IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• не се принизявайте до нивото на Форума!!!

Не мога да разбера защо някои участници смятат, че нивото на Форума е ниско и е под достойнството им да контактуват с другите чрез него (Форума).

Много високо мнение имате за себе си , бе момчета!

Това, че много от нас , между които се причислявам, сме аматьори, не означава, че сме хора "втора ръка"... Не може да се отрече факта, че и хората "втора ръка", имат от време на време рационални идеи...

Успехи!

Коментар

• Varna2

нямам кю, ако не ти се пише пости телефон и или мобилен утре ще ти ти се обадя .
      успех!

Коментар

• Varna2

nass, ако имаш icq 71521157 ми е номера.
        Работа и заплата?

Коментар

• Varna2

Варна 2,благодаря ти.Точно комп то комп ми трябва ,какво трябва да направя?
          да не пълним форума с глупости и да не се принизяваме до нивото на някои , драсни мейл на i_vanov@vip.bg

Коментар

• SIBKIS System

Някой може да е срещал тази система, http://64.233.179.104/search?q=cache...S+system&hl=bg. Изглежда интересна и не трябва човек да рзбира кой знае колко от форекс, за да изкарва някой лев.
            Работа и заплата?

Коментар

• nass

nass, слагаш си skype и ако имаш кредитна карта си зареждаш сметката с 10 ойро. Разговорите до САЩ и Холандия са по 3,8 ст. с ДДС. Качеството е по-добро от бтк и аз съм мега доволен. За безплатни разговори освен PC to PC няма възможност.
              Работа и заплата?

Коментар

• Нов FOREX анализ

Технически нива за 12 август

Коментар

• баланс

добър ден на всички
                  според мен т.баланс няма да окаже влияние много в полза на еврото защото не се различава от предишните например-0,8-57,5/прогноза/ 7-55,3/6-57/5-55,0/4-61,0/3-58,3 /по назад не съм ровил .
                  петрола е скъп но не 100д.япона като е голям вносител на за два дена проби земята като донбаски миньор.просто за мен това развързване на еврата от 1,19 и японите от 113 -другото е облъчване АМЕРИКАНСКИТЕ ПАЗАРИ ОБИЧАТ БЪРЗИТЕ РЕЗУЛТАТИ.Там са най големите лапачи/инвеститори/няма брокер в света който да не умира за такива като тях ,защото купуват всичко което ги посъветват .

Надявам се развързахте лонгите евра.ще има по добри нива за удължаване
                  Кажете ми с коя програма се говори прилично по интернет в случая ми трябва Холандия и Щатите и какво трябва да инсталирам ,че ми е за първи път и много не съм нАясно.Благодаря!
                  успех на всички!

Коментар

• Пореден

Май ще добавим още малко актив...

Коментар

• Пореден

Не ги изпускам,е то след такъв доходен сън, надали дилетанти ще ме разстроят.Очаквах малко по-силно слизане,но и така става,все пак за нощно движение и малък риск...

Коментар

• Пореден

HH,не си изпускай така нервите,че само ще го нахъсаш.
                        Относно пазара сега очаквам котировка 1.2453 бид ,след което започва корекция на движението от 1.2335 като тя би трябвало да спре в диапазона 1.2390-1.2425,след което очаквам следващото покачване до 1.2490 някъде.Тогава според мен ще започне и по-дълбоката корекция към нива от 1.2340 някъде.
                        Успех.

Коментар

• Пореден

Добро утро,
                          Дълго и широко е да обяснявам защо съм започнал фибото от там а не от началото на последното движение. Важното е да работи, всеки си има право на модификации, има и втори вариант ако от тук стигнем 2505-2530 да корегираме до към 2455 и от там 2650 което да е край на движението.
                          Успехи

Коментар

• Koko

КЪСАЦИТЕ ЗАПОЧВАТ ДА СЕ РАЗКОЛЕБАВАТ ВРЕМЕ Е ЗА юЖНЯКА, НО ОщЕ НЕ СА ОКАПАЛИ

Коментар

• Koko

Добро утро.
                              Коко,гледам ти последната графика и се чудя как може да пуснеш така фибо.

Коментар

• GBP/USD

тоя паунд адски ме дразни.затварям си позицията с 280п загуба.сега ще мисля как да ги избивам.

Коментар

Working...
                                X