IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Психично и лично за Форекс

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от elkin Разгледай мнение
    Има ли тук хора които са били не заможни или направо бедни. И сега имат достатъчно пари за да живеят сравнително нормален живот или притежават много пари. Как ги променя това? Както и има ли такива тук преживели големи падения. И как ги промени това? Какво чувства човек когато е има и няма и няма и има пари? Моля за отговори само от първо лице единствено число.
    Едно време имах по малко. Исках да имам повече. Сега имам повече отколкото исках едно време. Обаче не съм се променил. Пак искам да имам повече. Човешкото око насищане няма. В това няма лошо. Лошото идва когато се пренебрегва здравето, щото по голямо богатство няма.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
      Ми те полвината народ се събудиха баровци по време на бума кой продал нивата станала на парцел кой постоил блокче кой лапнал нещо покрай строежите като в приказка и после яко инвестиция в коли курви и дискотеки пък и кредитче щото освен имотен имаше и кредитен и всяка пепеляшка стана принцеса да ама удари дванайсет часа и бмв то стана тиква а хубавата принцеса на жаба кват си е
      първо лице , ед. число
      Нека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
        Ми те полвината народ се събудиха баровци по време на бума кой продал нивата станала на парцел кой постоил блокче кой лапнал нещо покрай строежите като в приказка и после яко инвестиция в коли курви и дискотеки пък и кредитче щото освен имотен имаше и кредитен и всяка пепеляшка стана принцеса да ама удари дванайсет часа и бмв то стана тиква а хубавата принцеса на жаба кват си е
        хохохо +++++
        Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от elkin Разгледай мнение
          Има ли тук хора които са били не заможни или направо бедни. И сега имат достатъчно пари за да живеят сравнително нормален живот или притежават много пари. Как ги променя това? Както и има ли такива тук преживели големи падения. И как ги промени това? Какво чувства човек когато е има и няма и няма и има пари? Моля за отговори само от първо лице единствено число.

Коментар

• Има ли тук хора които са били не заможни или направо бедни. И сега имат достатъчно пари за да живеят сравнително нормален живот или притежават много пари. Как ги променя това? Както и има ли такива тук преживели големи падения. И как ги промени това? Какво чувства човек когато е има и няма и няма и има пари? Моля за отговори само от първо лице единствено число.
            Нека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.

Коментар

• Ай ай ай... компроматkampf се е заформил тук
              Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнение
                Много интересно вижте какви неща се пишат за този Е-Бат-Седефчо :
                http://forexforum.bg/viewtopic.php?f...p=41054#p41054

Това ли е истината, тя била много грозна....я намерете този Психичен тип да каже какво що.Ама като гледам доста се намацал....
                Истината не винаги е такава, каквато изглежда, а често и най- добрите намерения завършват с катактрофа. Нямам намерение да адвокатствам на Седефин, но определено не бих бързал с изводите.

Коментар

• Много интересно вижте какви неща се пишат за този Е-Бат-Седефчо :
                  http://forexforum.bg/viewtopic.php?f...p=41054#p41054

Това ли е истината, тя била много грозна....я намерете този Психичен тип да каже какво що.Ама като гледам доста се намацал....

Коментар

• Първоначално изпратено от edlund Разгледай мнение
                    Известна информация по въпроса има тук (прочетете цялата тема, интересна е):
                    Стандарт Инвестмънт Валутни Пазари
                    малко по-късно се появява информация тук:
                    Фонд за милиони се цигани за наем
                    и това е от днес:
                    КФН отне лиценза на инвестиционен посредник
                    Благодаря за информацията.
                    Май са го закършили

Коментар

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
                      E-Bat-Sedefcho къде се спотайваш толкова време без да напишеш и ред
                      Известна информация по въпроса има тук (прочетете цялата тема, интересна е):
                      Стандарт Инвестмънт Валутни Пазари
                      малко по-късно се появява информация тук:
                      Фонд за милиони се цигани за наем
                      и това е от днес:
                      КФН отне лиценза на инвестиционен посредник

Коментар

• E-Bat-Sedefcho къде се спотайваш толкова време без да напишеш и ред

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                          Къде да бегам В съседната килия съм
                          хахахаха
                          Аз се чудя какво е това машинoпистко тракане, а то ти си бил - спамиш на хората по форумите от gsm-а
                          Last edited by bombe; 15.06.2011, 18:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от bombe Разгледай мнение
                            Добро да е, Комарджи! Ти с тая часова разлика да не си се евакуирал на малдивите?
                            Фицка, нЕма да бЕгаш!
                            Къде да бегам В съседната килия съм
                            Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                              Добрутро бе бомбе!
                              Добро да е, Комарджи! Ти с тая часова разлика да не си се евакуирал на малдивите?
                              Фицка, нЕма да бЕгаш!

Коментар

• Добрутро бе бомбе!

Коментар

Working...
                                X