If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
затворих си дългата с 10 пипса на минус просто наруших няколко свои принципа на търговия благодарение на стремега си към нетрадиционното -ще изчакам по добри нива за дълга - успех
1.2250 е реална цел на пръв поглед - там ще си затворя демо късата - след това ще изчакам дали ще пробие тренд линията за да отворя къса или дълга - пазара си е малко луд и не винаги става това което виждаме като теория и опит - та има и вариант след като сега се наотворят къси да избие стоповете нагоре - ето и окончателното решение - затварям веднага късата от 1.2440 на 1.2311и отварям дълга от 1.2311 - хахаха на демо е лесно
KOKO споделям мнението ти за пазара. Мисля че си напълно прав. Моят анализ е сходен дано успеем да го отиграем за днес регистрирах първите 10 пипс-а така че съм доволен. Все пак чакам си основните селл-ове. Успех на всички.
KOKO споделям мнението ти за пазара. Мисля че си напълно прав. Моят анализ е сходен дано успеем да го отиграем за днес регистрирах първите 10 пипс-а така че съм доволен. Все пак чакам си основните селл-ове. Успех на всички.
Колеги след като ситуацията започна да се изяснява препоръчвам селл от текущи нива със стоп 1.2367 и цел на първо време 1.2285 при пробив добавка на 1.2270 с цел 1.2210. и 1.2140. Успех на всички.
добър ден
успеха на начинаещия(ама не точно)
интуитивно познавам посоката докато не се престрастта към нея
е/д - демото ми набъбва от 2 сделки - 1та дълга , сега къса от 1.2440
късмет , свеж поглед или отгатване , следва престрастяване към успешния модел , следва игра със голям процент и неменуемата загуба на спечеленото
moje li nqkoi da mi kaje posrednik za stokovi futures v bg i v 4ujbina-interesuva me osobeno petrola
Като си отовориш сметка за фючърси може да търгуваш всичките, че и опции върху тях. Препоръчвам ти Alaron (www.alaron.com). Те са членове на няколко борси и имат добри условия за дребни клиенти.
Добро утро на всички. Корекцията на долара срещу еврото се задълбочи достигаики до сериозната съпротива в 1.2310 пробив на това ниво ще отвори пътя на долара за 1.2260-70 което е много вероятно да видим още днес по време на американската сесия. Днешният ден е много сложен за търгуване за това препоръчвам на всички да играят внимателно като цяло препоръката ми за деня е продажжба при пробив на 1.2310 с цел 1.2280. Желая успешна седмица на всички.
Коментар