If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Katrina's Staggering Costs Could Approach the $300 Billion Spent on Wars in Iraq, Afghanistan
WASHINGTON (AP) -- One storm could end up costing almost as much as two wars. Although estimates of Hurricane Katrina's staggering toll on the treasury are highly imprecise, costs are certain to climb to $200 billion in the coming weeks. The final accounting could approach the more than $300 billion spent in four years to fight in Afghanistan and Iraq.Analysts inside and outside government agree that the $62 billion that Washington has spent so far was merely the first installment of perhaps an unparalleled sum. The government never has dealt with a disaster of this scale: 90,000 square miles of the Gulf Coast affected, with hundreds of thousands of people displaced and an entire metropolitan area under water. In 1992, the devastation of Hurricane Andrew in Florida and Louisiana cost $35 billion. The price for the 6.7-magnitude temblor in the Northridge area of Los Angeles in 1994 was $15 billion to $20 billion.
Браво , на вас че сте ги пуснали за теглене там тези експерти и индикатори.
...
Трябваха ми да проверявам супер печелившите , защо изобщо само при тест са такива.
Понеже днес преглеждах и се забавлявах със системите за Метатрейдър 3, ми направи добро впечатление "z2ways-cor.mql". С параметрите по подразбиране за EUR/USD печалбата е средно около 100% месечно спрямо залаганата сума (за последните две години), като при това идеята е изключително проста (не че не ми коства около два часа за да я разбера). Бих бил благодарен за споделена информация относно тази система.
Колеги на последък не ми оставаше достатъчно време за форума все пак всеки има нужда от почивка но сега изцяло зареден с нови сили съм готов за нова война с пазара тази седмица. Прегледах до известна степен форума на зад и видях някои доста интересни поста за това макар и със закъснение ще се опитам да си задам въпросите по тях. Първо искам да попитам хората ползващи Популярна Каса 95 какъв е размера на минималната позиция. Възможно ли е като в СТС да се отваря 0.01 лот. ??
Светлине , това рали на петрола дали не е благоприятно за компаниите които го добиват и сключват договори за лизинг на съоръжения за добив.Защото в такъв момент цените на които подписват изглеждат ниски - малко петрол би изплатил съоръженията им .А обикновенно така се случва , че като вземат да им ги плащат стават много скъпи петрола пада и направо нямат изплащане в петрол.Дали момента не е такъв и не наближава втория етап.Ясно е че Европа е вътре с двата крака , ама нещо си траят и не надават подобаващо вой защо ли?Да не би пак да е като с прословутия юан , Китай докато кажат че ще го освободят , Грийнспан случайно от другия край на висок глас заявява , че ще вдигат лихвите без да ги е чул дори още?
Коментар