If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да го знам в тъпият канадец, щеше да ми задейства тук ТП, на всичкото отгоре направи някаква мижава корекция и не успях да го купя
Не се ядосвай,нямаше да го задейства поне до сега и при мен де.Максималното при мен е 1,1364 и щеше да се ядосваш повече А сега трябва да върне,поне аз така го играя.
Как бе ТП имах на 1.1361 още от както удължих за първи път на 1.1090
ЕвроКад има таргет 1.4269 селзоната обаче е 4483 незнам дали има потенциал да падне без да я задейства, очаквам долар кад да направи нов тест горе и да видим как ще се представи резистънта от това зависи според мен евро кад
Да го знам в тъпият канадец, щеше да ми задейства тук ТП, на всичкото отгоре направи някаква мижава корекция и не успях да го купя
Не се ядосвай,нямаше да го задейства поне до сега и при мен де.Максималното при мен е 1,1364 и щеше да се ядосваш повече А сега трябва да върне,поне аз така го играя.
Как бе ТП имах на 1.1361 още от както удължих за първи път на 1.1090
Негативните очаквания преди данните за търговския дефицит преобладават.
Търговската сесия вчера премина доста спокойно, като главната причина за това беше липсата на важни фундаментални доклади в икономическия календар. Главно под влиянието на техническа търговия доларът загуби част от печалбите си от понеделник, в очакване на данните за търговския баланс днес. Прогнозните анализи сочат, че дефицитът се е увеличил от -63.4 млрд. долара през Април до -65 млрд. през май, което би било втора поредна негативна месечна корекция.Равнището на вноса отново е повишено с оглед на 25%-я скок на петрола през м. април, но увеличението е главно в резултат и от растящото търсене на чуждестранни стоки в САЩ. Ако данните затвърдят очакванията на анализаторите, това би върнало опасенията за финансиране на недостига и структурните проблеми на САЩ. През м. април обемът на нетните капиталови потоци се е оказал доста под необходимото равнище за покриване на търговският дефицит, ако притокът отново се окаже недостатъчен, може да се очаква значително поевтиняване на зелените пари.
От тук вече ако не върне ще си тегля куршума
Да твърде е възможно, перфектен ТП си бях сложил мамака му, сега обаче виж очаквам наистина около 200-300п движение в южна посока но перфектното ниво е малко над 1.14 със стоп и ревърс над 1.15, защото ако 1.15 падне това гарантира 1.18
Затворих долар кад както ви казах преди малко, смятам че има още път нагоре 1361 вече не е резистънт - за 5п не го стигна, смятам при корекция да удължа отново.
Очаквам целта за днес да е 1.1435 и от там очаквам една по-сериозна корекция даже там ще скъся може би. в момента цената е 1.1347
Успех
Коментар