IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз ще пробвам скалп при евро/долар от тези нива.Една дълга с плитък стоп малко под 1.2690.

Коментар

• Пак селнах от 1.2719, дали не избързах ?
      http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
        Митак май отидоха точно до стопа ти
        Без малко, затворих на 1,2698

Коментар

• уфф как рита е/д
          Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Митак май отидоха точно до стопа ти

Коментар

• Колеги,аз отивам да спя,засега се напечелих прилично.При евройената всичко протича по план,оставям ви схемата ,по която може да следите или търгувате.Вече привършихме етап1 и етап2,отиваме към етап3,тоест ниво 147.00.Аз съм си сложил необходимите отложени поръчки и тейк-профити,така че не се притеснявайте за мен.Ще се чуем довечера,пожелавам ви приятна търговия с евройената,пък ще черпите после по бира

Коментар

• Първоначално изпратено от Daylight
                Първоначално изпратено от mitak1969
                Аз си пазя късата от 1,2774, два пъти ми удря 0 стоп, аама аз съм упорит, да видим на къде ще тръгне.
                Успех
                Браво! По принцип по всички правила сме занадолу, но 1.2710 е доста силен резистанс, а и пазара очаква да се продължи тендецията със по малък Търговски дефицит. Може да стане както миналата седмица с НФП-то. Ама днес го няма колегата PUL да каже.
                А ще е престъпление да не вземат стоповете на дългите. Ако ще ходят нагоре очаквам това да стане от 2640-60 евентуално обаче аз мисля да добавя отново след малко сега е 2730
                Успех

Коментар

• Сложих стоп +30, пък каквото стане

Коментар

• Влезнах в CHF/JPY,до края на седмицата трябва да ми даде поне 100 пипса

Коментар

• Първоначално изпратено от mitak1969
                      Аз си пазя късата от 1,2774, два пъти ми удря 0 стоп, аама аз съм упорит, да видим на къде ще тръгне.
                      Успех
                      Браво! По принцип по всички правила сме занадолу, но 1.2710 е доста силен резистанс, а и пазара очаква да се продължи тендецията със по малък Търговски дефицит. Може да стане както миналата седмица с НФП-то. Ама днес го няма колегата PUL да каже.

Коментар

• На евро-йена 146,48 е 61,8% ритрейсмънт.Поех двоен риск и удвоих, вместо да оставя стопа да гръмне.Е, давам му тая възвожност на 146,93.Ще е тежък удар, ако се случи.Цели - 145,08, а после- 140 - до края на другата седмица.А най-разчитам на повишаване на лихвите в Япония.
                        Паунда очаквано си пропадна и затворих на 70п.ТП.

Коментар

• Аз си пазя късата от 1,2774, два пъти ми удря 0 стоп, аама аз съм упорит, да видим на къде ще тръгне.
                          Успех

Коментар

• затворих дългата евро/йена на 63 пипа печалба.При долар/йена в момента сме в ниво на съпротива и при преодоляване ще добавям към дългата за с цел 115,7549.

Коментар

• Затворих позицията Е?Д 34 ПИпа профит. Горе долу 70 пипа рейндж за Евро/Долар е нормално за ден. И при положение че има важни данни следобяд най добре да се прибере профита. Можеше още но и на толко е доволно

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                                ЕвроКад има таргет 1.4269 селзоната обаче е 4483 незнам дали има потенциал да падне без да я задейства, очаквам долар кад да направи нов тест горе и да видим как ще се представи резистънта от това зависи според мен евро кад
                                Blagodarq .

Коментар

Working...
                                X