Първоначално изпратено от dep-j
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ХоскатаПървоначално изпратено от kiril123imam pory4ka za sell na 112.74 , na 213.10 i 213.50 ot tam mislia da zatvoria na 209.posle 6te udylja za 111.50 i ot tam 6te sellna pak s cel 204.
Zapomni hubavo kvo sam pisal da vidish do 30 dni kakvo 6te se slu4i na pazara .Forex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Първоначално изпратено от kiril123imam pory4ka za sell na 112.74 , na 213.10 i 213.50 ot tam mislia da zatvoria na 209.posle 6te udylja za 111.50 i ot tam 6te sellna pak s cel 204.
Zapomni hubavo kvo sam pisal da vidish do 30 dni kakvo 6te se slu4i na pazara .
Коментар
-
Първоначално изпратено от ХоскатаКоко,като я разбираш,защо не отигра този бичи флаг,за който дори вчера те информирах?
Доне,като не играеш евройена,поне и не я коментирай,че правиш прогнозите ми за смях
Zapomni hubavo kvo sam pisal da vidish do 30 dni kakvo 6te se slu4i na pazara .
Pozdravi i uspehForex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
koko
Напълно съгласен съм с тебе, канадецът е с голям потенциал, може
би с най-голям. За една седмица /до вчера/ направи над 350 п. и след
корекцията май пак поема по пътя си.
Аз бих добавил още 3 двойки с добър потенциал, без да ги класирам:
евро/долар - /по подразбиране и кабела и швейцареца/, оси/долар
и евро/йена, всичките на юг. Последната двойка аз не я играя, пробвах я само веднаж преди година. Пък и не бих я играл при този
суап за нищо на света. Инструменти дал Господ бол.
Коментар
-
Първоначално изпратено от $tambetoПървоначално изпратено от kokoПетрола има селзона 76.56<>78.13 целяща 50.00, което ме навежда на мисълта че доларкад има голям потенциал за север
Коментар
-
Az sa6to sam privarjenik na severna posoka pri USD/C$ .Dori mislq 4e imame ve4e dano.Za da padne 1.1030/35 (za da atakuvame noviu dana)ot tuk natataka ni trqbvat dosta solidni pri4ini .Edna ot tqh razbira se e petrola za koito ne o4akvam da se zadarji nad 77-78 $/b .No ot druga strana be testvano i nivoto 1.14 ,koeto ostava short time target za momenta.Prosto dolara nqma6e "vazduh " za 1.1410 .Be6e tvarde svrah-kupen i trqbva6e da raztovari.
Коментар
Коментар