IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• GBPJPY

ne se lugete s taia dvoika tam sme vigdali niva ot189.90 i trugva kogato nai ne o4akva6 za men pokypka triabva da se pravi na nivo okolo 192 a kkusoto da po4va ot 203 drygoto e komardgiiska istoriia

Коментар

• KOKO

Колеги имам въпрос кой беше анализатора които коментираше пазара тази сутрин по БНТ ако някои го е гледал и може да каже предварително му благодаря.Успех на всички днес.
      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• KOKO

Ti si mn Tupo tele v jeleznica , kato nai dobriq analizator v Bg kakto sam kaza , predpolagam si predvidil kakvo stava ot tyk natatuk ......yspreh Tele

Коментар

• GBPJPY

Джо,мисля,че си ги сметнал съвсем правилно,благодаря и на теб за труда!!!!

Коментар

• GBPJPY

Благодаря ти!Надявам се,че си прав,защото вече съм дълъг....

Коментар

• Forex D: GBPJPY

Според мен на дневна линейна графика може да се начертаят следните линии през цени на затваряне:206.82 5март2004 - 204.53 4юни2004 и 204.99 20април 2005 -199.82 27 юни 2005 .Мисля че тези линии образуват диагонален триъгълник който е вероятен край на плоската корекция от началото на 2004.

Коментар

• SIBKIS System

Регистрацията е свободна, но да издърпаш нещо от там искат пари, но има ли нещо безплатно на днешно време.
                Най-добри са според мен анализите на Боб Претчър, те са по вълните на Elliot , но струват доста пари.

Коментар

• GBPJPY

Сметнах pivot points на двойката и ми излиза като отправна точка 198.63, цената на отваряне от текущия ден-12.08 е 198.68, т.е. над отправната точка, следователно би следвало да върви нагоре, но най -добре си ги сметни ти, да не съм допуснал грешка, вчера се набутах с дълга и ми удари стопа, много внимавай с йената, прави се добър профит, но и се влиза здраво, тръгнах срещу отправната точка и си платих за гяволъка. Най-добре изчакаи да отвори NY и ако цената е над 198.63, но вземи предвид контактната зона и тогава открий дълга и я следи непрекъснато и много внимателно. Успех!

Коментар

• SIBKIS System

Това е линк към долната система в word файл: http://yasemr.hit.bg/SIBKIS%20System.doc
                    Работа и заплата?

Коментар

• GBPJPY

Някой би ли ми помогнал с мнение относно тази двойка?
                      Предварително благодаря!

Коментар

• USD/CAD

Май започва сводобно падане

Коментар

• Безимен

Безимен, извинявай поста ми беше към тези които търсят по всячески начин да се заяждат с всички нас и нанасяне на обиди. Не че боли но дразни. Ако върнеш назад ще видиш колко пъти съм се кефил от твоите анализи.Извинявам се ако съм засегнал някой.
                          Поддържам становището си че не трябва да се принизяваме до тяхното ниво.

Коментар

• USD/CAD

USD/CAD 8 h - изчерта H&S.

Коментар

• GBP/CHF

Като че ли излитаме към 2.2900. Какво ще кажете?

Коментар

• Varna2

nass,
                                yasenp@mbox.contact.bg
                                0889 369 524
                                Работа и заплата?

Коментар

Working...
                                X