Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho
единствената разлика с Л2 на акции е че дълбочината е окoло последните 10 оферти а не 15 , 20 т.е. mалко е плитко ,нo пак върши най-важното - да видиш главния money flow.
относно брокери които рутират приоритетно скалпери и ги срещат директно - е това вече ме впечатлява. В дългия ми опит на тоя пазар, не съм чувал за такува жувотно , ако нямаш нищо против пусни ми ги като лично съобщение ако искаш. просто чисто любопитство, така или иначе, не съм скалпер.
иначе за Л2 Дилъра на IG, malko sym te zabludil newolno за което се извинявам , min. ообем е 500к и мин. марджин е 50 к. а не както казах преди по - малки суми. Аз съм клиент на IG ot 8 godini и са ми направили преференциални обеми. Чух че варчев преговарят като техни представители да свалят обемите за БГ , да видим....
Относно договарянето между скалпер и посредник уверявам те че става и в бг , аз лично съм свидетел... но не мога да кажа повече , освен че примерно скалпера го бавят 2,...до 10 сек. повече докато брокера го изнесе , но това не е болка за умиране ... по -добре така , отколкото да си анонимко дето крадва, и да те ушият с 5-30 пипса слипидж, например )
Коментар