Не бе, краста си е форекса, като те кара от вътре, и с центове да играеш е по-добре от демото.....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скалпиране? Що е то?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от corvus_coraxМаксималният обем на сделката в Оанда е милион, повече не ти дават да търгуваш.Не знам някой да се е оплакал от номера, а и защо ли да ги правят?Те дори не са си "баш" брокер, ами се занимават предимно с реална търговия на истинска, не виртуална валута и моней-трансфери, форекса им е нещо като допълнение , доста нестандартни правила имат.Понякога като зануля акаунта и ми останат няколко долара мога пак да си правя сделки, нямат ограничение за минимална сума, и с центове съм търгувал....
Коментар
-
Максималният обем на сделката в Оанда е милион, повече не ти дават да търгуваш.Не знам някой да се е оплакал от номера, а и защо ли да ги правят?Те дори не са си "баш" брокер, ами се занимават предимно с реална търговия на истинска, не виртуална валута и моней-трансфери, форекса им е нещо като допълнение , доста нестандартни правила имат.Понякога като зануля акаунта и ми останат няколко долара мога пак да си правя сделки, нямат ограничение за минимална сума, и с центове съм търгувал....
Коментар
-
Първоначално изпратено от SStoilovНо статистически погледнато скалпировача е обречен, така, че ако посредника е достатъчно голям, не би трябвало да му пука .
Реално погледнато много по бързо си издухват акаунтите.......онзи процент които не влизат в числото успешни.
И те са много много, за това си прав.
А не си.......защото има такива които работят успешно, порядъчно дълго време, че да може да им се направи достоверна статистика ( естествено за минал период ) и да се причислят към успешните. Друг е въпроса до кога.....и ще останат ли в тази графа
Ама изчакай да научим първо кандидат скалперовачите каква е разликата между скалп и пипсоване и тогава да мъдрим тежки теми посред нощ......че и при мен има тежко пиенеБезмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п
Коментар
-
Прав си - не съм . Въпреки, че понякога им чопвам дребна сума с дневни сделки за по 50 - 100 пипса . Това е скалпирането за мен.
Но статистически погледнато скалпировача е обречен, така, че ако посредника е достатъчно голям, не би трябвало да му пука .
Първоначално изпратено от E-Bat-SedefchoПървоначално изпратено от SStoilovОсвен другата причина, може,
защото 80% от сделките се затварят в самия посредник - да кажем 60% играят дълго , 40% късо и позицията за покриване на вън става доста по малка.
Въпроса е колко въпроси възникват от това.......при положение, че скалпираш и при какви обеми започват номерата.
Дискусията започна от примера който даде corvus_corax, за ОАНДА и скалпирането.
Ти не си скалпер.......изобщо нямаш право да говориш
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от SStoilovОсвен другата причина, може,
защото 80% от сделките се затварят в самия посредник - да кажем 60% играят дълго , 40% късо и позицията за покриване на вън става доста по малка.
Въпроса е колко въпроси възникват от това.......при положение, че скалпираш и при какви обеми започват номерата.
Дискусията започна от примера който даде corvus_corax, за ОАНДА и скалпирането.
Ти не си скалпер.......изобщо нямаш право да говориш
Наздраве !Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п
Коментар
-
Освен другата причина, може,
http://fxtrade.oanda.com/tools/stati...n_ratios.shtml
Виж например gbp/usd , 50 на 50 къси и дълги , покрити са на ниво посредник, изобщо няма нужда да се покрива навън. В този случай могат да предложат и спред = 0 без проблем (е няма да имат печалба) . Това е другата предпоставка за нисък спред.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SStoilovМоже , и се оферира.
Номера на акунта ми там е трицифрен Перфектни са. За девет години не са ми изпълнили един единствен ордер.
Може да се търгува и събота и неделя, не че виждам особен смисъл от това, ама може
Първоначално изпратено от E-Bat-SedefchoП.П Забравих да кажа.......средния спред при EUR/USD на Интербанк пазара през последната седмица беше 1.2 пипса.
Направи си сметка как може да се оферира спред от 0.9 пипса и то при OANDA
Изобщо не съм коментирал нивото на услугите при ОАНДА. Никъде.
Направи една сметка колко е средния спред.......като го следиш (има си начини) и му водиш статистика.
Тази графика която дават публично не е достатъчно достоверна
А защо "може" , си има и друга причина която не ща сякаш да коментирам
Поздрави !Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п
Коментар
-
Може , и се оферира.
Номера на акунта ми там е трицифрен Перфектни са. За девет години не са ми изпълнили един единствен ордер.
Може да се търгува и събота и неделя, не че виждам особен смисъл от това, ама може
Първоначално изпратено от E-Bat-SedefchoП.П Забравих да кажа.......средния спред при EUR/USD на Интербанк пазара през последната седмица беше 1.2 пипса.
Направи си сметка как може да се оферира спред от 0.9 пипса и то при OANDA
Коментар
-
Глупости, един пипс! Затварят ти чак на маргин калл-а, а колко е зависи от левериджа.Ето тук как се пресмята: http://fxtrade.oanda.com/forex_tradi...in_rules.shtml
Коментар
-
Първоначално изпратено от SylarrПървоначално изпратено от ngdПървоначално изпратено от SylarrЗа мене скалпирането е:
1.Влизам в сделка със 100% от акаунта си
...
Аз виждам (теоритично) така твоето твърдение: Имаш сметка 1500 усд. Влизаш лонг на еурусд с 1 лот. Ако курса е 1.4800 това са 1480 усд + 20 усд спреад =1500.
това ли имаш в предвид? къде точно си слагаш стопа?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ManUtdПървоначално изпратено от corvus_coraxЕ какво? Та на затворен пазар (събота и неделя) е естественно да е висок спреада...
Коментар
Коментар