Всички скалпират. При 0.25 пипса комисион без спред при контрактите/фючърси/ при 1 лот минимум и 1 пип спред без комисион при спот. Вижте ATC Brockers. Минимална сума за отваряне на сметка 3500 щд. При 100 щд сметка си мислите че търгувате ECN което е смешно.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скалпиране? Що е то?
Collapse
X
-
Здравейте
Аз от икономика и валути много не разбирам, комарджия съм си, но скалпирам от доста време.През български брокер не съм пробвал, само през световните, отворил съм си акаунти в повечето...доста се учудих че в България ви правят проблеми заради такава игра, на мен дори брокерите дето ме познават ми се обаждат да ме предупредят че някоя валута се очаква да вибрира , та да се включа да не изпусна момента.В някои платформи е предвидено дори да си настроиш специални функции за скалпиране, примерно еднокликова сделка.. . За дългите тренировки на сухо не съм съгласен, не е трудно да пратиш демо от 100 000 на милион, ако не от първият път то от 3-4 ще стане, ама с истински пари навиците придобити от тренировките не помагат, напротив. Бих ви посъветвал да си отваряте малки сметки задължително със зареждане по банков път , в никакъв случай кредитна карта или друг бърз начин, така като се занули, искали-неискали чакате 4-6 дни да се зареди отново, нещо като абсолютен стоп.
Видях в темата съвет че е по-добре да играеш 6/49 отколкото да скалпираш - категорично не съм съгласен, едно време все със казина, слотмашини и тото се занимавах и все набутвах огромни суми, един познат случайно ми подхвърли да пробвам форекса и от тогава си играя много по доходно и отвреме на време смешно малки загуби.
Не използвам метатрадера, имам един дето ми е все отворен та да сверявам графика с останалите да не би някой брокер да се прави на хитър, ама ако някой иска има един доста добър суперсигнал v3D за мт4, http://financemap.org/wp-content/downrold/indicator/ пробвайте го ако искате.
Коментар
-
Първоначално изпратено от geroyaФорумци скалпирането не е в никакъв случай за хора с малка психологическа подготовка Лично аз изгубих от скалпиранки на Евро Долар над 1000Е от миналия месец , така че преди да се захва нете с това добре помислете!
Междувпрочем скалпирането на евро-долар е малко като да каниш дявола на танци и се иска много подготовка - нещо малко висш пилотаж. Аз лично съм изкарвал най-често от eurjpy когато се движи в едни 20-30 пипса рандж или от eurchf, но там спреда ми е по-широк.
Иначе за психологическата подготовка си много прав - даже с такива малки суми понякога ми се опъват нервите, панирам се от някой тик и затварям позиция, която малко след това се оказва печеливша.
Другото нещо което се започна, след като минах на печалба е това, че брокерът FXCM вече не ми позволява да си слагам стоповете и лимитите много близо до цената и в някои случаи наблюдавам много широк спред.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ponchoscanman, това мисля ще ти е от полза: Мой первый "грааль"
Коментар
-
Първоначално изпратено от aronПървоначално изпратено от Forex MasterПравете бизнес по нормалния начин и клиентите ви ще бъдат нормални търговци. Ако правите бизес по скалпиращия начин, то клиентите ви ще бъдат увеличаваща се група скалпировачи!
Та така... Каквото повикало, такова се обадило!
ок, ако смяташ че брокера ти мести цената 3,4, пипа нагоре надолу , ако е в твоя полза ги, вземаш ако не, гледаш....
интересна теория за арбитража въплатена в скалпинга, не бях се замислял....
ще си го закача над мониторите , в рамка :-)Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от alex1001111Благодарност ако го направиш.Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п
Коментар
-
Първоначално изпратено от alex1001111Бай Седефчо бъди така добър да изкоментираш няколко твои сделки. Така както се коментира партия шах Ако е възможно с картинки и кое как и защо се прави. И мастъра ако направи нещо такова би било от ползва за всички.
А идеята да направя няколко сделки и да ги коментирам не е добра. За да се обоснова ще трябва доста, доста да изпиша.Определено отказвам. Но пък бих ти описал накратко в лично съобщение.Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п
Коментар
-
Първоначално изпратено от E-Bat-SedefchoПървоначално изпратено от aronима един по-добър начин да разберем кой е прав :
слагаме "на масата " % успеваемост за 1 календарна година назад и става ясно
проблема е в достоверноста на инфото
Аз лично нямам никакви претенции по този въпрос. Спора с "колегата" е за понятието скалпинг и Master-ските нелогични и лаически интерпретации. Но пък съм сигурен че заради подобни спорове, останалите научават по нещо което не знаят. В това е плюса, и не е малък
Сега видях че съм писал по-долу жената вместо цената
на мен пък по ми е важно да искарам некой лев, да науча нещо което не знам , отколкото да си хабя нервите в спорове или да науча някой новобранец който чете тук, на нещо...
Коментар
-
Първоначално изпратено от aronима един по-добър начин да разберем кой е прав :
слагаме "на масата " % успеваемост за 1 календарна година назад и става ясно
проблема е в достоверноста на инфото
Аз лично нямам никакви претенции по този въпрос. Спора с "колегата" е за понятието скалпинг и Master-ските нелогични и лаически интерпретации. Но пък съм сигурен че заради подобни спорове, останалите научават по нещо което не знаят. В това е плюса, и не е малък
Сега видях че съм писал по-долу жената вместо ценатаБезмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п
Коментар
Коментар