IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Tova e variant nomer 3 za men !
    Nomer edno e proba i test na 1.14
    Nomer 2 da sedime v range 1.12-1.4 mesez pone ...
    Varint 1 : 50 %
    Variant 2 : 30%
    Variant 3 : 20 %

Първоначално изпратено от 4x_technik
    ВИП, може да качи до 1.1300-1.1320, но за мен правилната игра е да се търси шорт под 1.1260 с първа цел 1.1180

Коментар

• ВИП, може да качи до 1.1300-1.1320, но за мен правилната игра е да се търси шорт под 1.1260 с първа цел 1.1180

Коментар

• prednia pat kato igraeh (fevruari - mart), spriah na dosta stabilen profit ! no vse edno, spomenavash za USD-CAD, ili ?

Първоначално изпратено от Expanzi
        ВИП - с подобна самоубийствена стратегия, най-много да се занулиш по-бързо от предния път... :/

Коментар

• ВИП - с подобна самоубийствена стратегия, най-много да се занулиш по-бързо от предния път... :/

Коментар

• Moje li da pomolia za mnenie ot Koko, Don Hoan, 4x_technik, ili niakoi drug razbira se za usd/cad ?

Коментар

• da, saglasen sam s teb ! no biah zalojil dosta pari i opredeleno se biah "gaziral" ! sega vlizam v profit i sam dovolen, no za men ne e vajno kolko pipsa shte hvana, a kolko pari shte napravia !
              az ne gonia pipsove ili krgli chisla, az gonia pari ! a za evro-hiena ne sam kompetenten !

Първоначално изпратено от 4x_technik
              ВИП, по моите разчети еурохиена и паундхиена си изпълниха целите и сега ще чакам няколко фигури в южна посока

Коментар

• Първоначално изпратено от Хоската
                Здравейте колеги,напук на всички ,които злобеят и ми завиждат ще направя още една ефектна демонстрация на уменията ми.В момента цената на евройената при мен е се колебае между 147.60 и 147.70.
                Купих евройена на 147.64 и поставих отложена поръчка купува на 147.00.Ще поставя стоп на 146.90 ако ми задейства отложената поръчка.В този случай ще имам средна цена 147.32 и ще поставя t/p 148.32.Докато не ми се задейства отложената поръчка поставям t/p 148.64
                Искам пак да поясня,че не бива да ме копирате,защото аз мога да си позволя да загубя от тази сделка,но вие не бива да губите заради мен
                Хоска, твоя топ сикрет брокер на село изпълнява ли стопове на 145.90?
                Иначе беше "ефектно".

Коментар

• Decent sized $1.2575 strike option (E500mln) is set to run off at the NY cut (14:00GMT) and could be providing a drag on current upside pressure.

Коментар

• ВИП, по моите разчети еурохиена и паундхиена си изпълниха целите и сега ще чакам няколко фигури в южна посока

Коментар

• Otvorih dalga na usd/cad s zel 1.1340 pone

Коментар

• Zatvorih kasite na usd cad na +70 pips , ili obshto za denia okolo 110
                        na paund yena imam dopalnitelno skasiavane ot 215.50 s target pone 214.50 , veche sam na nula ot zagubite i se nadiavam da pribera dobar profit ! sled 214.50 nadiavam se shte igraia do okolo pone 213 , no da vidim...

Коментар

• usd/jpy

Хиената се отприщи най-накрая, затворих късите от 117.30 на 116.08 и сега ще дебна за нови къси

Коментар

• КОКО, на графиката имаш и някакъв осцилатор, на който май му се иска да излети... Още повече ти вече си го продал и на 2600 -под res 2610-20 и сега над res* 50-60 (и USD index pod 86).. а и днес е петък и wkly изглежда 2695-2705 най-малко. Както и да е вапрос на гледна точка успех

Коментар

• Коко, преди време тук имаше един трейдър с ник Varna 2, той къде изчезна?

Коментар

• sega eur/usd 6te vyrne do 1.2655 i ot tam 6te testva fiboto na 1.2705, ako go bie otivame na 1.2750 , dori na 1.28. Ne me kefi tova razvitie na ne6tata iska6e mi se i na men dynce dnes . Oba4e na 1.2650-55 sa se nastroili da go kupuvat iako taka 4e vnimavaite
                                Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

Working...
                                X