Петрола има селзона 76.56<>78.13 целяща 50.00, което ме навежда на мисълта че доларкад има голям потенциал за север
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
MIK
Колега, точно така! Канадецът почти винаги плътно следва петрола. В случая
петролът поскъпва, следователно и канадецът би трябвало да поскъпва. Което
обаче означава, че сериозният потенциал на USD/CAD е НЕ ЗА СЕВЕРНА, А
ЗА ЮЖНА ПОСОКА. Съвсем отделен е въпросът, че в момента двойката се
движи на север - за това си има други причини.
Колега, моля не прави подобни изказвания, ако не си достатъчно подготвен,
защото може да въведеш в заблуждение други неподготвени колеги.
Коментар
-
Много хора им се иска да хванат 10-на фигури с канадеца, но нищо чудно да видим и едно ново дънце. Аз просто реших да отиграя една техническа картина която виждам, и ако не се получи ше го мисля.
Засега целта ми е 1.1240. Но може да я променя ако се развиват нещата както трябваВсеки да прецени рисковете сам за себе си
Коментар
-
Йамамото от управляващата в Япония Либералдемократическа партия заяви, че сега е твърде рано BOJ да покачва лихвите. Той изрази безпокойство за последствията от изпадане на американската икономика в стагфлация (стагнация + инфлация). Щатският долар може да спадне под 100 йени до края на годината. Йамамото каза още, че потенциалът за растеж на Япония е 2.50%. Според него, неутралното лихвено ниво в Япония е 3.00-4.50%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MIKВнимавайте много с канадеца- петрола е яко нагоре,а рядко се случва канадеца да не го следва плътно.От което правя извода,че
средносрочно има сериозен потенциал за северна посока.Давам
само идеи за размисъл,а не предпоставки за търговия.Успех на всички.
Коментар
-
Здравейте реших да отиграя дивергенцията при канадеца, и скъсих туко що 1.13. Малко избързах трябваше да изчакам 1.1295 да падне, но каквото стане.
GBP/Jpy също ми се иска да го продам но нека се настани под 211.60.
При евро/долар според мен сме си за нагоре ако това не стане в следващите два дни потенциала занагоре съвсем ще изчезне.Всеки да прецени рисковете сам за себе си
Коментар
Коментар