IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ПЛП забравих да отбележа, сложи си сега и ЕМА 144 на 30м много е показателно дали тя ще му кълца главата като я покаже

Коментар

• Buenos dias na vsi4ki....?/yen buy 146.4 ?/$ sell 1.272 s tani4ki stopove pak da vidim ...Koko flaga minaliqt pat ti izleze perfektno ....nadqvam se i tozi pat da bqde sa6toto Uspex
      Trade the News

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
        Аз да попитам още нещо /нали съм новак но на реал/ означава ли че на М30 при провив на бара/1.2730-1.2687/ще има бай сигнал?
        Зависи как го пробие колега, ако го пробие импулсно - да би означавало, по принцип обаче това е рисковано отиграване защото 1.2741 е сел зона формирана от предният спад плюс Н3 по камарилата

Коментар

• Аз да попитам още нещо /нали съм новак но на реал/ означава ли че на М30 при провив на бара/1.2730-1.2687/ще има бай сигнал?

Коментар

Благодаря ти Бнайт .Коко имаш предвид канала на мечия флаг ли?
            Да

Коментар

• Благодаря ти Бнайт .Коко имаш предвид канала на мечия флаг ли?

Коментар

Първоначално изпратено от bnight
                PLP спецялно аз го избягвам кад-а но едно скромно мнение. Има голяма вероятност движението до момента да е било корекция и сега да тръгнем за нови дъна. Петрола направи нов рекорд. Това е и причината за нелогичните на пръв поглед движения в двойката днес. Успех.
                Аз те попитах за евродолар
                Аз отговорих за еврото че да именно 30М бара който ти посочи в момента ми е сигнален. Това е по една много хубава система която някой ден като имам малко повече фрее тайм ще се постарая да разясня подробно. Успех.
                http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Евродолар няма ама никакъв сигнал индикиращ посока в момента, аз лично съм за още ход надолу обаче, но ще хеджна ако ми бие микроканалчето в ъп посока

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight
                    PLP спецялно аз го избягвам кад-а но едно скромно мнение. Има голяма вероятност движението до момента да е било корекция и сега да тръгнем за нови дъна. Петрола направи нов рекорд. Това е и причината за нелогичните на пръв поглед движения в двойката днес. Успех.
                    Аз те попитах за евродолар

Коментар

• Re: USD/C$

Първоначално изпратено от dep-j
                      kakvi krasoti pravi kanadeca samo.
                      Да , след като ми ощрака вчера стоповете на добавките (2 часа нямаше ток в квартала ), та сега цената ми е ужасно лоша, иначе почивка може да направи към 1.1250

Освен това влизам лонг в еуродолар от 1.2720 с първа цел 1.2830

Коментар

• PLP спецялно аз го избягвам кад-а но едно скромно мнение. Има голяма вероятност движението до момента да е било корекция и сега да тръгнем за нови дъна. Петрола направи нов рекорд. Това е и причината за нелогичните на пръв поглед движения в двойката днес. Успех.
                        http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Колега Деп има ли када път надолу според теб?

Коментар

Първоначално изпратено от bnight
                            Първоначално изпратено от mitak1969
                            Задейства ми добавка на 1,2728 средна цена на късата ми 1,2724 ,нямам стоп.Ще дебна ръчно ако тръгне на горе
                            Митак, сложи и стоп че нещо движението не ми харесва. Може да пробваш отиграването което описвам но сега ще дебнем за вход в къси и в момента в който ми изкочи вход-а по система ще се постарая да го напиша за момента по системата вход-а е на 1.2711 но мисля че ще имаме нов връх и това ще измести вход-а. Все пак съвета ми към теб е сложи един стоп на тази позиция. Успех.
                            Бнайт е ли по твоята система входа за къси на М30 третия от последните барове от дясно на ляво а на Н1 втория?Благодаря предварително иуспех.
                            Да както отбеляза коко ползвам система на базата на ЗигЗаг някой път може и да я разясня. Успех.

Коментар

• Колегата Бнигхт има много добра система на база зигзаг, някой уйкенд може да го помолите да ви я опише

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight
                                Първоначално изпратено от mitak1969
                                Задейства ми добавка на 1,2728 средна цена на късата ми 1,2724 ,нямам стоп.Ще дебна ръчно ако тръгне на горе
                                Митак, сложи и стоп че нещо движението не ми харесва. Може да пробваш отиграването което описвам но сега ще дебнем за вход в къси и в момента в който ми изкочи вход-а по система ще се постарая да го напиша за момента по системата вход-а е на 1.2711 но мисля че ще имаме нов връх и това ще измести вход-а. Все пак съвета ми към теб е сложи един стоп на тази позиция. Успех.
                                Бнайт е ли по твоята система входа за къси на М30 третия от последните барове от дясно на ляво а на Н1 втория?Благодаря предварително иуспех.

Коментар

Working...
                                X