IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от koko
    Първоначално изпратено от $tambeto
    Първоначално изпратено от koko
    Да го знам в тъпият канадец, щеше да ми задейства тук ТП, на всичкото отгоре направи някаква мижава корекция и не успях да го купя
    Не се ядосвай,нямаше да го задейства поне до сега и при мен де.Максималното при мен е 1,1364 и щеше да се ядосваш повече А сега трябва да върне,поне аз така го играя.

Как бе ТП имах на 1.1361 още от както удължих за първи път на 1.1090
    Заблодил съм се явно.Сори

Коментар

• ЕвроКад има таргет 1.4269 селзоната обаче е 4483 незнам дали има потенциал да падне без да я задейства, очаквам долар кад да направи нов тест горе и да видим как ще се представи резистънта от това зависи според мен евро кад

Коментар

• Първоначално изпратено от $tambeto
        Да го знам в тъпият канадец, щеше да ми задейства тук ТП, на всичкото отгоре направи някаква мижава корекция и не успях да го купя
        Не се ядосвай,нямаше да го задейства поне до сега и при мен де.Максималното при мен е 1,1364 и щеше да се ядосваш повече А сега трябва да върне,поне аз така го играя.

Как бе ТП имах на 1.1361 още от както удължих за първи път на 1.1090

Коментар

• Негативните очаквания преди данните за търговския дефицит преобладават.

Търговската сесия вчера премина доста спокойно, като главната причина за това беше липсата на важни фундаментални доклади в икономическия календар. Главно под влиянието на техническа търговия доларът загуби част от печалбите си от понеделник, в очакване на данните за търговския баланс днес. Прогнозните анализи сочат, че дефицитът се е увеличил от -63.4 млрд. долара през Април до -65 млрд. през май, което би било втора поредна негативна месечна корекция.Равнището на вноса отново е повишено с оглед на 25%-я скок на петрола през м. април, но увеличението е главно в резултат и от растящото търсене на чуждестранни стоки в САЩ. Ако данните затвърдят очакванията на анализаторите, това би върнало опасенията за финансиране на недостига и структурните проблеми на САЩ. През м. април обемът на нетните капиталови потоци се е оказал доста под необходимото равнище за покриване на търговският дефицит, ако притокът отново се окаже недостатъчен, може да се очаква значително поевтиняване на зелените пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4x_technik
            От тук вече ако не върне ще си тегля куршума

Да твърде е възможно, перфектен ТП си бях сложил мамака му, сега обаче виж очаквам наистина около 200-300п движение в южна посока но перфектното ниво е малко над 1.14 със стоп и ревърс над 1.15, защото ако 1.15 падне това гарантира 1.18

Коментар

Коментар

От тук вече ако не върне ще си тегля куршума

Коментар

• Да го знам в тъпият канадец, щеше да ми задейства тук ТП, на всичкото отгоре направи някаква мижава корекция и не успях да го купя

Коментар

• 2728 затворих половинката, сега ако бие от тук 2700 ще се изям от яд

Коментар

• Ще затворя след малко половин позиция късо евро и ще решортна пак след лека корекция на 2660 ще избягам всичко и ще се ослушвам

Коментар

• Първоначално изпратено от Daylight
                        Първоначално изпратено от 4x_technik
                        Първоначално изпратено от masagor
                        kusi kanadci ima li?..
                        има пуснах и добавка на 1353
                        Къси канадци само под 1.13 или в зоната около 1.14
                        Напълно съм съгласен с това мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от 4x_technik
                          Първоначално изпратено от masagor
                          kusi kanadci ima li?..
                          Къси канадци само под 1.13 или в зоната около 1.14
                          Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Затворих долар кад както ви казах преди малко, смятам че има още път нагоре 1361 вече не е резистънт - за 5п не го стигна, смятам при корекция да удължа отново.
                            Очаквам целта за днес да е 1.1435 и от там очаквам една по-сериозна корекция даже там ще скъся може би. в момента цената е 1.1347
                            Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor
                              kusi kanadci ima li?..

Коментар

• kusi kanadci ima li?..
                                Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

Working...
                                X