IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Психично и лично за Форекс

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• E-Bat-Sedefcho какво те интересува за психичното и личното ?

Коментар

• alex1001111 никой не е казал че няма математика.Само с математика едва ли ще се задържиш дълго на пазара.Идеята беше друга но..........карай ;-)
      Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Svetlin с чисто провокативна цел го направих.Твърде елементарно подходих в "писанията" май но.......да се надяваме че с времето ще има някакъв ефект при начинаещите.
        Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Първоначално изпратено от Svetlin
          Градски, много добра тема си пуснал. Дано повече хора го разберат и стане дискусия, защото наистина психичното и личното различават успешния трейдър от неуспешния.
          Е тва е! Няма математика, няма логика няма нищо...

Коментар

• alex1001111 давай направо никове и да ги търсим. Ще получим пряко отговор на въпроса защо ;-)

Коментар

• Градски, много добра тема си пуснал. Дано повече хора го разберат и стане дискусия, защото наистина психичното и личното различават успешния трейдър от неуспешния.

Коментар

• От как чета разделчето за валутна търговия много народ се извървя да пише. Някой има ли идея къде потъват изчезващите от там? Демек защо спират да пишат?

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho
                  Не мога да схвана идеята pana_bg, убягва ми нещо :-)
                  Поредния дри...льо как ще му схванеш идеята

Ама колега и ти едни теми бичиш

Коментар

Не мога да схвана идеята pana_bg, убягва ми нещо :-)
                    Карай, няма значение...
                    * think positive * think simple * think big *
                    * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

• Не мога да схвана идеята pana_bg, убягва ми нещо :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от pana_bg
                        Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho
                        Първоначално изпратено от pana_bg
                        Ех, Седефчо, ама и ник имаш. Палавник! Предполагам вече си претръпнал и не те боли много. А може и усещанията да са съвсем други. Знам ли? То всичко е на психологическа основа...
                        От кое да ме боли много ? Ник нейма си е ценен :-) Колегата се казва Зюмбюл 1

Поздрави !
                        Кой колега?! Абе, вие тука да не сте цяла група? Става опасно.

Впрочем, помогни ми, моля те, да разреша таз дилема, че ще ме тормози цял ден - контекста преди ника ти кой от двата е:
                        "Pomosht": E-Bat-Sedefcho!
                        или
                        "Vnimanie": E-Bat-Sedefcho!
                        Колега, би ли бил така любезен/а, да ни оставиш на спокойствие да четем. Явно, че ти си напред с материала и не ти е необходимо. Нищо лично, просто молба.
                        Безплатен обяд няма!

Коментар

Първоначално изпратено от pana_bg
                          Ех, Седефчо, ама и ник имаш. Палавник! Предполагам вече си претръпнал и не те боли много. А може и усещанията да са съвсем други. Знам ли? То всичко е на психологическа основа...

Поздрави !
                          Кой колега?! Абе, вие тука да не сте цяла група? Става опасно.

Впрочем, помогни ми, моля те, да разреша таз дилема, че ще ме тормози цял ден - контекста преди ника ти кой от двата е:
                          "Pomosht": E-Bat-Sedefcho!
                          или
                          "Vnimanie": E-Bat-Sedefcho!

Коментар

• Апропо, в края на заглавието на темата си пропуснал едно "Master"

Коментар

• Първоначално изпратено от pana_bg

Поздрави !

Коментар

• Ех, Седефчо, ама и ник имаш. Палавник! Предполагам вече си претръпнал и не те боли много. А може и усещанията да са съвсем други. Знам ли? То всичко е на психологическа основа...

Коментар

Working...
                                X