IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Петрола има селзона 76.56<>78.13 целяща 50.00, което ме навежда на мисълта че доларкад има голям потенциал за север

Коментар

• MIK

Колега, точно така! Канадецът почти винаги плътно следва петрола. В случая
      петролът поскъпва, следователно и канадецът би трябвало да поскъпва. Което
      обаче означава, че сериозният потенциал на USD/CAD е НЕ ЗА СЕВЕРНА, А
      ЗА ЮЖНА ПОСОКА. Съвсем отделен е въпросът, че в момента двойката се
      движи на север - за това си има други причини.
      Колега, моля не прави подобни изказвания, ако не си достатъчно подготвен,
      защото може да въведеш в заблуждение други неподготвени колеги.

Коментар

• СТ ,поне до 150 светлинни години навътре в пространството на евройената

Коментар

• Хоска

В близкия космос имаш в предвид сигурно?
          D.Y.F-091066

Коментар

• Колеги паундйената проби флага,за който ви говорих,аз съм дълъг там и очаквам силно движение нагоре,както и при евройена,разбира се,явно няма да има лихви на БОЖ и ще се изстреляме в КОСМОСА

Коментар

• 3.00-4.50%.

При такава лихва просто няма нужда да работи икономиката им йената хем ще поскъпва и ще носи и лихви.Добре ще се уредят!
              D.Y.F-091066

Коментар

• Много хора им се иска да хванат 10-на фигури с канадеца, но нищо чудно да видим и едно ново дънце. Аз просто реших да отиграя една техническа картина която виждам, и ако не се получи ше го мисля.
                Засега целта ми е 1.1240. Но може да я променя ако се развиват нещата както трябва
                Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Йамамото от управляващата в Япония Либералдемократическа партия заяви, че сега е твърде рано BOJ да покачва лихвите. Той изрази безпокойство за последствията от изпадане на американската икономика в стагфлация (стагнация + инфлация). Щатският долар може да спадне под 100 йени до края на годината. Йамамото каза още, че потенциалът за растеж на Япония е 2.50%. Според него, неутралното лихвено ниво в Япония е 3.00-4.50%.

Коментар

• Първоначално изпратено от MIK
                    Внимавайте много с канадеца- петрола е яко нагоре,а рядко се случва канадеца да не го следва плътно.От което правя извода,че
                    средносрочно има сериозен потенциал за северна посока.Давам
                    само идеи за размисъл,а не предпоставки за търговия.Успех на всички.
                    Li4noto mi mnenie e 4e minavaiki prez silno res.zona 1.1265/87 v momenta se targetira 1.1490/95 .Ot tam natataka 1.18 4aka .A ina4e e vqrno 4e v oklo 85% ot slu4aite CAD-brent sa v lockstep .No vse pak da pomislim i za drugite 15% ......

Коментар

• Внимавайте много с канадеца- петрола е яко нагоре,а рядко се случва канадеца да не го следва плътно.От което правя извода,че
                      средносрочно има сериозен потенциал за северна посока.Давам
                      само идеи за размисъл,а не предпоставки за търговия.Успех на всички.

Коментар

• e/c$

E kak me e jad 4e ne igrah short E/C$ ot 144.60 kogato be6e.Prosto gi vijdah tezi 100 a i pove4e pipsa.No ni6to .

Коментар

• Здравейте реших да отиграя дивергенцията при канадеца, и скъсих туко що 1.13. Малко избързах трябваше да изчакам 1.1295 да падне, но каквото стане.
                          GBP/Jpy също ми се иска да го продам но нека се настани под 211.60.

При евро/долар според мен сме си за нагоре ако това не стане в следващите два дни потенциала занагоре съвсем ще изчезне.
                          Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Виждам че е почти на нивото на бара.Коко ако ти остане време след някой ден би ли обяснил за тази камарила какво представлява икак се тълкува.Мерси предварително .

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                              Колега Деп има ли када път надолу според теб?
                              S tezi ceni na petrola ni6to ne se znae .Moje da varne i do 1.1262 .Li4no az si zatvorih kasata na 12.95

Коментар

• АМЕРИКАНСКИТЕ индекси нещо губят позиции. Някои може да ми каже какво ще е възможното отражение върху доларчето?

Коментар

Working...
                                X