IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• GBP/C$

Shortnah i malko Cable /C$ ot 2.0885 t/p 2.0685

Коментар

• КОКО много благодаря за графиката. Значи затваряне под 1.2708 гарантира че това е било само ретест на канала. Според мен това ще ни отвори доста път надоло. Но все още има 10 мин докато видим къде ще затвори бара. Между времено е хубаво да се отбележи че по мойте индикатори имаме дивергенция която би означавала също слизане надоло дивергенцията е на 30М. Според мен продалжаваме по модела. Митак успех с късите.
      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight
        Първоначално изпратено от koko
        Първоначално изпратено от mitak1969
        Това пробивче, май развали мечия флаг или бъркам.

Аз още съм къс, долу излязох с третинка но сега на 2707 отново добавих ще бягам над 2730-35 някъде
        KOKO много правилно и за мен 1.2735 ми се струва разумен Стоп. Но все пак нещо започва да не ме кефи картинката все пак ще поизчакам. Успех.
        2735 napravo si e reverse

Коментар

• Коментар

• Шорт на паунда от 1,8445 - плитък стоп -1,8460, цел - първо 1,8410 - за 1/2 ,после - 1,8360.Идеята е, че и да върне и да удари стопа, който НЕ СЕ МЕСТИ позицията сама е осигурила профит за риска за по-дълго време.

Коментар

• Koko az zatvorih kasite AUD ot sutrinta na +22 p. Sega otkrih short pak no na 75.55 s cel 75.30/35 .Gotov sam da dobavq pri probiv na 75.60/65 .Za sega AUD go prodavat kato stigne 75.55/65 ,no da vidim.Vse pak dannite ot AU bqha dosta optimisti4ni a i pazara se e nastroil za novi +25 bp .

Коментар

• След като във вторник затворих половината и сложих стоп на 1520 на Nasdaq100, вчера не го търгувах.Днес купих на 1490 със стоп на 1480 - под дъно от 07.07.2005г. - 1485.Целта е ясна - търпение и поне 1640.
                Затворена 1/2 на евро /йена на 146,34.Лимит за шорт отново - на 146,58.

Коментар

• mislia si 4e 6te imame dvijenie do 1.2750-1.2760 otkydeto 6te trygnem za test na 1.2660.
                  Promenih T.P na dylgite nzd/usd na 0.6204 i ot tam 6te skusiavam .

Imam 4uvstvoto 4e 6te ima impulsno dvijenie sled malko s mnogo byrz revers .

USpeh
                  Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis
                    Още пазя късата от 1,2724 , мисля да изчакам
                    И аз пазя една къса GBPUSD от 1.8472 и мисля да изчакам
                    и имам селллимит на 1.8455, ама да видим

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi
                      А дали и федералния бюджет ще окаже същото влияние? Явно, големите не ги грее едно движение на север. А очаквах движение между 27-28. При това положение, първата позитивна новина за хамъриканците може да го отвее две фигури на юг. Не мога да разбера и спора ви момчета, кой бил по-добър, при положение че DeutchBank и Saxo Bank дават от време на време напълно противоположни анализи! А би трябвало да са по-големи капацитети от нас!
                      A misli6 li 4e tezi banki koito spomena igraiat spored analizite koito postvat ???? . Moga da ti kaza 4e mizuho kupuvat evra ot 1.32 koeto be6e minalata godina /spored tiahnite analizi koito postvat /
                      Ot moje bi 1 godina ne 4eta takiva gluposti koito postvat bankite
                      Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Първоначално изпратено от mitak1969
                        Още пазя късата от 1,2724 , мисля да изчакам
                        И аз пазя една къса GBPUSD от 1.8472 и мисля да изчакам

Коментар

• Първоначално изпратено от koko

Аз още съм къс, долу излязох с третинка но сега на 2707 отново добавих ще бягам над 2730-35 някъде
                          KOKO много правилно и за мен 1.2735 ми се струва разумен Стоп. Но все пак нещо започва да не ме кефи картинката все пак ще поизчакам. Успех.
                          http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Още пазя късата от 1,2724 , мисля да изчакам
                            http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

Митак разкара ли късите ? За сега нещата се развиват точно по сценария. Който обяснявах сутринта. КОКО може ли да постнеш твоя графика с канала на 30М струва ми се че сега се върнахме да го ретестнем ? Нека да видим как ще се развие този тест но това покачване не ми харесва особено. Успех.

Коментар

Коментар

Working...
                                X