IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bfx
    Zdraveite,nqkoi drug ima li problem s platformata na Varchev?
    Току що им се обадих, казаха че до 5 мин ще го оправят

Коментар

• Zdraveite,nqkoi drug ima li problem s platformata na Varchev?
      Ремонти
      Форум за ремонти

Коментар

• Здравейте и успешна седмица на всички

Коментар

• bnight na linia sam dai kontakt po q shtoto neshto mi se zatri tvoeto

Коментар

• kotaranko разбрах идеята която ползваш. По-принцип към тази таблица трябва да има и една за очакваните нива. Бих искал да се опитам да си я направя сам. Само кажи през колко пипс-а смяташ нивата ако е базирано върху оригиналната идея на Ган би трябвало всяко квадраче да е с -11 пипс-а. Ако се бъркам моля те поправи ме. Опитвам се да науча тази техника. Прати ми един мейл ако обичаш bnight@abv.bg Успех ти желая.
            http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Re: Koko

Първоначално изпратено от supertrader
              Накъде е евро-паунд , дай идея , че нещо ми се изплъзва !И какво стана със скайпито?
              Ами оня ден ти исках номера дай го. Нещо изникнаха едни чрезвечайни обстоятелства ще се чуем по-късно

Коментар

• Koko

Накъде е евро-паунд , дай идея , че нещо ми се изплъзва !И какво стана със скайпито?
                D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Yulian A
                  PPP,дай линк да гледам пазара от сега , че си загубих моя.
                  още един
                  http://www.tenfore.com/uk_markets.htm

Коментар

• Първоначално изпратено от Yulian A
                    PPP,дай линк да гледам пазара от сега , че си загубих моя.
                    http://www.dailyfx.com/
                    In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• PPP,дай линк да гледам пазара от сега , че си загубих моя.

Коментар

• Учудващо няма гап.

Коментар

• Как сме компанийката? Трошиме ли милиони?

Как сме компанийката? Трошиме ли милиони?

Надявам се всички сте добре. Аз си направих една почивка. Някой от вас няма ли нужда? Tака здраво морихте тренда хехехе, пък той кораба веднъж като тръгне, не можем го спрем, ако ще и на демо да сме. Както повечето колеги май

Миналата седмица ви казах накъде ще поема аз от кръстопътя. Тази седмица съм си наумил само едно: да си поддържам духа бодър, а джоба сам ще се напълни, хе хе хе.
                          Пожелавам ви успешна седмица и ако имате възможност (и сила в себе си) отделете се за момент от този наркотик Форекса и погледнете нещо наистина хубаво и ценно около вас
                          Поздрави на приятелите! Скоро ще пишем, на когото трябва.
                          Успехи компанийката!

Коментар

• Първоначално изпратено от ditora
                            здравейте някой може ли дами каже една норвежка крона колко лева е !! Спешно
                            Благодаря
                            Eдин $ = около 6.5 крони. Ако ти се смята...

Коментар

• здравейте някой може ли дами каже една норвежка крона колко лева е !! Спешно
                              Благодаря
                              -АКО СМЯТАШ, ЧЕ РЕЗУЛТАТИТЕ НЕ ОТГОВАРЯТ НА УСИЛИЯТА ТИ, УДВОИ ПОСТОЯНСТВОТО СИ

Коментар

• Re: EUR/USD

След около 75-80 работни дни предполагаемо обръщане на тренда!
                                ..
                                Цел на откритите ми къси : 1.1900... Нооо.... !!! .. си отварям очите ...
                                ..В момента тренда е опрял на 2 фиб. - 2.616 спуснато от върха като цел надолу и - 0.236 като корекция надолу ...Нищо чудно да видим силна корекция нагоре или обръщане на тренда ( не дай боже ).. Затова и намалявам лотовете ...

Коментар

Working...
                                X