If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
2435 е първа цел която е ема 20 на 30м, напълно нормална за корекция ако от тук тръгне към друга вълнова конфигурация търсеща корекция на 2505
Ето идеята ми от преди която отигравам, аз съм теле в железници и като си наумя нещо се придържам към него
Извинявам се може и да греша, на мен целта ми се изпълни на 2450, с ГГГ често мислим еднакво но тук имам различия с неговото мнение.
Според мен имаме изпълнена цел и от тук 1.2280-50, разбира се на стъпки и те са 2435-2385-2330-2305-2290
След което и аз го виждам това 1.26, в същност това беше и идеята ми от неделя за която постнах графика.
Съжалявам мога и да греша но според мен следваща цел 1.2290, аз ще излеза от късата на половина на 2435 и на половина на 2390 и ще чакам пробив на 2380 за нова къса.
Отново ще купувам на 2290
Успехи и лека вечер
И по зверски движения сме виждали, по -скоро ме притеснява цената на златото, нефта и това как ще реагират азиатците след няколко часа, т.е къде да си сложа стоповете.
И по зверски движения сме виждали, по -скоро ме притеснява цената на златото, нефта и това как ще реагират азиатците след няколко часа, т.е къде да си сложа стоповете.
Коментар