за ефекта и последствията от първата ми по-сериозна заигравка в скалпирането.В порядъка на около половин час постигнах 140 % увеличение на капитала.Следва голямата еуфория и тупане по гърдите.........после в продължение на 3 дена се върнах до 40 % от началния капитал.Оставих акаунта за един месец и следват половин годишни мъки да го върна до началния обем.Е точно съотношението на резултатите между 30-те минути и 6-те месеца ме накара сериозно да се замисля от къде изгрява слънцето.Останалото си дойде с времето.
Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п
От как чета разделчето за валутна търговия много народ се извървя да пише. Някой има ли идея къде потъват изчезващите от там? Демек защо спират да пишат?
Защото фалират ! Познавам достатъчно хора , които си мислеха , че форекса е доста печеливш бизнес и си отвориха сметки с 500 - 1000 лв. , които обаче бързо загубиха и интереса им секна ! Малко са такива навлеци като мене , които печелят , губят , фалират и после започват наново и не се отказват !
Може да внеса и моя принос за темата "психичното и личното" . Специално аз съм от хората , които гонят до дупка и никакви трудностти не са в състояние да ги откажат ! Така съм във всички сфери на живота , нормално е същото да ми се случва във форекса ! Както е тръгнало моето отказване ще е или поради закриване на валутната търговия ( фалити на всички брокерски къщи и банки ) или поради края на света , което ми се вижда доста вероятно ! Специално за края на света ми се искаше да пусна специална тема , но прецених , че при тази скорост на лошите събития няма за кога да я развивам и едва ли ще има кой да я чете !
И аз си мислех като Светлин и Лимубай, но предполагам, че Бат Седефчо се опитва да предизвика дискусия точно сред по-неопитните. Дано имат повече ум, за да разберат това, което е направил за тях. Защото ние по-старите си ги знаем тези нещица
Ако (Текущ баланс > Баланс) съм съгласен Ако ли не е строго неравенство слушай патило вместо старило
И аз си мислех като Светлин и Лимубай, но предполагам, че Бат Седефчо се опитва да предизвика дискусия точно сред по-неопитните. Дано имат повече ум, за да разберат това, което е направил за тях. Защото ние по-старите си ги знаем тези нещица
Много добре написано Бат Седефчо, аз същото съм го мислил, но не мога да го изразя смислено като теб, беден ми е речника нещо Ама това написаното май ще го разберат само ограничен кръг хора, тези с по-дълъг стаж на пазара, за останалите звучи като "дрън-дрън алабала"
Живота е, това което се случва, докато си правим планове.
Градски, малко сложничко си го написал, но пък и в реалността нещата не са прости. Идеална е темата, който я разбере ще ти бъде много благодарен.
Системи, мето ди и т.н. за търговия има много, но докато човек не се пребори с психичното и личното, няма как да печели. Особено през последната година. Големите батковци само търсят математици с модели да ги наредят. Това е положението.
Коментар