IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: GBP/JPY

Първоначално изпратено от Сашо 1977
    добър вечер на всички и успешна седмица.някой освен мен вижда ли гап от над 100п. при GBP/JPY или това е защото още не съм си направил кафето?

Не е гап. Отвори си на нивата от Петък, но след новините от Япония направи 130п надолу.
    Успех
    In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• GBP/JPY

добър вечер на всички и успешна седмица.някой освен мен вижда ли гап от над 100п. при GBP/JPY или това е защото още не съм си направил кафето?

Коментар

• vgc много благодаря. Мисля че кода ще ми стигне да хвана идеята. Успех ти желая.
        http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight
          Бих те помолил да ми пратиш този експерт на мейл-а
          Изпратих ти сорса, след направените от мен корекции и коментари. Иначе беше много объркан кода и в началото изобщо не включих за какво става въпрос.

Коментар

• vgc идеята не е да се използва конкретен експерт за целта а това за което ме помли Алф го разбрах и ще напиша една статия по въпрос-а как точно се ползват експертите. Вярно че има раководство но то си е доста овъртяно. А теб бих те помолил да ми пратиш този експерт на мейл-а bnight@abv.bg както и подробно да ми опишеш каква му е идеята на работа стори ми се интересно предварително ти благодаря. Дано не те затруднявам.
            http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Май изборите в Япония пообъркаха отварянето. Аз следя котировките на 3 места и е лека лудница.

Коментар

• vgc

Това имах в предвид че дневната със сигурност е бъгава по отношение на тестера , а включително и Н1 и Н4 и те са същата работа.Самите резултати са стряскащи при доста системи и направо невъзможни.В четворката тестера е по-добър и много реален , но гледам че и него сега са го засекли че греши , а при всички положения грешките са дребни там вече.Но пък никой не е пуснал за него експерт трепач от сорта на тези за тройката.Ако ти попадне нещо по въпроса информирай ни. Успешна седмица ти желая!
                D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Alf
                  Идеятя ти е много добра Bnight.Напиши моля те ,как се зареждат експертите,изобщо как се работи с тях,но по подробно и го качи на твоя сайт.
                  Пожелавам ти успех в това начинание.
                  Съгласен, но по-добре да качи кода на самия експерт, как се работи с експерти си пише и в документацията
                  Ако експерта е успешен, тъкмо няма да има спекулации за надежността му, а ако не, който има време може да помогне за усъвършенстването му.

Коментар

• Re: 2ways-cor

Първоначално изпратено от supertrader
                    Би ли дал разяснение какво точно прави според теб този експерт , на дневна ли ти хареса?
                    Ами първото което ми хареса е че няма абсолютно никакво значение на каква графика се прилага. Просто не използва никави индикатори или стойности различни от Bid и Ask в момента.
                    Тествах я на едночасовата - 15 месеца назад и 4 часовата - 24 месеца назад и дадоха еднотипни резултати за темп на нарастване. Дневната звучи хубаво, но въобще не е ясно при симулацията МетаТредъра до колко е близо с истината.
                    А иначе основната идея за двете противоположни поръчки на равно отстояние от текуща цена си е повече от стандартна. По различен начин се използва и прилага къде ли не, включително и в тази система.

Коментар

• Идеятя ти е много добра Bnight.Напиши моля те ,как се зареждат експертите,изобщо как се работи с тях,но по подробно и го качи на твоя сайт.
                      Пожелавам ти успех в това начинание.

Коментар

• A, отвориха.

Коментар

• При вас отвори ли пазара??? FXCM нещо се мотаят.

Коментар

• aldy мисълта ми беше че след като предлагат минимална сума 100$ би следвало да може да се играе с лот по-малак от 0.1 което по мой сметки е 132$ поне в еврото де. Колкото до въжможноста за теглене с Виза това го бях пропуснал. Супертрейдър идеята че искам да пробвам една своя идея от известно време а имено възможно ли е 100$ да се превърнат в много пари при български посредник за целта на този експеримент си избрах да е брокер с МТ3 заради възможноста за експерти. Мисля че подобен експеримент ще е любопитен за всички ни. За това всички зделки по сметката след като я открия ще ги побликувам тук и на сайт-а си както и кратки обеснения защо съм ги направил. Това ми е идеята чакам вашите мнения.

Коментар

• bnight

Той ми е ясно защо пита за малък лот , а всъщност причината е в нетърпението да опитва нещо.Но все пак пазара иска да си търпелив!!!Имат нещо друго в условията , възможност да теглиш с Visa electron , но пък плащаш 2 процента върху сумата която теглиш , виждат ми се много.Макар че погледнато през поглед на човек който си излага парите на риск в спекула може и малко да изглеждат , но това са си много пари съвсем нормално ако се погледне.Такива са обикновенно тарифите за такива услуги наистина удобно но скъпо.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight
                                Колеги на последък не ми оставаше достатъчно време за форума все пак всеки има нужда от почивка но сега изцяло зареден с нови сили съм готов за нова война с пазара тази седмица. Прегледах до известна степен форума на зад и видях някои доста интересни поста за това макар и със закъснение ще се опитам да си задам въпросите по тях. Първо искам да попитам хората ползващи Популярна Каса 95 какъв е размера на минималната позиция. Възможно ли е като в СТС да се отваря 0.01 лот. ??
                                Минималният лот е 0,1 т.е. $10000, но да играеш с много малки депозити има най-вече познавателна стойност, времето, което губиш си е приблизително същото, както ако играеш с голям депозит и нормални лотове ($100000), а печалбата (загубата) липсва. Оттук и в психологически аспект нещата стоят по различен начин.

Коментар

Working...
                                X