Първоначално изпратено от acen1975
ние говорим за вероятности, не за прогнози... говорим за това накъде ще поеме цената на еврото спрямо долара в следващия момент и колко е вероятността за това... това обсъждаме с колегите... ако ти нещо друго искаш да ни кажеш, моля заповядай... можеш дори да го направиш като равен с равни ако решиш...
за какъв арбитраж ми говориш?... статистически или технически/пазарен?... аз не говоря за вероятностите при арбитража... говорим накъде отива еврото и с каква вероятност... ако визираш сутрешния ми пост към теб, там говорех за друго, но явно и това не си доразбрал ... да балансирам 66:33? за неутралност ли ми говориш? за доларова неутралност или друга ... да не се отплесваме от темата ако искаш... за арбитраж, неутралности и прочее термини можем да си говорим в друга тема ... тук спора е накъде отива еврото в следващия момент и с каква вероятност... и едлунд, алекс и компания твърдят че в този момент например австралийския долар има равен шанс да поскъпне или поевтинее спрямо долара ... а аз казвам че е по-вероятно да поскъпне ... кой прав, кой крив решава пазара ...
Коментар