IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не те разбирам !?
    Преди малко ми казваше, че пикая срещу вътъра !
    Аз не ти давам съвети, но не разбирам логиката ?

Първоначално изпратено от 4x_technik
    Отворих плофилактичен шорт от 1.1330

Коментар

• Отворих плофилактичен шорт от 1.1330

Коментар

• GBPJPY направи една скромна корекция, колкото да налее вода в мелницата на мечките, след което продължи победоносно безапелационния си ход нагоре.
        Естествено, бате ви Генади не е вчерашен и удвои дългата си добавяйки от 215. В момента средната цена е 215.60, целта е 216.00.

Хоската, имаш лично съощение.

Успех на всички, с печелившите ще се видим в Червило, както обикновено. Тъкмо ще ви покажа новия тунинг на Голфа.

Коментар

• Blagodaria !
          Biah silno pritesnen i slojih stop na nula predi novinite ! Govorih i s Petar Karaivanov i obshto vzeto i toi e za sell, koeto dopalnitelno me razkoleba, zashtoto toi e edin ot horata koito izkluchitelno uvajavam i ima kakvo MNOGO da naucha !
          No iavno chovek kato si ima naglasa si ia spazva. Blagodaria na vsichki, koito ne biaha saglasni s men zashtoto taka slojih SL na po-visoki niva i se predpazih ot eventualna po-seriozna zaguba !
          Az prodaljavam da sam dalag tuk, vdigam stopa i zel test na 1.14++

Първоначално изпратено от 4x_technik
          ВИП, браво колега

Коментар

• CPI сътвенто лихви

Коментар

• ВИП, браво колега

Коментар

• tochno kakvoto triabvashe

Първоначално изпратено от Iblis
                cadusd, какво стана...................

Коментар

• cadusd, какво стана...................

Коментар

• Гледам че наближаваме 1.2710 Ф 61.8 на движението 1.2859 -1.2460 а от там май няма връщане надолу.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                      Явно е къс. Споко аз мисля, че някъде тук трябва да взема да връща
                      i az sum kus vreme mu e

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                        Къс от 1.2637 и дълъг от 1.2670
                        az bih zatoril sylgata ako go vidim tova nivo pak , 1.2782 i ot tam dobavka za da usrednish i da zatvorish na 1.2760 na 0 niakade .

ama ti si znaesh a i az sam malko pristrasten 4e otvorih edna kysa 30 sek predi da ka4i s 30 pipa nagore )
                        Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Къс от 1.2637 и дълъг от 1.2670

Коментар

• Явно е къс. Споко аз мисля, че някъде тук трябва да взема да връща

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                              Абе това евро ми скъса нервичките и то не знае къде иска да ходи май.
                              kakuv si duluk ili kus ))

Коментар

• mnogo sam prost tukno skusih kabela i toi napravi 30-40 pipa obratno na moite hahah , cel 1.84 niakde tam
                                Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

Working...
                                X