Аз ще пробвам скалп при евро/долар от тези нива.Една дълга с плитък стоп малко под 1.2690.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Колеги,аз отивам да спя,засега се напечелих прилично.При евройената всичко протича по план,оставям ви схемата ,по която може да следите или търгувате.Вече привършихме етап1 и етап2,отиваме към етап3,тоест ниво 147.00.Аз съм си сложил необходимите отложени поръчки и тейк-профити,така че не се притеснявайте за мен.Ще се чуем довечера,пожелавам ви приятна търговия с евройената,пък ще черпите после по бира
Коментар
-
Първоначално изпратено от DaylightПървоначално изпратено от mitak1969Аз си пазя късата от 1,2774, два пъти ми удря 0 стоп, аама аз съм упорит, да видим на къде ще тръгне.
Успех
Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitak1969Аз си пазя късата от 1,2774, два пъти ми удря 0 стоп, аама аз съм упорит, да видим на къде ще тръгне.
УспехВсеки да прецени рисковете сам за себе си
Коментар
-
На евро-йена 146,48 е 61,8% ритрейсмънт.Поех двоен риск и удвоих, вместо да оставя стопа да гръмне.Е, давам му тая възвожност на 146,93.Ще е тежък удар, ако се случи.Цели - 145,08, а после- 140 - до края на другата седмица.А най-разчитам на повишаване на лихвите в Япония.
Паунда очаквано си пропадна и затворих на 70п.ТП.
Коментар
Коментар