Щом Петър не казва "купувайте евро", значи потегляме към паритета.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Здравейте,
Не успяха да устискат 1.20 до 17.00 днес (имало опции) .
Доста рано падна - очаквах поне до 11-11.30 да издържи. Като гледам как се засилило дъно на 1.1950(тази седмица) ми се струва плитко. Евентуално подкрепа (сега!) може да се получи с приближаване на психологически нива 1.30 при франка и 113 при йената.
златото и нефта са се запънали, а едно по-сериозно спадане там ще да де тласък на канадецаи на австралиеца!
един полезен линк
http://www.fxstreet.com/nou/gci/gcii...at1=NF_IBpromoтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
успех пореден аз съм обратно
тоя пазар ми напомня на джурастик парк
еволюция и изяждане
трендовете са като ледниковите периоди
за да има тренд е нужен фундамент
през останалото време слабите биват изяждани
от колебанията
не знам но ми се струва че еуфорията евро зона - конституция франция отмина
и маи затоплянето е към края си поне за летящия зелен гущер
често бъркам промяната в тенденцията - та ако искате да останете живи и диви не ме вземаите на сериозно
лека ви нощ
Коментар
-
поръчката от 1.2029 закрита на 1.2054 баланс по демото 154$ следваща поръчка дълга от 1.2030 стоп на 1.1970 цел 1.23 добавката на 1.2130 оставаhttp://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
После урагана "Иван" в сентябре 2004, рост американского ВВП упал с 4.0 % г/г до 3.3 %, после урагана "Эндрю" в августе 1992 рост ВВП "фактически ускорился с 4.0 % в 3 квартале до 4.5 % в 4 квартале", - обращают внимание FX- экономисты Brown Brothers Harriman. С ураганом Катрина, причинившим более "серьезны повреждения и вызвавшим наводнение, предлагается, что эта стихия окажет более значимое воздействие на рост, - говорит BBH. - Мы ожидали рост ВВП немного ниже 4.0 % г/г в третьем квартале, который замедлится до 3.3 % в четвертом квартале", - говорят экономисты, предостерегая, что риски для их прогноза, что касается выбора времени и величины роста, остаются существенными. В то время как эффект "Катрины" на рост может быть ограничен и иметь небольшое воздействие на среднесрочную монетарную политику, ее эффект на американские структурные дисбалансы может быть более существенен. "С пакетом помощи правительства дефицит федерального бюджета должен повыситься на $ 450 миллиардов (и, возможно, больше) в 2006 финансовом году", BBH говорит, что обеспокоенность по поводу дефицитов должна начать довлеть над долларом. BBH видит доллар, падающим ниже Y100 против иены и $ 1.30 против евро к концу 2006.
Коментар
-
Be carefull longs!
EURO-DOLLAR: Traders are geared up for a break below $1.2000 that is
expected to come sooner rather than later this week. Whether or not the
break is a sustained one is up for grabs, they say. Technical analysts
at Barclays note that the market has seen an "immpressive 10 consecutive
days of euro selling out of the US time zone." The euro also briefly
penetrated $1.2025, the last retracement levels before the July lows
near $1.1870. "While capped below $1.2110, the euro remains a sell on
rallies this week," Barclays says. While a correction after 10 days of
selling seems logical - the "consistency of the behavior" suggests that