Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho
единствената разлика с Л2 на акции е че дълбочината е окoло последните 10 оферти а не 15 , 20 т.е. mалко е плитко ,нo пак върши най-важното - да видиш главния money flow.
относно брокери които рутират приоритетно скалпери и ги срещат директно - е това вече ме впечатлява. В дългия ми опит на тоя пазар, не съм чувал за такува жувотно

иначе за Л2 Дилъра на IG, malko sym te zabludil newolno за което се извинявам , min. ообем е 500к и мин. марджин е 50 к. а не както казах преди по - малки суми. Аз съм клиент на IG ot 8 godini и са ми направили преференциални обеми. Чух че варчев преговарят като техни представители да свалят обемите за БГ , да видим....
Относно договарянето между скалпер и посредник уверявам те че става и в бг , аз лично съм свидетел... но не мога да кажа повече , освен че примерно скалпера го бавят 2,...до 10 сек. повече докато брокера го изнесе , но това не е болка за умиране ... по -добре така , отколкото да си анонимко дето крадва, и да те ушият с 5-30 пипса слипидж, например

Коментар