IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Психично и лично за Форекс

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
    Дегизировката му на баничар , не успя да прикрие таланта му на транжор . По метода на " Двойната Дедукция " известен и като " Отрицание на отрицанието " , бяха направени заключения ,доказващи по безспорен начин истинския психологически образ на въпросния субект .... .
    Пълен провал си, въпреки,
    че минаваш за информиран човек от ЧК-то
    Не можеш ни дедукция да прилагаш,
    ни индукция, ни нищо !!!!!
    Не отчете факта , че не съм се
    дегизирал никогаш, защото
    АЗ СЪМ НАЙ-ГОЛЕМИЯ !!!!
    А инък си прав , че от време на време
    РАЗГЛОБЯВАМ разни ЖИУОТНИ,
    но това е само хоби и го прилагам
    по ПРАЗНИЦИТЕ
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от bombe Разгледай мнение
      Genus: duplex deducitur nota quod negatio negationis, conclusiones vero controversiam tenderas mentis imago entitatis
      Чух ли пляс?
      П.П. Декукцията няма нищо общо с отрицанието
      Тва не важи По аватара виждам, че ти си преписал от докторският дневник
      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
        Е те туй вече е професионална диагноза Ако беше и на латински, щях да си забия един шамар
        Genus: duplex deducitur nota quod negatio negationis, conclusiones vero controversiam tenderas mentis imago entitatis
        Чух ли пляс?
        П.П. Декукцията няма нищо общо с отрицанието

Коментар

Дегизировката му на баничар , не успя да прикрие таланта му на транжор . По метода на " Двойната Дедукция " известен и като " Отрицание на отрицанието " , бяха направени заключения ,доказващи по безспорен начин истинския психологически образ на въпросния субект .... .
          .... Реде на излизане мини през сестрата да ти напише рецепта.

Коментар

Е те туй вече е професионална диагноза Ако беше и на латински, щях да си забия един шамар
            Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
              ...
              правилно сте усетили благия характер на Ред и навярно набитото ви око е забелязало и факта, че същия обича да си играе често с ножки.

Следващия път бъдете по решителен в назоваването на фактите с истинските им имена.
              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Колега fickata,
                пред мен този въпрос не е стоял ..... но виж, кога ще ме приберат не мога да ти кажа.
                Ааааааа, те теб ако ща прибират, аз трябваше да съм в изолатора вече

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                  Ше на напущаш ли бряяяя Тва кат прощална реч ми прозвуча

Колега fickata,
                  пред мен този въпрос не е стоял ..... но виж, кога ще ме приберат не мога да ти кажа.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                    Бравос АГА ефенди !!!!
                    Имаш потенциал и требе да
                    излезнеш от стадото !!!
                    Айде сега дефинирай и понятието
                    ИЗТЪНЧЕНА ЖЕСТОКОСT !!!
                    На теб точно ли бре, САТРАПИНО

Коментар

Бях ясен с отправената ми реплика към СПАРТ.
                      За съжаление немога да се разгърна, защото този дял от психологията така и не го усвоих. Практик съм. Тука полезен може да ти бъде "късащия за забавление крилцата на мухите" .....
                      Предпазливостта в отношенията с теб не са излишни.
                      Нимога. При мен тва е следствие от бъг в софтуера

За Реда си прав. С те калъчки дет са разхуда

Коментар

леко бре .... с тази песновка си глътнах наргилето Реде.
                        --------
                        Правилно колега сте забелязали фазите на развитие - еволюцията на индивида в обществения живот, в частност форумния.
                        Започва се с бесен простак, минава се през извратен и се стига до извисен. Дефинирайки признаците белег на всяка от по-гореизброените фази се оформи в мен усещането, че спокойно мога да се позиционирам в последната фаза, като преди малко отбелязах. ..... и с това моето развитие приключва .... няма накъде.
                        Това разбира се не са празни приказки, защото мога ти посоча няколко белега, на които съм носител. Внимателното изслушване на тезата на опонента, привидно приветливото завързване на разговор и последващо изливане на същността ми на мегдана. Всичкото това ме кара да си мисля, че съм от извисените ...... като използването на епитети е задължително. Те така ... уморих се.

Ше на напущаш ли бряяяя Тва кат прощална реч ми прозвуча

Коментар

мислех си, че съм единствения извратеняк.
                          .........
                          Ни съ издавай приятелю Аз мога да ти помогна

Коментар

То за мен е ясна таз работа,
                            но като изтънчен психолог
                            просветли и публиката !!!!!!!!!!!
                            Бях ясен с отправената ми реплика към СПАРТ.
                            За съжаление немога да се разгърна, защото този дял от психологията така и не го усвоих. Практик съм. Тука полезен може да ти бъде "късащия за забавление крилцата на мухите" .....
                            Предпазливостта в отношенията с теб не са излишни.

Коментар

Прочети по долния ми пост. Мисля, че точно на теб не трябва да се разяснява.
                              То за мен е ясна таз работа,
                              но като изтънчен психолог
                              просветли и публиката !!!!!!!!!!!
                              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Бравос АГА ефенди !!!!
                                Имаш потенциал и требе да
                                излезнеш от стадото !!!
                                Айде сега дефинирай и понятието
                                ИЗТЪНЧЕНА ЖЕСТОКОСT !!!
                                Прочети по долния ми пост. Мисля, че точно на теб не трябва да се разяснява.

Коментар

Working...
                                X