IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Здрасти Митак,излишно е да ме питаш-аз съм винаги дълъг в евройена,паундйена,а от известно време градя дълга доларйена с цел 10 фигури.
    Текущото ниво 146.40 при евройена е добро за дълга,но днес не съм правил добавки,ще чакам 147.00 за да затворя последната си добавка.
    При паундйена преди малко затворих на 100п профит една добавка,чрез която отиграх флага на H1(по-рано показах как се отиграва),сега чакам да върне малко,за да направя нова добавка и да отиграя целта на флага от Н4

Коментар

• za nasdaq100, надявам се да слиза юг,DJIA също!

Коментар

• Затворих Nasdaq100 на 1503 и сега отново купих на 1484.Във "Варчев" разликата купува-продава е 3 едитици, а в STS - само една!!!!!!!!!!!
        След неправилно поставен стоп на 1,8460 - ударен!!!!, жванах къс пауд от 1,8430 до 1,8395.Но Nasdaq100 ми е главна грижа!!!!Дали скоро ще опре дъното?

Коментар

• Първоначално изпратено от VIP
          Long eur - usd
          1.2680 tp 1.278-9 sl 1.2655
          Tova be6e pravilnia stop .
          Ti kade se zagubi ????
          Togava ti kazah 4e ne moje da igraesh sas 100% ot smetkata i da se zadyrjish na pazara pove4e ot 1 mesec .
          Nadiavam se sega da ne pravish sy6toto
          Ne se zaiajdam da znaesh !!!!
          Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• eur/usd

haha udarilo mi e stopa za 9 pipa , mnogo marazia taka, no kogato imash target 20-30 pipa ne moje da se slaga stop 50 pipa nali. Vse pak az si ostavam na mnenieto 4e predi probiv nadolu 6te imame dvijenie do okolo 1.2780 - 1.2800.Dnes vzeh dostaty4no ot pazara utre se nadiavam da vzema pak tolkova

I prodyljavam da se 4udia koga 6te se sabereme da udarime po niakoia bira.

Pozdravi
            Kiril
            Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
              Първоначално изпратено от mitak1969
              Аз ще си остана къс, ако качи до 1,2750 ще добавя, коко какво мислиш
              Аз не мисля аз съм къс, над 2730 хеджирай за малко ако стане беля
              KOKO браво за скъсяването от 90 не ми стигна търпението да скъся и аз от там. Само че май ще правим малко по-дълбока корекция. Мисля си че може да видим цифри около 1.2715 но като цяло не трябва да пробиваме 1.2720 така че за сега играя по варианта с късите и стоп на 1.2730. Успех.
              http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                Депж немога да дам безпристрастно мнение за канадеца днес, утре да но искам да видя как реагирва, какво става с петрола и прочие
                Da,petrola pre4i na kanadeca da si izpalni tehn.celi.Vsa6tnost tova 4e malko se ka4va e dobra vazmojnost za buy .No ne ot tezi (teku6tite niva).Ako 6te hodi na dolu buy e nqkade ot 1.1185/95 (interesno mi e dali 6te probie sup.1.1267/87 ).No za sega nqma da otvarqm poziciq tuk.Neka da vidim kakvo 6te stane s petrola na tezi niva .Az mislq 4e ot 77-78 6te imame sell .

Коментар

• Първоначално изпратено от mitak1969
                  Аз ще си остана къс, ако качи до 1,2750 ще добавя, коко какво мислиш
                  Аз не мисля аз съм къс, над 2730 хеджирай за малко ако стане беля

Коментар

• Аз ще си остана къс, ако качи до 1,2750 ще добавя, коко какво мислиш
                    http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• Хоскааа, не сме ли за дълги

Коментар

• Само да ви предупреда\я, аз съм твърдо и адски мечо настроен, но да вметна Радо който е един от добрите техничари в бг не мисли като мен ето защо съм длъжен да цитирам неговото мнение

Здравейте

Аз не мисля така. За мен това сега беше едно фалшиво пробивче и от тук трябва да има цел около 1.2750-60 за мен. От там би следвало да слеземе с цел около 1.2650-30, където да завърши конструкцията на спада от 1.2860 и да се отправиме за нива към 1.3080. За сега нямам промяна от очакванията си от преди месец.

Успех на всички.

Коментар

• [quote="$tambeto"]
                          Първоначално изпратено от koko
                          Първоначално изпратено от $tambeto
                          давам 1000 лева на този който ми каже дали ще вдигнат лихвата,в колко часа и с колко с точнос [/quote

С 10 пункта в 02.00ч бг време
                          Коко самоче на форекса ти си единственния който си плаща басовете и ако някой разчита да спечили от бас или облог между форекс колегите май ще трябва само с теб да се хваща че ще е сугурно и аз още чакам едни 1000 лева от колега

п.п.Сметката ми е малка ей,да не станете повече 10 познали

Стамбе, бъзикам се разбира се, наистина си мисля че ще го вдигнат от 10-до 25бп дай да си хванем някой и друг пипс като тръгне пък каквото сабя покаже

Коментар

• Задействан ордер селл 1,2787, можеше и да е на 1,2790, ама карай. Успехи

Коментар

• Депж немога да дам безпристрастно мнение за канадеца днес, утре да но искам да видя как реагирва, какво става с петрола и прочие

Коментар

• [quote="koko"]
                                Първоначално изпратено от $tambeto
                                давам 1000 лева на този който ми каже дали ще вдигнат лихвата,в колко часа и с колко с точнос [/quote

С 10 пункта в 02.00ч бг време
                                Коко самоче на форекса ти си единственния който си плаща басовете и ако някой разчита да спечили от бас или облог между форекс колегите май ще трябва само с теб да се хваща че ще е сугурно и аз още чакам едни 1000 лева от колега

п.п.Сметката ми е малка ей,да не станете повече 10 познали

Коментар

Working...
                                X