If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
КОКО много благодаря за графиката. Значи затваряне под 1.2708 гарантира че това е било само ретест на канала. Според мен това ще ни отвори доста път надоло. Но все още има 10 мин докато видим къде ще затвори бара. Между времено е хубаво да се отбележи че по мойте индикатори имаме дивергенция която би означавала също слизане надоло дивергенцията е на 30М. Според мен продалжаваме по модела. Митак успех с късите.
Шорт на паунда от 1,8445 - плитък стоп -1,8460, цел - първо 1,8410 - за 1/2 ,после - 1,8360.Идеята е, че и да върне и да удари стопа, който НЕ СЕ МЕСТИ позицията сама е осигурила профит за риска за по-дълго време.
Koko az zatvorih kasite AUD ot sutrinta na +22 p. Sega otkrih short pak no na 75.55 s cel 75.30/35 .Gotov sam da dobavq pri probiv na 75.60/65 .Za sega AUD go prodavat kato stigne 75.55/65 ,no da vidim.Vse pak dannite ot AU bqha dosta optimisti4ni a i pazara se e nastroil za novi +25 bp .
След като във вторник затворих половината и сложих стоп на 1520 на Nasdaq100, вчера не го търгувах.Днес купих на 1490 със стоп на 1480 - под дъно от 07.07.2005г. - 1485.Целта е ясна - търпение и поне 1640.
Затворена 1/2 на евро /йена на 146,34.Лимит за шорт отново - на 146,58.
mislia si 4e 6te imame dvijenie do 1.2750-1.2760 otkydeto 6te trygnem za test na 1.2660.
Promenih T.P na dylgite nzd/usd na 0.6204 i ot tam 6te skusiavam .
Imam 4uvstvoto 4e 6te ima impulsno dvijenie sled malko s mnogo byrz revers .
А дали и федералния бюджет ще окаже същото влияние? Явно, големите не ги грее едно движение на север. А очаквах движение между 27-28. При това положение, първата позитивна новина за хамъриканците може да го отвее две фигури на юг. Не мога да разбера и спора ви момчета, кой бил по-добър, при положение че DeutchBank и Saxo Bank дават от време на време напълно противоположни анализи! А би трябвало да са по-големи капацитети от нас!
A misli6 li 4e tezi banki koito spomena igraiat spored analizite koito postvat ???? . Moga da ti kaza 4e mizuho kupuvat evra ot 1.32 koeto be6e minalata godina /spored tiahnite analizi koito postvat /
Ot moje bi 1 godina ne 4eta takiva gluposti koito postvat bankite
Митак разкара ли късите ? За сега нещата се развиват точно по сценария. Който обяснявах сутринта. КОКО може ли да постнеш твоя графика с канала на 30М струва ми се че сега се върнахме да го ретестнем ? Нека да видим как ще се развие този тест но това покачване не ми харесва особено. Успех.
Коментар