IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dep-j
    Done zdravei.Kaji ne6to pove4e za Kiwi/dollar .Malko matno stana tam v posledno vreme.Vse pak otkakto be probit sup. pri 62.75/85 sme za iug s celi pod 0.60 .A i o4akvaniqta za lihvite v NZ za next year ne sa osobenno rozovi.Kakvo e mnenieto ti.
    ako skusish niakade okolo 0.6215 sys stop na 0.6305 i cel 0.5920 niama da sbyrkash .
    Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Първоначално изпратено от Хоската
      Първоначално изпратено от kiril123
      imam pory4ka za sell na 112.74 , na 213.10 i 213.50 ot tam mislia da zatvoria na 209.posle 6te udylja za 111.50 i ot tam 6te sellna pak s cel 204.
      Zapomni hubavo kvo sam pisal da vidish do 30 dni kakvo 6te se slu4i na pazara .
      Колега,не разбрах това 112.72 за коя двойка го планираш и как от 209 ще удължиш за 114.50 ,пък после ще селнеш за 204 ?
      za GBP/JPY go planiram

Коментар

• dep-j

Доста отдавна не търгувам и не следя кивито. Искрено съжалявам,
        че не мога да ти помогна, а да говоря общи приказки не ми е присъщо.
        Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
          imam pory4ka za sell na 112.74 , na 213.10 i 213.50 ot tam mislia da zatvoria na 209.posle 6te udylja za 111.50 i ot tam 6te sellna pak s cel 204.
          Колега,не разбрах това 112.72 за коя двойка го планираш и как от 209 ще удължиш за 114.50 ,пък после ще селнеш за 204 ?

Коментар

• Done zdravei.Kaji ne6to pove4e za Kiwi/dollar .Malko matno stana tam v posledno vreme.Vse pak otkakto be probit sup. pri 62.75/85 sme za iug s celi pod 0.60 .A i o4akvaniqta za lihvite v NZ za next year ne sa osobenno rozovi.Kakvo e mnenieto ti.

Коментар

Коко,като я разбираш,защо не отигра този бичи флаг,за който дори вчера те информирах?

Доне,като не играеш евройена,поне и не я коментирай,че правиш прогнозите ми за смях

Pozdravi i uspeh

Коментар

• Ами аз верно,че се фукам,фукам се,но поне демонстрирам и умения.Тоест самочувствие с покритие,за разлика от Дона например-той уж не играе евройената,обаче виж какъв шпец е по нея

Коментар

Коко,ти имаш ли позиция в паундйена в момента,нали твърдеше,че много я разбираш?
                  Фукнята ти е излишна.Утре може ти да си на пангара.Не е добре да злорадстваш.

Коментар

• Коко,като я разбираш,защо не отигра този бичи флаг,за който дори вчера те информирах?

Доне,като не играеш евройена,поне и не я коментирай,че правиш прогнозите ми за смях

Коментар

• koko

Напълно съгласен съм с тебе, канадецът е с голям потенциал, може
                      би с най-голям. За една седмица /до вчера/ направи над 350 п. и след
                      корекцията май пак поема по пътя си.
                      Аз бих добавил още 3 двойки с добър потенциал, без да ги класирам:
                      евро/долар - /по подразбиране и кабела и швейцареца/, оси/долар
                      и евро/йена, всичките на юг. Последната двойка аз не я играя, пробвах я само веднаж преди година. Пък и не бих я играл при този
                      суап за нищо на света. Инструменти дал Господ бол.

Коментар

• Първоначално изпратено от $tambeto
                        Първоначално изпратено от koko
                        Петрола има селзона 76.56<>78.13 целяща 50.00, което ме навежда на мисълта че доларкад има голям потенциал за север
                        Излезе ли от доларите на клиента или ще чакаш и ще слагаш 0 стоп?
                        Да стамбе излязох но ми скъса нервите цяла нощ не съм спал.

Коментар

• Az sa6to sam privarjenik na severna posoka pri USD/C$ .Dori mislq 4e imame ve4e dano.Za da padne 1.1030/35 (za da atakuvame noviu dana)ot tuk natataka ni trqbvat dosta solidni pri4ini .Edna ot tqh razbira se e petrola za koito ne o4akvam da se zadarji nad 77-78 $/b .No ot druga strana be testvano i nivoto 1.14 ,koeto ostava short time target za momenta.Prosto dolara nqma6e "vazduh " za 1.1410 .Be6e tvarde svrah-kupen i trqbva6e da raztovari.

Коментар

Коко,ти имаш ли позиция в паундйена в момента,нали твърдеше,че много я разбираш?
                            Правилно си разбрал Хоска много я разбирам

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                              Петрола има селзона 76.56<>78.13 целяща 50.00, което ме навежда на мисълта че доларкад има голям потенциал за север
                              Излезе ли от доларите на клиента или ще чакаш и ще слагаш 0 стоп?

Коментар

• Коко,ти имаш ли позиция в паундйена в момента,нали твърдеше,че много я разбираш?

Коментар

Working...
                                X