За Трише е добре дошло малко на ЮГ. Пък и за цяла EU, че и останалия свят! Единственото спасение е сега хамериканците да почнат да го продават. Само тях ги грее севера, а понякога и мен *като в случая!*. С две думи *тъмните сили*(ха-ха!), ще използуват всяка възможност да го бутнат на ЮГ! Лошо дето сме в сезона на ваканциите, и ........един муден реиндж +(-) две фигури? Така го виждам на първо четене!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от DaylightДа изчакаме и Трише. Мисля че ще удари едно рамо на Еврото. Идеалните нива пак са около 1.27 - 1.28 и за двете страни.
Реално погледнато едва ли ще удря каквито и да е рамена в подкрепа
на еврото. Европа има нужда от слабо евро.Затова вчера Трише замаза
нещата и на практика нищо не каза. И бездруго едрият бизнес, особено немският щеше да го изяде с парцалите за тъпата му дума
"бдителност" /която незнайно защо се тълкувала като анонс за
повишение на лихвите?!/ на пресконференцията след заседанието на
ЕЦБ преди няколко дни, когато не вдигнаха лихвите.
Ако все пак удари рамо на еврото, това би означавало най-малко
две неща:
1. Наистина намерение да се вдигне лихвата на някое от следващите
заседания. Не казвам "сигурно", защото никой от УС на ЕЦБ, дори и
Трише не може да бъде сигурен в това, зависи от икономическата
картинка.
2. Поредният тактически трик, тоест словесна спекулация от рода
"Казаха, ще видим", с цел окончателно срутване на курса на еврото
след това, когато не стане нищо.
Вторият вариант изглежда малко по-реален.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoКрителин аз имам една друга статистика която ще споделя с теб.
Когато над 90% съм сигурен в нещо то в над 90% от случайте става обратнотоTrade the News
Коментар
-
Колеги личното ми мнение е,че ако 1.2700 издържи едно ходене нагоре до 1.2900 е на 90% сигурно.На дневна графика ясно се вижда,че в момента сме точно на долната граница на тесния възходящ тренд при еврото.Падне ли 1.2700 ще тръгнем надолу за тест на фибо-нивото около 1.2520.
Аз от тук съм дълъг..падне ли до 1.2687 ..за да съм сигурен,че подкрепата е пробита махам всичко и чакам..продължи ли още надолу малко ще скъсявам до 1.2520,откъдето мисля,че една дълга позиция е много добро решение.
Коментар
Коментар