IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Высокая волатильность японской валюты пока отпугивает крупных игроков, поэтому они занимают выжидательную позицию", - говорит Крэйг Рассел, старший валютный стратег ODL Securities Inc., управляющей $5-миллиардным FX-фондом. - "Мы тоже не имеем ни малейшего представления, что произойдет после публикации решения BoJ". "В настоящий момент йена несколько перепродана и следует ожидать скорой коррекции", - считает Юджи Майто, старший валютный дилер Societe Generale SA в Токио. - "Я не сомневаюсь, что ставка будет поднята и это поможет йене". Напомним, что все 16 аналитиков, опрошенных агентством Bloomberg, считают, что повышение ставки неминуемо.

Коментар

• Re: petrola-CL

Първоначално изпратено от supertrader
      Целта му е 79 долара.
      То както се е запътило до сутринта ще ги подмине

Коментар

• petrola-CL

Целта му е 79 долара.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Re: нефт

Първоначално изпратено от naivnik
          Какво става с нефта? Подлудя ли?
          gledai samo kakvo shte stane s kanadkata

Коментар

• Re: нефт

Първоначално изпратено от naivnik
            Той нефта не е полудял ами страните от които го добиват са полудели.Веднъж ходих на война,май пак ще стана наемник и ще ходя да ги оправям Я вижте и златото,май корекцията свърши и отиваме за нови върхове.

Коментар

• нефт

Коментар

• Имам къса йена без стоп засега .Искам съвет къде да сложа стопа или да хеджа / -40п засега/Благодаря.

Коментар

• p.s.

a inache mi znaesh prognozite i se poznavame veche , taka che shte se zasichame

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
                    Първоначално изпратено от VIP
                    Long eur - usd
                    1.2680 tp 1.278-9 sl 1.2655
                    Tova be6e pravilnia stop .
                    Ti kade se zagubi ????
                    Togava ti kazah 4e ne moje da igraesh sas 100% ot smetkata i da se zadyrjish na pazara pove4e ot 1 mesec .
                    Nadiavam se sega da ne pravish sy6toto
                    Ne se zaiajdam da znaesh !!!!
                    Kiril,
                    iasno mi e che ne se zaiajdash, no az si vzeh profita i ot togava ne sam igral ! pochivka niakolko meseza, sega pak sam na pazara ...

Koko biah te popital za zel, no ne mi otgovori

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                      Първоначално изпратено от mitak1969
                      Ок Хоска, ще наблюдавам още малко и ще се включа в даден момент. Успех

Аз очаквам кросовете на йената да осъмнат със мин 200п в южна посока това сериозно
                      KOKO сериозно си мисля че няма да се вдигнат лихвите в Япония. Според мен верно ще са 200п ама на север. С превес в Долар/Йена. Поне това е моето мнение така че имай едно на ум. Хайде аз мисля да не следя пазара тази нощ макар и да имам поръчки. Успех.
                      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Митак,все пак да не забравяме,че се очаква решението на БОЖ за лихвите,така че ако се отварят поръчки преди това,трябва добре да се премисли стопа.Аз съм защитил с нулеви стопове целите си поръчки при евройена и паундйена,само при доларйена съм без стоп,защото там позицията ми е твърде малка и спокойно мога да добавям през 100п колкото и да пада.
                        Лично аз не очаквам лихви,но всичко е възможно

Коментар

• Защо така мислиш коко ? Заради лихвите ?

Коментар

• Първоначално изпратено от mitak1969
                            Ок Хоска, ще наблюдавам още малко и ще се включа в даден момент. Успех

Аз очаквам кросовете на йената да осъмнат със мин 200п в южна посока това сериозно

Коментар

• Ок Хоска, ще наблюдавам още малко и ще се включа в даден момент. Успех
                              http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• Аз имах лимит на 213.15 за 100 пипа печалба..ама не е добутало до там :-) и сега се ядосвам тука..а не бях на линия да затворя ръчно

Коментар

Working...
                                X