IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А дали и федералния бюджет ще окаже същото влияние? Явно, големите не ги грее едно движение на север. А очаквах движение между 27-28. При това положение, първата позитивна новина за хамъриканците може да го отвее две фигури на юг. Не мога да разбера и спора ви момчета, кой бил по-добър, при положение че DeutchBank и Saxo Bank дават от време на време напълно противоположни анализи! А би трябвало да са по-големи капацитети от нас!
    http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Това пробивче, май развали мечия флаг или бъркам.
      http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• същността на форекса

"Но ти просто си от онези,както и Коко,които никога няма да вникнат в същността на форекса."

много ми е интересно какво ли значи "да вникнеш в същността на форекса"

ако допуснем, че някой вникне в същността, там ли ще остане или ще излезе от другата страна на същността на форекса?

Има ли някой вникнал и останал в същността на форекса?
        Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• Хоска на Дон Карлос не му трябва да вниква в същността на форекс, когато започнеш да постигаш възвръщаемост като него сигурно и на теб няма да ти трябва, на този етап обаче на твоето развитие е добре да се съобразяваш с мнението на хора като Дона, защото винаги има какво още да се научи. Охлади малко парата

Коментар

• Първоначално изпратено от Хоската
            Доне,оценявам жеста ти,че се така загрижен за мен,но не искам да влизам повече в полемика с теб относно форекса,защото познанията ти са твърде повърхностни,макар и да и да имаш практика.Но ти просто си от онези,както и Коко,които никога няма да вникнат в същността на форекса
            Abe 4ovek , tezi hora sa tuk ot godini i postoianno pi6at niakakvi novi ne6ta koito 4eta i mi pomagat da se razvivavm v tazi oblast. Ti otkade se vze da kazvash koi ima poznania i koi ne , napravo ti se 4udia na akula.Zavyr6vaneto na niakakyv kurs koito si zavyr6il ne te pravia trader .Trader stavash kogato godini nared pe4eli6 ot tozi pazar . I posledno kazvam 4e e mnogo glupavo da se zaiajdame vmesto da govorim po sy6testvo .S tia zaiajdania ne mojem 1 put da se saberem da pieme po niakoia bira .

Pozdravi i uspehi vse pak na vsi4ki
            Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Доне,оценявам жеста ти,че си така загрижен за мен,но не искам да влизам повече в полемика с теб относно форекса,защото познанията ти са твърде повърхностни,макар и да и да имаш практика.Но ти просто си от онези,както и Коко,които никога няма да вникнат в същността на форекса

Коментар

• taka e , oba4e i bez tova e za dylga ot tuka , a tova mi be6e povod da ia otvoria ina4e niama6e da go napravia

Коментар

• Хоската

Драги колега, най-добре е да не се заяждаш с мене. И други са опитвали, но не са
                  го докарали до добър край. И с останалите колеги не се заяждай, особено с Коко, че
                  на него и на малкото пръстче не можеш да му стъпиш. И моля, забележи, че за сега
                  те предупреждавам с добро.
                  Що се касае до уменията, които демонстрираш - видях ги. И се насладих на тях. Щом
                  подчиняваш цялата си търговия на трупане на опит как да излъжеш пазара и с дребен
                  капитал да хванеш тренд от 10 фигури и само с него да станеш милионер - ясен си ми!
                  И диагнозата ти ми е ясна. Ти си новобранец, ама много зелен, от тези дето си остават
                  вечно зелени. Дори и след 15 години стаж.
                  А от евро/йена наистина не разбирам. Не ми и трябва. Стига ми, че разбирам от долар,
                  евро и йена - заедно и поотделно. А ти щом разбираш от евро/йена, толкова по-добре!
                  Малцина са като тебе, дето разбират от двойка, дето е да речем "абстрактна" , защото
                  изцяло зависи и се подчинява на други две двойки, казах ти вече кои. Ама то не е много
                  лесно за разбиране, особено когато човек е заслепен. Това за абстрактността е образно
                  казано, че ти като нищо ще го приемеш буквално.
                  И разбира се, че щом А = Б х С, то и Б = А : С.
                  Разбира се, че се правят сделки в евро/йена, макар и в по-малък обем и разбира се, че
                  това се отразява на другите две двойки, но как, кога, защо - това се опитай да разбереш.
                  Изходи главно от това - цяла година да не се извърши нито една сделка в евро/йена,
                  тя пак ще си има курс точен до стотна от пипса. И може и никой да не разбере, че не е
                  правена сделка там.
                  Още веднаж ти напомням - преди да се заяждаш пак, помисли си добре!
                  Желая ти успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
                    otvorih edna dylga sas stop na 0.2675 i cel 0.2720 za eur /usd govoria , za6toto bezrabotnite sa 332000

Молбите за помощи за безработни не оказват влияние на пазара, или оказват ограничено.

Коментар

• nzd/usd

az go igraia ot 3-4 meseca i moga da se pohvalia 4e nivata gi poznavam s to4nost do 10 pipa . daje moje onia den da pro4etete kvo napisah da vidite 4e vsi4ko e s to4nost do 3-5 pipa. Lo6oto e 4e ne go igraia spored prognozite mi i se polu4ava lo6o ot vreme na vreme .

Коментар

• otvorih edna dylga sas stop na 0.2675 i cel 0.2720 za eur /usd govoria , za6toto bezrabotnite sa 332000

Коментар

• Идеан е спец по нзд, в неделя ще го анализира, аз ще пусна идеите му, но по оня ден, каза нещо от сорта

last post on this pair was accurate call for a bottom, and turned to be a good buy call (~0.5960/50) for ~200 pips at current market price (0.6167).
                          Now watch 0.6198<>0.6233 for a possible retrace, but I would expect it to possibly go up to 0.6269<>0.6336
                          Still no clear answers to those questions. we need to let the market develop more clues, before we can have the answers.

Коментар

• NZD

Първоначално изпратено от koko
                            Кирил стопа май трябва да е на 6340
                            prav si
                            no udari li 0.6305 mislia 4e 6te probva da bie 0.6450.
                            az li4no go skusiavam na 0.6195 ako stigne dnes s cel 0.6135, posle ot tam 6te go kupia s cel 0.6215 posle kuso s cel 0.6035. i ot tam 6te go udylja s cel 0.6390 . napisal sym orderite i niama da pipam pove4e .

a v momenta imam dylga ot 0.6157 koito e s cel 0.6195 .

Коментар

• Кирил стопа май трябва да е на 6340

Коментар

• Аха,щото някои планират 112.74 за доларйена,та затова питах

Коментар

Working...
                                X