E-Bat-Sedefcho какво те интересува за психичното и личното ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Психично и лично за Форекс
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pana_bgПървоначално изпратено от E-Bat-SedefchoПървоначално изпратено от pana_bgЕх, Седефчо, ама и ник имаш. Палавник! Предполагам вече си претръпнал и не те боли много. А може и усещанията да са съвсем други. Знам ли? То всичко е на психологическа основа...
Поздрави !
Впрочем, помогни ми, моля те, да разреша таз дилема, че ще ме тормози цял ден - контекста преди ника ти кой от двата е:
"Pomosht": E-Bat-Sedefcho!
или
"Vnimanie": E-Bat-Sedefcho!
Безплатен обяд няма!
Коментар
-
Първоначално изпратено от E-Bat-SedefchoПървоначално изпратено от pana_bgЕх, Седефчо, ама и ник имаш. Палавник! Предполагам вече си претръпнал и не те боли много. А може и усещанията да са съвсем други. Знам ли? То всичко е на психологическа основа...
Поздрави !
Впрочем, помогни ми, моля те, да разреша таз дилема, че ще ме тормози цял ден - контекста преди ника ти кой от двата е:
"Pomosht": E-Bat-Sedefcho!
или
"Vnimanie": E-Bat-Sedefcho!
* think positive * think simple * think big *
* be moderate * be cool * be yourself *
Коментар
-
Първоначално изпратено от pana_bgЕх, Седефчо, ама и ник имаш. Палавник! Предполагам вече си претръпнал и не те боли много. А може и усещанията да са съвсем други. Знам ли? То всичко е на психологическа основа...
Поздрави !Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п
Коментар
Коментар