If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Скалпиране означава да ти одерат кожата по всеки параграф ! Било то финансов, физически или психически...
и що така? щото не го можем ли ... това е като да кажем че Шумахер е луд, а всички дето карат с 50 км/ч са върха )) реално всичко е статистика за скалперите, а статистиката е велика наука ... само дето не я владея и аз
Здравейте, имам бизнес предложение към тези от Вас които се справят добре със скалпирането. Работя във международна FX brokerage фирма и сме готови да Ви плащаме определена сума за всеки лот направен от Вас. Целта е да влизате в сделка, да излезете на 0 или +1, +2 пипса и да затворите сделката. Спредовете при нас са фиксирани и са от 3 до 4 пипса. За тези от Вас които са заинтересовани, може да свържете с мен ss_classa@abv.bg.
Поздрави, Борис
акаунт с колко нули ше ми поверите ?
щот нъл са сещаш , че мои пари при така отправено предложение и с тези спредове ще гледате само през крив макарон
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Боре ма ти си имал страхотно предложение ! Супер е ! Веднага си закривам сметката при брокера с който работя от години и се местя във вашия бъкет !
Значи викаш, искаш да работим за вас ?
Я да те питам аз тебе, като е толкова лесно да затваряш не на +1 пип, а на 0 , що не си го правите сами, а сте готови да се набутвате ?
Ало......Боре....... топлата вода знаеш ли колко отдавна е измислена ???
П.П. - вашата международна FX brokerage фирма няма ли си мейл с разширение като например : borevb@FXbalaci.com , ами си с този непрестижен за такава компания мейл ss_classa@abv.bg ???
Първоначално изпратено от borevb
Здравейте, имам бизнес предложение към тези от Вас които се справят добре със скалпирането. Работя във международна FX brokerage фирма и сме готови да Ви плащаме определена сума за всеки лот направен от Вас. Целта е да влизате в сделка, да излезете на 0 или +1, +2 пипса и да затворите сделката. Спредовете при нас са фиксирани и са от 3 до 4 пипса. За тези от Вас които са заинтересовани, може да свържете с мен ss_classa@abv.bg.
Е, аз сметка си имам, просто като я зануля останат там няколко долара и като ме човърка да играя...демото не ми е интересно някакси, нема тръпка, с реални пари и един долар да е те е бъз да не го загубиш, на демото ти е безразлично
Не бе, краста си е форекса, като те кара от вътре, и с центове да играеш е по-добре от демото.....
не е вярно, на демото се мечтае по готино eй на правиш си сметка от 1М и започваш с 10-20 лота да търгуваш голям кеф е, въобще демото....много е хубаво....направо да се зачудиш нужно ли е да си отваряш реална
Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар