IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За Трише е добре дошло малко на ЮГ. Пък и за цяла EU, че и останалия свят! Единственото спасение е сега хамериканците да почнат да го продават. Само тях ги грее севера, а понякога и мен *като в случая!*. С две думи *тъмните сили*(ха-ха!), ще използуват всяка възможност да го бутнат на ЮГ! Лошо дето сме в сезона на ваканциите, и ........един муден реиндж +(-) две фигури? Така го виждам на първо четене!
    http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от Daylight
      Да изчакаме и Трише. Мисля че ще удари едно рамо на Еврото. Идеалните нива пак са около 1.27 - 1.28 и за двете страни.

Реално погледнато едва ли ще удря каквито и да е рамена в подкрепа
      на еврото. Европа има нужда от слабо евро.Затова вчера Трише замаза
      нещата и на практика нищо не каза. И бездруго едрият бизнес, особено немският щеше да го изяде с парцалите за тъпата му дума
      "бдителност" /която незнайно защо се тълкувала като анонс за
      повишение на лихвите?!/ на пресконференцията след заседанието на
      ЕЦБ преди няколко дни, когато не вдигнаха лихвите.
      Ако все пак удари рамо на еврото, това би означавало най-малко
      две неща:
      1. Наистина намерение да се вдигне лихвата на някое от следващите
      заседания. Не казвам "сигурно", защото никой от УС на ЕЦБ, дори и
      Трише не може да бъде сигурен в това, зависи от икономическата
      картинка.
      2. Поредният тактически трик, тоест словесна спекулация от рода
      "Казаха, ще видим", с цел окончателно срутване на курса на еврото
      след това, когато не стане нищо.
      Вторият вариант изглежда малко по-реален.

Коментар

• USD/C$

Koko 6te padne li 114.10 ?

Коментар

• Да изчакаме и Трише. Мисля че ще удари едно рамо на Еврото. Идеалните нива пак са около 1.27 - 1.28 и за двете страни.
          Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
            Крителин аз имам една друга статистика която ще споделя с теб.
            Когато над 90% съм сигурен в нещо то в над 90% от случайте става обратното
            ...Zdraveite na vsi4ki......Don Carlos dano da si prav 4e v teq zavartulki samo se qdat 6amari nali znae6 kak be6e ....sme 4ta na 3ta ot 5ta na 5tata i na finala ura......Koko vkaraite me malko v 4as az go selnax (?/$)ama ne6to mnogo dolu na figura i 4estno kazano neznam ne6to 2650 i 2530 ili az ne6to sam nedoskif ina4a ?/yen na man specialno mi se stori 4e ima6e zaigravka na nivoto 90-95 i posle go probi az sam long ot 96 i go 4akam ,no pove4e me pritesnqva ? to....Uspex i priqten den ...i no6t na vsi4ki
            Trade the News

Коментар

• Задейства ми се поръчка и добавих към дългата при долар/йена на ниво 115.50.Следващата ми поръчка за добавка е на 115.95

Коментар

• коко не си единствения :-)

Коментар

• EUR/USD

Ще повторя това, което казах миналата седмица, с риск някому да
                  стане досадно:

ВЕЧЕ НЯМА КАКВО ДА СПРЕ ДОЛАРА!

Коментар

• Крителин аз имам една друга статистика която ще споделя с теб.
                    Когато над 90% съм сигурен в нещо то в над 90% от случайте става обратното

Коментар

• Колеги личното ми мнение е,че ако 1.2700 издържи едно ходене нагоре до 1.2900 е на 90% сигурно.На дневна графика ясно се вижда,че в момента сме точно на долната граница на тесния възходящ тренд при еврото.Падне ли 1.2700 ще тръгнем надолу за тест на фибо-нивото около 1.2520.
                      Аз от тук съм дълъг..падне ли до 1.2687 ..за да съм сигурен,че подкрепата е пробита махам всичко и чакам..продължи ли още надолу малко ще скъсявам до 1.2520,откъдето мисля,че една дълга позиция е много добро решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                        Първоначално изпратено от mitak1969
                        Коко казва, че едно ниво щом го пробват, почти винаги пада.Затова ще чакам 1,2650
                        Това беше свързано с теста на 2705 и то падна, иначе аз скалпвам и също чакам 2660
                        Така де, това имах предвид -)
                        http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от mitak1969
                          Коко казва, че едно ниво щом го пробват, почти винаги пада.Затова ще чакам 1,2650
                          Това беше свързано с теста на 2705 и то падна, иначе аз скалпвам и също чакам 2660

Коментар

• Така е Митак и аз съм къс от вчера 1.2749 и ще чакам

Коментар

• E/J стигна до селл зоната за деня, но нямаме още сигнал Ще почакаме и ще селлнем за 3 4 фигури
                              Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Коко казва, че едно ниво щом го пробват, почти винаги пада.Затова ще чакам 1,2650
                                http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

Working...
                                X