те не изтичат ли в Петък ??? инъче това ниво си е добро за дъно. Аз обаче още се чудя каде точно да влеза дълъг за разходката към 1.23
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
bertram 1.2007 си е добро дъно имаики предвид каналите които са под това ниво и едно ново тръгване на долара на юг би означавално мощно много мощно слизане за 1.17 на първо време.http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
iwo виждам че имаш голямото желание първият ти акаунт да мине на минус. Доста е трудно дори за опитни играчи. Но демото води до няколко много вредни навика аз още не съм установил дали е недостатък или точно обратното но се създава навика да казваш майната му нали е демо. Точно така преди два месеца едно доста успешно демо тръгна срещу мен и сега е на полвина от началният депозит. Та при такава ситуация повечето хора си зарязва демото и си отварят ново е да де ама ако е на истина събирането на сума равна на предната ще ти отнеме между 3 и 4 седмици а в някои случеи месеци. Но през това време разходите си вървят. Така че единственото на което може да те научи демото освен да казваш майната му на акаунта е на начини за измъкване от кризисните ситуации. И понеже ми се иска да демострирам как се прави това упражнение до колко успешно времето ще покаже. Ще направя тест с късметлиското си демо
Ето и параметрите на тест-а.
Брокер: Алпари
Платформа: МТ4
Минимален лот: 0.1 базисни еденици
Необходим марджин за 0.1 лот-а :120$
Баланс по сметката в момента: 134$
За днес открити позиции: buy EUR/USD at 1.2029 s/l at 1.1970 t/p 1.23
Добавка на 1.2130 и преместване стоп-а на нула на 1.2030. Целта остава непроменена.
Сега тук може да се разискат много варианти за това как точно да се измъкне сметката определено не съм избрал най-сигурният метод. Но със сигурност е най-лесният. Другията вариант е скалпиране. Но аз съм избрал този вариант.http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Re: iwo
Първоначално изпратено от supertraderТо хубаво ама нали знаеш безплатните работи или нещо несполучливи излизат или пък излезе че си ги платил без да искаш и все някой от двата варианта.Е наистина ако ще излезе нещо много пък хубаво то пък задължително е безплатно , докато скъпите после установяваш , че не са си стрували парите , та посредата е истината.проблема е , че с демото ми липсва желанието да се развивам теоретично ... та истината пак е посредата
понятието - на новобранеца му върви
защо ? свеж поглед в началото : престрастяване след седмица към един или друг модел на пазара, липсата на елементарен ММ , което води до големи рискове - краи
същото става и със опитните играчи с малката разлика , че това моге да продълги и година , две - краи
търси се изход - на демо
създават се принципи - на демо
оттам нататък нито сантиметър в ляво или дясно
икономисват се средства , които ти трябват за добър MM
тестващ нещо ново - на демо
правиш корекции на демо
на реала трябва да излезеш с готовиявариант
маркет маикърите ще са недоволни
някои друг ще ти вика ууу , защо не си занулиш 5 , 6 сметки като мен та да научиш
в краина сметка всеки разполага с парите си и сам взима решение какво да прави с тях
Коментар
-
iwo
То хубаво ама нали знаеш безплатните работи или нещо несполучливи излизат или пък излезе че си ги платил без да искаш и все някой от двата варианта.Е наистина ако ще излезе нещо много пък хубаво то пък задължително е безплатно , докато скъпите после установяваш , че не са си стрували парите , та посредата е истината.D.Y.F-091066
Коментар
-
Re: супертрадер
Първоначално изпратено от supertraderНа демо трябва да играеш с максимум риск , иначе как ще спечелиш първо място и реален каунт ? Затова няколко демота и с тях само добавяне в посоката и всичкия ресурс в позиция , появили се свободен и него включваш ! Друг начин няма.
Коментар
-
сделка н 4 и н 5 . прекратени със стопове 1 .2090-95 - 45 -37(1/2 позиция от 4) пипса
благоразумно е да изчакам 2 дена за да се види на къде ще ходим
да ама...
сделка н 6 - покупка с 10% от 1.2065 стоп 1.20
нарушавам си принципа да не играя няколко дена при промяна на статуквото т.е смяна на колебания с тренд
вероятността пазара да ме накаже е доста голяма , но това е демо и наказанието ще ми е от полза
Коментар
-
..
Първоначално изпратено от bnightkotaranko разбрах идеята която ползваш. По-принцип към тази таблица трябва да има и една за очакваните нива. Бих искал да се опитам да си я направя сам. Само кажи през колко пипс-а смяташ нивата ако е базирано върху оригиналната идея на Ган би трябвало всяко квадраче да е с -11 пипс-а. Ако се бъркам моля те поправи ме. Опитвам се да науча тази техника. Прати ми един мейл ако обичаш bnight@abv.bg Успех ти желая.
Коментар
-
Mateev чест ви прави че се опитвате да помогнете на колегите. Има възможност това да е проблема. Дано те да направят нещо по въпроса при това скоро.http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Windows 2000 не предлага за часова зона GMT +02 Sofia. Поради тази причина хората си настройват или GMT +02 Cairo или GMT +02 Buharest. Да, ама в Букурещ вече смениха времето с 1 час назад, а в София и Кайро не са. Всички, които са настроили GMT +02 Buharest (в това число вероятно и сървъра на Варчев) в момента са с 1 час назад и вероятно това е причината за проблема.
Коментар
-
Don Tony прати им много поздрави и от менЧе ако си испусна нивото заради тях ще им се обадя лично.
http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
Коментар