IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от the fan*
    KOKO, извинявай, но защо го продаваш при положение, че очакваш покачване? Само моля те, без теорията за обиране на стопове от ония
    от конспирацията[/img]
    Защото съм ловец на дъна и върхове, лош навик от детството, за това и го купих долу примерно. Ако бие 2680 ще върне от 2720 чак това не е добре
    аз пуснах вчера графика
    http://forexmasters.hit.bg/eur00401.gif

Коментар

• zatvoih dylgata eur/usd i skusih za niakoi drug pip
      Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Бих искал да ви насоча вниманието към заглавието на форума, а именно- Валутна Търговия-FOREX, така че нека все пак се придържаме към темата.

С пожелания за много пачки по стотачки !

Коментар

• KOKO, извинявай, но защо го продаваш при положение, че очакваш покачване? Само моля те, без теорията за обиране на стопове от ония
          от конспирацията[/img]

Коментар

• Първоначално изпратено от Хоската
            Първоначално изпратено от bgr
            Ei zavaliata! Ima li gi po vashia krai mnogo?Na mene mi razhlopaha aspuha...
            Така е ,братле,щом се даваш,ще те хлопат...
            Ti si znaesh.

Коментар

• Първоначално изпратено от Daylight
              Първоначално изпратено от koko
              Имам къса добавка 65 стоп 2725 таргет 2415
              Коко кажи ми за цикъла на Ган какво очакваш ?
              Или днес или в понеделник да завърши низходящият ход и да тръгне нагоре във бавно възходящо рейнджово движение с връх 17.08.2006г

Коментар

• МАЙ ТРЯБВА ДЪНО ДНЕС ИЛИ В ПОНЕДЕЛНИК.

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                  Имам къса добавка 65 стоп 2725 таргет 2415
                  Коко кажи ми за цикъла на Ган какво очакваш ?
                  Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Първоначално изпратено от bgr
                    Ei zavaliata! Ima li gi po vashia krai mnogo?Na mene mi razhlopaha aspuha...
                    Така е ,братле,щом се даваш,ще те хлопат...

Коментар

• otvorih nova dylga v eur/usd pak s cel 1.2695 i stop na 1.2640

Коментар

• Имам къса добавка 65 стоп 2725 таргет 2415

Коментар

• Първоначално изпратено от Хоската
                          и турчолята ме яхнаха отново...
                          Ei zavaliata! Ima li gi po vashia krai mnogo? Da ne ti razhlopat aspuha...

Коментар

• udyljih si znd sas cel 0.6275 na 0.6215 . pri eur/usd 6te se okaje 1.2750 vmesto dyno ili e fal6iv probiv tova za da zaluje ribite zatova zatvorih kato spria dvijenieto na 1.2665

Коментар

• Щом сте започнали да заглушавате изявени трейдъри в този форум, ..нещата не отиват на добре!

Последните няколко страници коко има не пожече от 2 коментара,..старнно !! Придържайте се към темата, плс. и оставете хората, които има какво да кажат да го правят.Те достатъчно добре го правеха досега.

BTW: ... и не на последно място, не си спомням кой от всичките "специалисти" харчещи милионите си и забиващи гейши, 3 месеца на FX му се виждат много, но бих искал да му споделя ,че аз лично се занимавам от години, това и работя ( към брокер ) и съм със съзнанието, че "големите риби" са по големи от колкото си мислим..

Успешна търговия.... в дълъг период !

Коментар

• zatvorih 8 pipa + , sled malko na 1.2645 pak 6te udylja

Коментар

Working...
                                X