"Высокая волатильность японской валюты пока отпугивает крупных игроков, поэтому они занимают выжидательную позицию", - говорит Крэйг Рассел, старший валютный стратег ODL Securities Inc., управляющей $5-миллиардным FX-фондом. - "Мы тоже не имеем ни малейшего представления, что произойдет после публикации решения BoJ". "В настоящий момент йена несколько перепродана и следует ожидать скорой коррекции", - считает Юджи Майто, старший валютный дилер Societe Generale SA в Токио. - "Я не сомневаюсь, что ставка будет поднята и это поможет йене". Напомним, что все 16 аналитиков, опрошенных агентством Bloomberg, считают, что повышение ставки неминуемо.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kiril123Първоначално изпратено от VIPLong eur - usd
1.2680 tp 1.278-9 sl 1.2655
Ti kade se zagubi ????
Togava ti kazah 4e ne moje da igraesh sas 100% ot smetkata i da se zadyrjish na pazara pove4e ot 1 mesec .
Nadiavam se sega da ne pravish sy6toto
Ne se zaiajdam da znaesh !!!!
iasno mi e che ne se zaiajdash, no az si vzeh profita i ot togava ne sam igral ! pochivka niakolko meseza, sega pak sam na pazara ...
Koko biah te popital za zel, no ne mi otgovori
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от mitak1969Ок Хоска, ще наблюдавам още малко и ще се включа в даден момент. Успех
Аз очаквам кросовете на йената да осъмнат със мин 200п в южна посока това сериозноhttp://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Митак,все пак да не забравяме,че се очаква решението на БОЖ за лихвите,така че ако се отварят поръчки преди това,трябва добре да се премисли стопа.Аз съм защитил с нулеви стопове целите си поръчки при евройена и паундйена,само при доларйена съм без стоп,защото там позицията ми е твърде малка и спокойно мога да добавям през 100п колкото и да пада.
Лично аз не очаквам лихви,но всичко е възможно
Коментар
Коментар