IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Психично и лично за Форекс

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• скоро очаквайте естрадата да се ушитка и в тази тема
    Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Астрологията

Астрологията заедно с Хомеопатията са едни от най-популярните и вредни псевдонауки в съвременното общество. Трагична е непросветеността на масите, които вярват в почти всяка глупост, която звучи достатъчно сложно за да не могат да я разберат с птичия си мозък.

Няма да си отварям прекалено устата да коментирам хората, които пробутват подобни глупости срещу пари или безплатно. В най-добрия случай те са жертва на собственото си невежество и на алогичния си ум, а в лошия са чиста проба измамници. Тези жертва на невежеството си не ги упреквам, а ги съжалявам ... макар че всеки е до някъде отговорен за умственото си развитие.

Няма да се напъвам да обяснявам защо астрологията е масова заблуда. Вече има интернет и информацията е достъпна всекиму. Все пак ще дам един линк с информация на български. Може пък някой да прочете и да му се отворят мъничко очите:

http://bglog.net/blog/fizilla/site/posts/?bid=28721

Коментар

• Едно бързо и кратко постче докато жената спи..........че дебне постоянно

Първоначално изпратено от Aiko
        Ех, народе ... какъв си ми лесно манипулируем и без собствено мнение. Как всеки който се изразява засукано, може да ти събере очите в точка и да те прати в девета глуха само заради удоволствието да има публика и да се чувства значим.
        Мислете с главите си бе хора! Какви астрологии, какви вертикални мисли, какви други измишльотини?! Разсъждавате ли изобщо?
        Знаеш ли колко ми дреме затова да се чувствам значим и да имам публика........дреме ми на оная работа. Защо не дадеш обосновеш с факти и да кажеш : Това е глупост защото.........това не работи защото.....само леймърски спам.
        И точно в това е идеята, всеки да си разсъждава и проверява има ли резон в това което съм писал, или няма.Всичко може да се провери ! Правилно ли е, или са глупости.Когато е.....да се използва, ако не е да се каже тогава.За това време за което съм писал във форума, само съм давал, без да искам нещо и да вземам........какво съм давал и колко значение няма.Така, че не ми говори за сеир и публика. Я вземи виж поста в линка по-долу, от Съб Мар 14, 2009 12:00 am

http://forum.investor.bg/viewtopic.p...desc&start=100

Направи една проверка по графиката при EUR/USD и тогава ланкай.
        Айде със здраве и късмет !

Първоначално изпратено от Blagoroden_ZlobnoKopele
        ........... този човек ме обиди смъртно навремето, сега ще си плати, ще го убивам !
        Нито те познавам, нито ти мен. Къде, кога с какво си бил обиден ? Да ти дам контакти да ти спестя времето за търсене Да оправим сметките на бързо......желаеш ли ?
        И....ако бях на твое място, щях да оспамя здраво темата.Ама яко, ник след ник.....ей така да затрия глупостите у нея. Даже си мисля дали аз да не го направя
        Айде сполука и на теб !

Първоначално изпратено от phillips
        ... поставих под съмнение базата, върху която се извършват ... десетичната бройна система ( и оттам тройките) ли е най-подходяща за описване на вселената? не съм сигурен... някой сигурен ли е?
        Реално погледнато има голяма логика в това което казваш но.........
        Всекидневно, всички от нас ( много голяма част ) залагаме живота си на бройната система.
        Всички механизирани и електронни процеси работят на тази база. Карайки автомобилите си, или возейки се в някакъв транспорт ние поверяваме живота си на математиката и изчисленията които се правят с нейна помощ.Да не говоря за жилищата в които живеем, или мостовете по които минаваме......
        Същата тази математика която се гради на десетичната бройна система.
        Същото е във много, много аспекти от ежедневието ни.Но до такава степен сме свикнали да приемаме нещата като даденост, че често се разминаваме с реалната картинка.

Поздрави и успех на пазара !

Първоначално изпратено от limubai
        Е ти пък....нека си търси Светия Граал човека, може да го открие някога, не се знае
        limubai, стари друже, не търся никакъв Граал. Това което е трябвало хората са го открили. Не съм казвал нови неща. Просто систематизирам информация от различни аспекти и науки. Комплексно и по отделно дават отговори на много въпроси за пазара, поведението, механизмите и инструментите.Това е...........каквото е трябвало да намеря, мисля, че съм го намерил. А ако не съм..........може пък тепърва да стане
        Ако и "края" не стане, като се кача "горе на небето" ще съботирам Форекс пазара

Айде за да не ми е напразен поста.........ето нещо което ще ви заинтригува.
        На база Фибоначи е, но се използва по нетрадиционен начин, различен от това което се прилага в техническия анализ. Естествено, че става на въпрос за тайминг

http://www.prikachi.com/users/stefan_ps/21P.jpg - В близкото минало !

http://www.prikachi.com/users/stefan_ps/23h.jpg - За историята малко по-назад !

http://www.prikachi.com/users/stefan_ps/22h.jpg - Броя на дните ( числата по вертикала) е красноречив пример.

Ето как се вмества със така оплювания астрологичен подход. Примера е за планетарните аспекти от Меркурий и Уран. Тези данни могат да бъдат проверени от всеки един.Дали на датите които виждате на графиката отговарят на Планетните аспекти. Има информация в интернет.Червените знаци, 1-вия и 3-ия от горе на долу са Планетите, а средния изобразява аспекта.Случайност ли са съвпаденията ?

http://www.prikachi.com/users/stefan_ps/18W.png

Ето и графика какво става при новолуние ( нова луна )

http://www.prikachi.com/users/stefan_ps/19n.png

На тази графика данните са за Слънце, Венера и Плутон. Включени са 3-и аспекта

http://www.prikachi.com/users/stefan_ps/20l.png

Спестявам част от информацията и данните.........няма как
        Хайде живо и здраво !

П.П Aiko и Blagoroden.......не забравяйте да оспамите здрави темата. Не може такива глупусти да се пишат и така да се зарибява аудиторията Ега ти какъв кеф е да си "значим".........вдигна ми се либидото, отивам да събуждам жената....................
        Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• добре кво искате ся, да му се извиня на седефчо, така ли, няма да стане, този човек ме обиди смъртно навремето, сега ще си плати, ще го убивам !
          кво искаш пък ти, моето мнение ли, кажи за какво по конкретно, аи ше ви еба, искате да разберете какво е форекса и като цяло всички пазари без да си напъвате мозъка, така ли
          първо научете кои са главните участниците на всеки отделен пазар, след това всичко е преплитане на интереси и отношения между тези хора, абе кво съм тръгнал да се обяснявам, но не ми се обяснява по подробно какво искам да кажа и къде да гледате щото това се учи с години, не да ми търсите връзка със звездите, пущиняци ви обират яко говеда такива, няма да ви отварям очите за нищо

Коментар

• Първоначално изпратено от Blagoroden_ZlobnoKopele
            Ква е тая анкета бе ? ахах
            да, имам, започвам да крещя истерично, от устата ми започва да излиза пяна, целия трепереики хвърлям 12 кокалчета на масата, след това паля кандилото и чак тогава сядам.
            Сеифидине спри се щото към лудост отива това твоето, хвърлил си години в опити да разсъждаваш, и накрая докъде стигна, до под кривата круша, ще откачиш непременно
            Благородний виждам че имаш собствено мнение по въпроса, но за жалост на аудиторията не го споделяш. Нападките явно изразяват някаква позиция, но по начина ти на изказване - НЕОБОСНОВАНА. Не че даржа а предполагам и много други от форума да разберем личната ти позиция, но в крайна сметка човек като се напъва и крещи трябва да си е стегнал дупето за да не се наака, тоест хвърляйки думи наляво и надясно, все пак трябва да има някаква теза обяснена така, че да се разбере от останалите участници в дискусията. А ако се намесваме само за да покажем че сме живи и да защитим представата на останалите за себе си, то рискуваме да дойде момент в който никой няма да ни обръща внимание, та дори можем да станем и за смях.
            Успехи и спорна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Blagoroden_ZlobnoKopele
              Сеифидине спри се щото към лудост отива това твоето, хвърлил си години в опити да разсъждаваш, и накрая докъде стигна, до под кривата круша, ще откачиш непременно
              Е ти пък....нека си търси Светия Граал човека, може да го открие някога, не се знае
              Аз да си призная дотук нищо не схванах от квантовите чудесии и вертикалните мисли, въпреки че четох внимателно...то верно не съм много умен за такива сложнотии ноо....мисля си, че Айнщайн също много хора не го разбират, което не пречи да е известен учен.
              Така де, има си хора за всичко, хора с нетрадиционни луди идеи...мислят, мислят и току измислят нещо ново революционно.
              Не се отчайвай Бат'Седефчо, продължавай да дерзаеш....то инак за какво живеем, ако не се стремим към нещо.
              Успех ти желая!

На злобното копеле също успех желая и да не злобее много, че злобата не е хубаво чувство.
              Живота е, това което се случва, докато си правим планове.

Коментар

• Ква е тая анкета бе ? ахах
                да, имам, започвам да крещя истерично, от устата ми започва да излиза пяна, целия трепереики хвърлям 12 кокалчета на масата, след това паля кандилото и чак тогава сядам.

Коментар

• Първоначално изпратено от VanTheMan
                  Привет народе!

Първо да си отбележа, чи все още не съм успял да прочета всичко, което E-Bat-Sedefcho е споделил Въпреки това просто бих желал да му благодаря, защото ми се мерна из текстовете, че повече няма да пише тук и ако взема да се забавя туко виж съм нямал възможност. Някой може и да попита за какво пък трябва да му се благодари... Дори и да приемем, че това което е написам е 1000% глупост, лъжа и измислица, то E-Bat-Sedefcho си е направил труда да го сподели с нас... Това си е много писане, много теория и да го събереш в няколко поста си е доста работа. А като сложим и това, че не мисля, че това са глупсти наистина БЛАГОДАРЯ!!! си е нужно.

Силно се надявам, че след като ги прочета и се дообразовам, ще имам какво да добавя

Успех на всички с търговията

П.С. xemus - не можем да минаваме през стените (уж) не заради съзнанието ни, а заради това че 2 електрона не могат да бъдат на едно и също място в пространството (за разлика от фотоните, поради което учените в момента се опитват да базират процесорите не на електрони, а на фотони - това щяло да увеличи скоростта многократно.
                  Ех, народе ... какъв си ми лесно манипулируем и без собствено мнение. Как всеки който се изразява засукано, може да ти събере очите в точка и да те прати в девета глуха само заради удоволствието да има публика и да се чувства значим.
                  Мислете с главите си бе хора! Какви астрологии, какви вертикални мисли, какви други измишльотини?! Разсъждавате ли изобщо?

Коментар

• Първо здравейте на всички, понеже си правя сефтето в този форум...

E-Bat-Sedefcho - жив и здрав, шапка ти свалям ...

П.С. Това, за което съжалявам е че си приключил с темата (надявам се да размислиш )

Доходна и безаварийна!
                    The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd
                      .
                      Как върви акаунта? Мойта клетва за кухните държи ли?
                      ----------------------------
                      Berbo count: 13
                      We'll Keep the Red Flags Flying High
                      акаунта го издоих още един път ... банките плачат ... чак да ми се ненадява човек ей така с влизанки за по 20-30 пипа как още ги уцелвам ... е не 4е е само чист късмет де ...
                      кухните ... клетвата държи ... ама от едно известно време все имам да земам .. и чакам ли чакам ... ако ми паднат всичките кинти дето имам да земам на куп ... ще мога да си живея половин година без да си помръдвам даже и лявото кутре ( това е на лявата ръка ... щото на дясната имам дясно кутре ) ....

не съжалявам за спама

Успех много много !!!

Коментар

• Привет народе!

Първо да си отбележа, чи все още не съм успял да прочета всичко, което E-Bat-Sedefcho е споделил Въпреки това просто бих желал да му благодаря, защото ми се мерна из текстовете, че повече няма да пише тук и ако взема да се забавя туко виж съм нямал възможност. Някой може и да попита за какво пък трябва да му се благодари... Дори и да приемем, че това което е написам е 1000% глупост, лъжа и измислица, то E-Bat-Sedefcho си е направил труда да го сподели с нас... Това си е много писане, много теория и да го събереш в няколко поста си е доста работа. А като сложим и това, че не мисля, че това са глупсти наистина БЛАГОДАРЯ!!! си е нужно.

Силно се надявам, че след като ги прочета и се дообразовам, ще имам какво да добавя

Успех на всички с търговията

П.С. xemus - не можем да минаваме през стените (уж) не заради съзнанието ни, а заради това че 2 електрона не могат да бъдат на едно и също място в пространството (за разлика от фотоните, поради което учените в момента се опитват да базират процесорите не на електрони, а на фотони - това щяло да увеличи скоростта многократно.

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus
                          ...числата са патерица измислена от човек зада може да му помага да се придвижва в тъмното ... внушават му една яснота дето е малко затворена и космична ... подредена един вид .... пък всяка яснота си е един голям затвор ... от малки там дето са ни учили това е маса пък това стол пък чаша пък ....
                          П.П. за пръв път не се чувствам като спамър
                          Карлос, ти си един истински спамер. От най-разпространения, средно-статистически тип, с лек езотеричен и метафизичен привкус. Фактът, че вече не се чувстваш като такъв намеква за необратимост на процеса, демек вече се чувстваш удобно в своята кожа.
                          Как върви акаунта? Мойта клетва за кухните държи ли?
                          ----------------------------
                          Berbo count: 13
                          We'll Keep the Red Flags Flying High

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho
                            Ц, ц, ц......xemus.
                            Aз казвам едно........вие разбирате друго
                            Ф-нимателно вникнете в писаното. Говори се за качеството и порядъка на числата ( в третата част) Не за броя. Достатъчно числа има да се пресъздаде и много-мерно пространство с разпределение.
                            Това което ти не вникваш на първо четене е, че 4-те точици на три измерното пространство което така силно желаеш ги има. Разликата е там че числото 4 има КАЧЕСТВО като 1. Вертикално мислене батка.
                            Това е чисто и просто алгоритъм за редукция и събиране.Алгоритми има много, и при това те не нарушават законите на математиката. Баси..........Ф-НИМАТЕЛНО чете бре

Ето един пример на редукция (вертикално мислене в аналогии) по друг алгоритъм до какви резултати може да доведе, без да нарушава законите на математиката.

http://www.blitz.bg/news/article/28996

Има много примери които могат да се дадат.......ама аз съм до тука с отговорите и коментарите.

The End

Поздрави и успех !
                            1 . всеки си гледа от неговата вселена бате ( what we see is not what we see, but what we are )
                            2. има адски много алгоритми много си прав ... и тоз твоя алгоритъм дето така си го навертикалничил си е наистина един от тях ...
                            3. краят е понататък .. сега е началото ...

числата са патерица измислена от човек зада може да му помага да се придвижва в тъмното ... внушават му една яснота дето е малко затворена и космична ... подредена един вид .... пък всяка яснота си е един голям затвор ... от малки там дето са ни учили това е маса пък това стол пък чаша пък .... пък ако ни бяха казали че това са си атомчета и молекулки и ни ги бяха показали .. сигурно сега щяхме да можем да минаваме през стените ... и да си пътуваме по по-лесния начин ... чрез мисълта ...

мишмаш стана ... много съм разхврълян ... и почнах една тема дето всеки с апитити към метафизичното знае какво следва нататък

П.П. за пръв път не се чувствам като спамър

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho
                              ...А за примерите със редукциите на числата.......не съм ги измислил аз, основоположник е Питагор..........има информация, потърсете В поста по-долу имате нагледен пример обследван от математици, представян по изложения !!!!!!...
                              не поставих под съмнение примерите ти ... математиката в тях е отлична ... поставих под съмнение базата, върху която се извършват ... десетичната бройна система ( и оттам тройките) ли е най-подходяща за описване на вселената? не съм сигурен... някой сигурен ли е?
                              trades better because of
                              [url=http://www.youtube.com/watch?v=K7cUP97Psyw]a-ha - crying in the rain[

Коментар

• phillips с намесването на всички тези аспекти на науките исках да кажа точно това - че нещата са ДАЛЕЧ по сложни и трудни за да имаме увереност че станем богати от Форекс. Никога не съм подценявал и надценявал който и да е било.
                                Със всичките тези страници текст изписани до сега би трябвало да е ясно (опитах се да го направя нагледно с примери) че не се опитвам да сам еднозначен отговор за Форекс пазара. Със примера който дадох за пиърите........исках да кажа, че сегментирането на пазара сегментира до някаква степен и търговията.

Както и внася достатъчно голямо забавяне на информацията по сделките. Ако имаш някога възможност, или познаваш някой който има достъп до CurrenEx примерно.Попитай какво става с цената по време на новини и аналогично какво виждаме ние по платформите си. Това е идеята която исках да пресъздам за движението на цените. Защо си мислиш, че договорките, интервенциите и търговията в пиъринга между банките не влияе негативно на общата извадка от търговци (масата) ? Освен това в отговора ти бях казал да видиш и писаното в първите ми постове.........КОГА и КЪДЕ съм казал,че пазара не се движи от хората ? Напротив.

А за примерите със редукциите на числата.......не съм ги измислил аз, основоположник е Питагор..........има информация, потърсете В поста по-долу имате нагледен пример обследван от математици, представян по изложения !!!!!!

Респект и успех на пазара !
                                Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

Working...
                                X