IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Georgi

Всичко което се чете в момента е юг , като почнеш от Сити ... и свършиш с новините за бурята ! Вече почват да гонят цели юг и паритет е това е което се чете и затова и натам ще тръгнат.Аз вече спирам да чета работата е ясна , ама си има нива за пробиване и почвам да си мисля че заелога ще трябва да се мести в посока неуспешни големи пробиви.
    D.Y.F-091066

Коментар

• EUR/USD

Половин луна на : 25 Септември - 09;42. - Новолуние на :03 Октомври -13;27ч..

Не съвсем !... Ползвам друго ... Луната си е луна но не е само това ...

Първоначално изпратено от Georgi
      Ако не се лъжа, това са лунните цикли. Но аз не залагам на тях. Всичко е моментно състояние на пазара. Като чета постовете - психологическата настройка е за нагоре. Ако настроенията са такива в цял свят, няма да се учудя на 1.1830. Никога не забравяйте че тези анализи дето ги правим ние, ги смятат и на другия край на света. И се получава една стереотипна игра която го отвява в противоположна посока.

Коментар

• Ако не се лъжа, това са лунните цикли. Но аз не залагам на тях. Всичко е моментно състояние на пазара. Като чета постовете - психологическата настройка е за нагоре. Ако настроенията са такива в цял свят, няма да се учудя на 1.1830. Никога не забравяйте че тези анализи дето ги правим ние, ги смятат и на другия край на света. И се получава една стереотипна игра която го отвява в противоположна посока.
        http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• коко

и все пак докато не пробие под 1.18 си е нагоре , може и двоен връх да направи на месечна зне ли някой , защо трябва да е глава и рамене сега!
          D.Y.F-091066

Коментар

• bnight EUR/USD

Gann и някой мои методи ( тоест не съм ги прочел още никъде Дълго е за обяснение , а и понякога дава грешни данни . За върховете още е рано да се каже .. преди месец този метод се оказа верен , но само за дъна , а не уцели почти нито един връх като хорта .. Сега ще видим дали ще уцелва и върхове след като той ясно се очерта на 02-05 Септември

Коментар

• Какво да кажа, по-добре нищо. 1.2100 не трябваше да пада, изчел съм един вагон книги и това не трябваше да става, е техниката се разкара от всякъде, до толкова до колкото може нещо да значи си сочи надолу и сочи пробив на 1990 евентуално 1950-60 пробив следвано от 1850-60 и другата важна точка 1817 ок това ясно но не трябваше да стане така а щом хората го виждат нестава никога така че нищо чудно да обърне, какво му пречеше да се разходи до 2350 и да се върне както технически си е ама не ок.
              Нищо не се знае и аз разкарвам вече тази техника така ако искат да ни заблудят ще с обири то 2030-10 нетрябва да пада и наче си е надолу хайде успехи

Коментар

• kotaranko бих те помолил да обясниш каква техника използваш за отчитане на тези дати мисля че ще ми е много полезно предварително ти благодаря ако може да ме насочиш към четиво за тази техника ще е много добре.
                http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• EUR/USD

Очаквани събития:
                  EUR/USD - Дни на очаквани дъна - 2005г.
                  23.09 ; 28.09 ; 03.10 ; 08.10 ; 13.10 ; 18.10 ; 23.10 ; 28.10 ; 02.11 ...
                  .....................................
                  EUR/USD - Дни на очаквани върхове - 2005г.
                  26.09 ; 29.09 ; 02.10 ; 05.10 ; 08.10 ; 11.10 ; 14.10 ; 17.10 ; 20.10 ; 24.10 ; 28.10 ; 01.11 ; 05.11 ; 09.11 ; 13.11 ; 17.11 ; 21.11 ....

Коментар

• bnight

Imash meil...
                    D.Y.F-091066

Коментар

• http://bnight.sytes.net/eurusd2409.gif Това е адрес-а на въпросната графика.
                      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Седмичен Анализ

Здравейте на всички. Ситуацията в еврото стана доста интересна.
                        Както виждате от графиката която съм побликувал все още се намираме в низходящо движение в полза на долара. За мен в момента сме все още надоло като мисля че зоната в която долара ще срешне съпротива отново ще е 1.1950. Което ще затвеърди все още съществуващият рейндж 1.1950 1.2250. На дневна графика прави впечатление опитът за образуване на Глава и рамене като за сега са формирани само лявото рамо и главата. Следва да се образува дясното рамо като началото на това образуване ще трябва да се търси някаде около 1.1950. Препоръката ми за тази седмица е внимателно да се потбират къси позиции с крайна цел 1.1950. Внимавайки за пробив на 1.1950 ако той се състой следва долара да се засили доста по-бързо. Ако обърнем от 1.1950 което ниво аз мисля за идеално за изграждане на краткосрочни дълги позиции с цел 1.2450. След което вече трябва да видим едно дългосрочно засилване на долара. Желая успешна седмица на всички. [/img]

Коментар

• Изказват се мнения че ни очаква паритет в дългосрочен план,но смятам че американциет не биха го допуснали.
                          Като че ли Рита няма да нанесе големи щети ... интересно седмицата в каква посока ще поемем ...Мисля че сме нагоре ,но не се знае дали няма да решат да продължат да обират стопове.

Коментар

• eur/usd

Spored vas shte prodylji li dvijenieto nadolu ? Za sega lichno az ne vijdam nikakvi signali za promqna na posokata.

Коментар

• EURUSD

Смятам, че движението надоло свърши. Добавка към дългите на 2045.

Коментар

• Опасноста за нефтопреработващите заводи в Тексас и платформите в района на Мексикансия залив остава, така че бърз ход или гап нагоре в зависимост от развоя на събитията си е доста възможен сценарий.

Коментар

Working...
                                X