Абе това евро ми скъса нервичките и то не знае къде иска да ходи май.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Re: USDCAD
the fan, prav si ! kato pisah go kazah po spomen (priblizitelno), a ne napravih konkreten pogled!
Blagodaria ti !
Първоначално изпратено от the fan*Много се извинявам ВИП, но ще си позволя да коментирам стопа ти. Той е 5 пипса над фибо 38.2(0930-1770) и high от 16,19,20,26,27 юни
Коментар
-
dori ti dava garancia , tozi model na dnevna mi e mnogo iasen dva vyrha i 2 puti do 1.1225, prosto e garancuia , ako novinite ne obyrkat ne6tata , a eur/usd eko probie 1.2780 moje i o6te nadolu da ide .
ima niakakvi indikacii za tova , po skoro pred4uvstvieForex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
sledia i tehnikite, no fundamenta za men e po-vajen ! Ne sam otvoril sdelka v momenta ot nad 50% ot kapitala ! Zashto taka mislish ?
Първоначално изпратено от ExpanziПървоначално изпратено от VIPprednia pat kato igraeh (fevruari - mart), spriah na dosta stabilen profit ! no vse edno, spomenavash za USD-CAD, ili ?
Първоначално изпратено от ExpanziВИП - с подобна самоубийствена стратегия, най-много да се занулиш по-бързо от предния път... :/
Говоря като цяло за стратегията ти, ...а относно $/Кан. , да влезеш против импулса с над 50% от капитала.... не ми се сртува разумно.
На какво се основава ливния ти анализ за да отвориш подобна позиция ?
Коментар
-
Kaji na vsichkite si priateli v ICQ da ne priemat kontakt sas imeto "ristobageristo", zashtoto tova e virus, koito razrushava celia hard disk i ako niakoi ot tvoia spisak s kontakti go ima te zaraziava avtomatichno. Kopirai tova saobshtenie i go razprati na vsichkite si poznati, dori i da sa offline.Пишете на БЪЛГАРСКИ
Коментар
-
usdcad
не го търгувам въобще, но ако нямаш нищо против ще си кажа мнението.КОнсолидация 1300-1250 и вероятно тест на 1220. От там надолу 1160 грубо казано. Ако затвори над 1300 пак ще го мислим.Осцилаторите сочат надолу, МА 100 на дневна е на 1300, там има и една линия през върховете 19март 23юни, MA 21 на седмична.От друга страна 1250 (няколко върха) като силна съпротива сега е такава подкрепа.Там е и МА 14 днес. Като цяло май посоката е надолу. Има един канал от 16май05. С него е и МА 200
Коментар
-
Първоначално изпратено от VIPprednia pat kato igraeh (fevruari - mart), spriah na dosta stabilen profit ! no vse edno, spomenavash za USD-CAD, ili ?
Първоначално изпратено от ExpanziВИП - с подобна самоубийствена стратегия, най-много да се занулиш по-бързо от предния път... :/
Говоря като цяло за стратегията ти, ...а относно $/Кан. , да влезеш против импулса с над 50% от капитала.... не ми се сртува разумно.
На какво се основава ливния ти анализ за да отвориш подобна позиция ?
Коментар
-
VIP и 4x_technik, относно EUR/JPY и аз чакам голямо движение надолу (и то продължително), основание за това ми дава дивергенцията на MACD на месечна, обръщащият кендъл, който се формира засега и свръхкупеното състояние, което показват осцилаторите, но мисля, че все пак трябва да се изчака малко, надявам се до месец или два, нещата там да се изяснят. По принцип играя на скалпиране, но в този случай мисля да изчакам и да градя дългосрочна позиция. Е, така мисля аз, дано и пазарът да мисли същото.
Коментар
Коментар