IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Щом Петър не казва "купувайте евро", значи потегляме към паритета.

Коментар

• 1.1980-1.2000 e zona koiato stava za dano, ako padne tova garantira test na niakoe ot sledvashtite vajni dana 1.1950-1.1860.
      Az sam dalag s cel 2085-2100 zonata na parvo vreme

Коментар

• Здравейте,

Не успяха да устискат 1.20 до 17.00 днес (имало опции) .
        Доста рано падна - очаквах поне до 11-11.30 да издържи. Като гледам как се засилило дъно на 1.1950(тази седмица) ми се струва плитко. Евентуално подкрепа (сега!) може да се получи с приближаване на психологически нива 1.30 при франка и 113 при йената.

златото и нефта са се запънали, а едно по-сериозно спадане там ще да де тласък на канадеца и на австралиеца!

един полезен линк
        http://www.fxstreet.com/nou/gci/gcii...at1=NF_IBpromo
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Добавка към късата на 1.2008 стоп на цялата позиция(късата от 1.2442) на 1.2085.Ще слиза още,не знам обаче колко.Ще го видим.

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
            BNIGHT oshte niama meil
            Здравейте,

Коко,имам един твой телефон на глобул,сега удобно ли е да се обадя?

Успех на всички.....
            „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
            Джеси Ливърмор

Коментар

• успех пореден аз съм обратно

тоя пазар ми напомня на джурастик парк
              еволюция и изяждане

трендовете са като ледниковите периоди

за да има тренд е нужен фундамент

през останалото време слабите биват изяждани
              от колебанията

не знам но ми се струва че еуфорията евро зона - конституция франция отмина

и маи затоплянето е към края си поне за летящия зелен гущер

често бъркам промяната в тенденцията - та ако искате да останете живи и диви не ме вземаите на сериозно

лека ви нощ

Коментар

• Добра вечер.
                Много тихо тука,какво става.
                Наздраве,3та обиколка.
                А,продавам на 1.2076 стоп 1.2150 цел надолу 1.1990,като имам готовност да махам и на 1.2010.Малко лоша на характеристики сделка,но сигурна(по тренда).
                Успех.

Коментар

• BNIGHT oshte niama meil

Коментар

• поръчката от 1.2029 закрита на 1.2054 баланс по демото 154$ следваща поръчка дълга от 1.2030 стоп на 1.1970 цел 1.23 добавката на 1.2130 остава
                    http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• После урагана "Иван" в сентябре 2004, рост американского ВВП упал с 4.0 % г/г до 3.3 %, после урагана "Эндрю" в августе 1992 рост ВВП "фактически ускорился с 4.0 % в 3 квартале до 4.5 % в 4 квартале", - обращают внимание FX- экономисты Brown Brothers Harriman. С ураганом Катрина, причинившим более "серьезны повреждения и вызвавшим наводнение, предлагается, что эта стихия окажет более значимое воздействие на рост, - говорит BBH. - Мы ожидали рост ВВП немного ниже 4.0 % г/г в третьем квартале, который замедлится до 3.3 % в четвертом квартале", - говорят экономисты, предостерегая, что риски для их прогноза, что касается выбора времени и величины роста, остаются существенными. В то время как эффект "Катрины" на рост может быть ограничен и иметь небольшое воздействие на среднесрочную монетарную политику, ее эффект на американские структурные дисбалансы может быть более существенен. "С пакетом помощи правительства дефицит федерального бюджета должен повыситься на $ 450 миллиардов (и, возможно, больше) в 2006 финансовом году", BBH говорит, что обеспокоенность по поводу дефицитов должна начать довлеть над долларом. BBH видит доллар, падающим ниже Y100 против иены и $ 1.30 против евро к концу 2006.

Коментар

• Be carefull longs!

EURO-DOLLAR: Traders are geared up for a break below $1.2000 that is
                        expected to come sooner rather than later this week. Whether or not the
                        break is a sustained one is up for grabs, they say. Technical analysts
                        at Barclays note that the market has seen an "immpressive 10 consecutive
                        days of euro selling out of the US time zone." The euro also briefly
                        penetrated $1.2025, the last retracement levels before the July lows
                        near $1.1870. "While capped below $1.2110, the euro remains a sell on
                        rallies this week," Barclays says. While a correction after 10 days of
                        selling seems logical - the "consistency of the behavior" suggests that
                        a structural move is being seen. "All signs are pointing to a resumption
                        of the medium-term downtrend and as such the focus in the coming weeks
                        is for a run at $1.1590/$1.1760 before expecting signs of a base," the
                        analysts say.

Provided by: Market News International

Коментар

• бнигхт

та това е идеята , по добре маината му на демото , отколкото маината на парите ми
                          демото има смисъл ако се проиграва начина на реал от и до за определен период и няма смисъл ако се играе за конкурс или си доказваш сам на себе си колко богат можеш да станеш и за колко кратко време

Коментар

• q n 221836870

Коментар

• евро-долар - дълга

От 1.2010 също става да се опитва , то май ще реинджи ако не пробие на юг.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• dano- bnight

Opitai na 1.1880
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X