Първоначално изпратено от bfx
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
kotaranko разбрах идеята която ползваш. По-принцип към тази таблица трябва да има и една за очакваните нива. Бих искал да се опитам да си я направя сам. Само кажи през колко пипс-а смяташ нивата ако е базирано върху оригиналната идея на Ган би трябвало всяко квадраче да е с -11 пипс-а. Ако се бъркам моля те поправи ме. Опитвам се да науча тази техника. Прати ми един мейл ако обичаш bnight@abv.bg Успех ти желая.http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yulian APPP,дай линк да гледам пазара от сега , че си загубих моя.
http://www.tenfore.com/uk_markets.htm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yulian APPP,дай линк да гледам пазара от сега , че си загубих моя.In the state of nature profit is the measure of right.
Коментар
-
Как сме компанийката? Трошиме ли милиони?
Как сме компанийката? Трошиме ли милиони?
Надявам се всички сте добре. Аз си направих една почивка. Някой от вас няма ли нужда? Tака здраво морихте тренда хехехе, пък той кораба веднъж като тръгне, не можем го спрем, ако ще и на демо да сме. Както повечето колеги май
Миналата седмица ви казах накъде ще поема аз от кръстопътя. Тази седмица съм си наумил само едно: да си поддържам духа бодър, а джоба сам ще се напълни, хе хе хе.
Пожелавам ви успешна седмица и ако имате възможност (и сила в себе си) отделете се за момент от този наркотик Форекса и погледнете нещо наистина хубаво и ценно около вас
Поздрави на приятелите! Скоро ще пишем, на когото трябва.
Успехи компанийката!
Коментар
-
Re: EUR/USD
След около 75-80 работни дни предполагаемо обръщане на тренда!
..
Цел на откритите ми къси : 1.1900... Нооо.... !!! .. си отварям очите ...
..В момента тренда е опрял на 2 фиб. - 2.616 спуснато от върха като цел надолу и - 0.236 като корекция надолу ...Нищо чудно да видим силна корекция нагоре или обръщане на тренда ( не дай боже ).. Затова и намалявам лотовете ...
Коментар
Коментар